Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۹ هزار تن انواع مرکبات از مهر تاکنون از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا ، اردشیر شهرکی اظهار داشت: سه هزار و ۷۳۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت مرکبات نظیر پرتغال، لیموترش و شیرین، گریپ فروت، نارنج و نارنگی اختصاص دارد که ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیرباور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با بیان اینکه برداشت مرکبات در سیستان و بلوچستان از مهر آغاز و تا اواخر بهمن ادامه دارد، افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت ۳۴ هزار تن محصول تولید و روانه بازار داخلی استان شود. 
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات این استان را به خود اختصاص داده‌اند. 
وی اظهار داشت: کشت مرکبات در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم کرده است. 
به گفته کارشناسان، سیستان و بلوچستان از نظر تولید انواع میوه‌های گرمسیری و سردسیری ایران کوچک محسوب می‌شود به طوریکه کشاورزان و باغداران این استان از سطح ۸۰ هزار هکتار باغات میوه منطقه سالانه ۵۲۷ هزار تن انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می‌کنند. 

 

بیشتر بخوانید: ۸۹۵ هزار تن سورگوم در سیستان و بلوچستان برداشت شد آمادگی کامل برای مقابله با ورود احتمالی ملخ های صحرایی را داریم

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران پرتغال جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان مرکبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۵۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هماهنگی‌های لازم برای برداشت گندم در بخش سعدآباد انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه امین نژاد پنج شنبه شب در نشست ستاد برداشت غلات و دانه‌های روغنی اظهار داشت: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ با توجه به عدم بارش به موقع کشاورزان در نزدیک به ۶۰۰ هکتار زمین‌های زراعی به کشت گندم اقدام کردند.

بخشدار سعدآباد افزود: از جمع ۶۰۰ هکتار که عمدتاً در مناطق وحدتیه است، حدود ۳۰۰ هکتار دیم و به همین میزان به روش آبی اقدام به کشت کردند.

وی گفت: به منظور برداشت این سطح غلات کمباین لازم با هماهنگی و برنامه ریزی مدیر جهاد کشاورزی دشتستان و ادارات جهاد کشاورزی شهرهای سعدآباد و وحدتیه مشخص و کمباین داران پس از استقرار در مزارع گندم موظف به اتمام برداشت سطح زیر کشت و در نهایت با مجوز ادارات جهاد کشاورزی می‌توانند از سطح بخش خارج شوند.

در این ستاد رئیس اداره جهاد کشاورزی وحدتیه، نماینده رئیس جهاد کشاورزی سعدآباد، جانشین بخشدار سعدآباد و سه تن از نماینده کشاورزان حضور داشتند.

کد خبر 6082197

دیگر خبرها

  • هماهنگی‌های لازم برای برداشت گندم در بخش سعدآباد انجام شد
  • برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد
  • برداشت ۴ هزار تن گندم در بوشهر + فیلم
  • وجود ۳۳ هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور
  • ۸۰ درصد گندم خوزستان در حال حاضر آماده برداشت است
  • برداشت بیش از ۲۵۲ هزار تن انواع محصولات گرمسیری ازباغات سیستان و بلوچستان
  • پیش بینی برداشت بیش از ۲ هزار تن باقلا در ایلام
  • ۸۰ درصد گندم خوزستان آماده برداشت
  • متوسط برداشت زعفران در هر هکتار ۳.۲ کیلو است
  • لزوم برداشت نارنج حاشیه باغات برای قطع پل ارتباطی میزبانی مگس میوه