Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@06:09:43 GMT

تیم ویلموتس بی‌برنامه و عصبی

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۸۰۵۷

متأسفانه تیم ملی کشورمان دومین شکست پیاپی خود را هم در راه صعود به جام جهانی متحمل شد تا در پایان دور رفت مقدماتی این رقابت‌ها، کار صعودمان خیلی زود به اگر و، اما کشیده شود. اتفاقی که برای ادامه بازی‌ها فشار مضاعفی را به فوتبال ما وارد خواهد کرد. در مطلب زیر چند نکته از بازی مقابل عراق را برای شما مهیا کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۱- ترکیب اولیه تیم ایران با یک تغییر
اخبار ورزشی- به نسبت بازی‌های قبلی ترکیب اولیه ایران تنها یک تغییر در دل خود داشت و به جای احسان حاج‌صفی، مسعود شجاعی به زمین آمده بود، تغییری که بنا بر اندیشه ویلموتس مبنی بر حضور یک بازیکن با تجربه در میدان انجام شد ولی همان گونه که همه دیدند این تغییر یک نفره نه تنها به کار تیم ملی نیامد بلکه با اخراج بچگانه کاپیتان با تجربه تیم ملی بیشتر تحت فشار قرار گرفتیم تا این تصمیم و البته عملکرد مسعود یکی از دلایلی باشد که این شکست را متحمل شدیم.
۲- آمار بهتر و دو برابری عراق در شوتزنی
یکی از شاخصه‌های تیم ملی با ویلموتس بازی تهاجمی است، اما در یک بازی سنگین و حساس مثل این بازی، آمار‌ها نکات دیگری را نشان می‌دهد. در این بازی عراق ۱۲ شوت به دروازه ما زد که ۴ تای آن داخل چهارچوب بود و در سوی مقابل تیم ملی کشورمان فقط ۶ شوت به دروازه عراق زد که تنها ۲ تای آن به چهارچوب حریف راه پیدا کرد. با این حساب دقیقاً در هر دو آیتم مربوط به شوتزنی، عراقی‌ها دو برابر ما شوت زدند.
۳- بازی بد تیم ملی در نیمه دوم
بدون اغراق در ۴۵ دقیقه دوم یکی از ضعیف‌ترین نمایش‌های تیم ملی را طی چند سال اخیر شاهد بودیم و به معنای واقعی در زمین و در این زمان هیچ طرح و برنامه مشخصی را از ملی‌پوشان و کادر فنی تیم ملی ندیدیم و حتی در زمینه ارسال پاس‌های ساده و حتی در عقب زمین هم بد و ضعیف عمل کردیم و اگر بخواهیم کمی رودربایستی را کنار بگذاریم باید بگوییم در نیمه دوم هیچ کس نفهمید در زمین چه‌کاره و به دنبال چه هدفی بودیم.
۴- بازی درخشان عراقی‌های نام‌آشنا
برای ما ایرانی‌ها در ترکیب تیم ملی عراق چند بازیکن نام‌آشنا از جمله بشار رسن و طارق همام به چشم می‌خورد؛ دو بازیکنی که به واسطه بازی در دو تیم پرسپولیس و استقلال حسابی معروف بودند و البته این دو در زمین بازی و مقابل تیم ملی ما بسیار خوب و درخشان ظاهر شدند تا نسبت به دیگر ملی‌پوشان عراقی که انصافاً همگی خوب بودند این دو نفر بیشتر به چشم بیایند.
۵- وقتی جنگ روانی را با عصبی بودن باختیم
به طرز عجیبی جنگ روانی این بازی (که قبل از شروع مسابقه شروع شده بود) را باختیم و البته با شروع بازی هم اسیر جنگ‌های روانی که بازیکنان عراق راه انداختند شدیم و در هر دامی که آن‌ها پهن می‌کردند می‌افتادیم و در این شرایط بیشتر بازیکنان ما به جای آرامش داشتن، خود آتش‌بیار معرکه می‌شدند و به راحتی از کوره در می‌رفتند و در درگیری‌ها نقش اول را ایفا می‌کردند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پرسپولیس استقلال استقلال بازی پرسپولیس عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۸۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکربرگ دستگاهی برای خواندن مغز انسان‌ها می‌سازد

مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت متا اشاره کرده است که شرکتش در حال پیشرفت در توسعه اولین «رابط عصبی مصرف‌کننده» خود است که حاکی از دستگاه‌های پوشیدنی غیرتهاجمی است که می‌توانند سیگنال‌های مغز را برای کنترل رایانه‌ها تفسیر کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از تلگراف، زاکربرگ می‌گوید: یکی از چیز‌هایی که من نسبت به آن بسیار هیجان‌زده هستم، این است که فکر می‌کنم به‌زودی شروع به ارائه برخی از رابط‌های عصبی مصرف‌کننده خواهیم کرد. من فکر می‌کنم که بسیار جالب توجه خواهد بود.

