Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوریا رضوانی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری بیمارستان امام علی (ع) چابهار بیان کرد: سنگ‌های متعدد و شاخ گوزنی از قاتلین خاموش کلیه‌ها محسوب که با کاهش عملکرد کلیه باعث از کار افتادگی این عضو حیاتی بدن میشوند.
پوریا رضوانی افزود: بیمار جوان ۳۴ ساله با سنگ‌های متعدد و شاخ گوزنی و کلیه بسیار متورم با هیدرونفروز شدید در اثر انسداد لگنچه و کالیس‌های کلیه به مدت طولانی مراجعه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده کاهش کارکرد کلیه راست در اسکن هسته‌ای و نازک شدن ضخامت پارانشیم در قسمت‌هایی از کلیه و کیست‌های بزرگ در سی تی اسکن رویت شد.

پزشک معالج بیمار گفت: بیمار بعد از انجام اقدامات اولیه و آمادگی‌های لازم به اتاق عمل فرستاده شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت.

او تصریح کرد: بعد از ۹۰ دقیقه جراحی بر روی کلیه بیمار، بیش از ۳۰ قطعه سنگ از کلیه خارج و ادراری احتباس شده در کلیه نیز از طریق ساکشن خارج شد و کلیه به صورت کامل پاکسازی شدند.

رضوانی با اشاره به مراقبت‌های بعد از انجام عمل جراحی خاطرنشان کرد: نوشیدن آب به میزان کافی در طول شبانه روز و پرهیز از مصرف نمک زیاد و توجه به نشانه‌های آغازین سنگ کلیه از جمله سوزش ادرار، وجود خون در ادرار، درد پهلو سبب جلوگیری از تشکیل چنین سنگ‌های بزرگ و تخریب کننده‌ای میشود و توصیه ما این است که آزمایشات منظم در فواصل زمانی مشخصی نیز فراموش نشود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کلیه چابهار سنگ کلیه عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۷۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • عجیب ترین سفارش ها برای عمل های زیبایی؛ از گوش برجسته تا بینی زین اسبی
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • پسر خرمشهری با اهدای عضو به ۲ شهروند زندگی دوباره داد
  • انجام موفقیت جراحی باز در بیمارستان اردکان
  • تشخیص عجیب و غریب VIR در بازی سرنوشت ساز رئال مادرید و بارسلونا | ویدئو
  • خوردن هندوانه در چه شرایطی خطرناک است؟