با این حال، زاکربرگ توضیح داد که این دستگاه‌ها بر خلاف تراشه مغزی شرکت نورالینک (Neuralink) متعلق به ایلان ماسک چیزی نیستند که نیاز به کاشته شدن در مغز شما داشته باشد، بلکه چیزی قابل پوشیدن روی مچ دست است که می‌تواند سیگنال‌های عصبی را که مغز شما از طریق اعصاب به دست شما می‌فرستد، بخواند.

شرکت متا برای اولین بار در مارس ۲۰۲۱ به عنوان بخشی از تحقیقات آزمایشگاه‌های واقعیت فیسبوک در مورد توسعه «تعامل مبتنی بر مچ دست» بحث کرد.

مچ‌بند متا با استفاده از الکترومیوگرافی (EMG) برای تفسیر سیگنال‌های مغز در مورد حرکات دست مورد نظر و ترجمه آن‌ها به دستوراتی برای کنترل دستگاه‌ها کار می‌کند.

زاکربرگ افزود: ما اساساً می‌توانیم آن سیگنال‌ها را بخوانیم و از آن‌ها برای کنترل عینک یا سایر دستگاه‌های محاسباتی استفاده کنیم.

وی گفت: ما هنوز در ابتدای راه هستیم، زیرا اولین نسخه از محصول را عرضه نکرده‌ایم، اما کار با آن داخل شرکت نشان داده که واقعاً جالب است.

مدیر عامل متا اوایل سال جاری گفت که این مچ‌بند عصبی می‌تواند تنها در چند سال با استفاده از هوش مصنوعی برای غلبه بر محدودیت‌های ردیابی حرکتی مبتنی بر دوربین، به یک محصول مصرفی تبدیل شود.

او همچنین رابط‌های عصبی را برای کار با عینک هوشمند واقعیت افزوده ری-بن متا در نظر گرفته است.

زاکربرگ درباره عینک‌های هوشمند این شرکت گفت که ویژگی قهرمانانه در آن‌ها ادغام هوش مصنوعی در آنهاست. وی افزود: ما واقعاً به داشتن هوش مصنوعی چند وجهی نزدیک شده‌ایم. می‌توانید درباره چیز‌هایی که در اطرافتان می‌گذرد، از آن بپرسید و می‌تواند ببیند چه اتفاقی می‌افتد و به سؤالات پاسخ دهد. این بسیار قابل توجه است.

در همین حال، قانون‌گذاران در ایالات متحده در حال کار روی تعریف و تصویب قانونی با هدف حفاظت از حریم خصوصی در زمینه نوپای نوروتکنولوژی هستند.

بر اساس گزارش‌ها، قانون حفاظت از حریم خصوصی داده‌های بیولوژیکی که تعریف «داده‌های حساس» را برای در بر گرفتن داده‌های بیولوژیکی و عصبی گسترش می‌دهد، همین هفته گذشته در کلرادو تصویب شد.

گفتنی است که شرکت متا به تازگی نسخه جدیدی از هوش مصنوعی مخصوص خود موسوم به Meta AI را منتشر کرده است که به عنوان یک دستیار در برنامه‌ها و عینک‌های این شرکت عمل می‌کند.

زاکربرگ می‌گوید: هدف ما ساختن هوش مصنوعی پیشرو در جهان است.

وی افزود که هوش مصنوعی متا با مدل جدید هوش مصنوعی Llama ۳ که ما آن را منبع‌باز می‌کنیم، ارتقاء می‌یابد.

دیگر خبرها

  • اعلام ترکیب ایران مقابل کویت
  • رونمایی از ترکیب ایران مقابل کویت
  • مودریچ یک فصل دیگر در رئال مادرید می‌ماند
  • ۳ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • برنامه تمرینی ویژه برای مهرداد محمدی در استقلال
  • ترکیب ابتدایی تیم ملی ایران برای بازی با بحرین
  • ترکیب تیم ملی فوتسال در بازی دوم جام ملت‌ها
  • ترکیب اولیه تیم ملی فوتسال برای بازی با بحرین
  • زاکربرگ دستگاهی برای خواندن مغز انسان‌ها می‌سازد
  • شکایت عجیب سرمربی استقلالی | ویلموتس حداقل یک درخت کاشت!