Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران از آمادگی مجموعه وزارت نیرو برای مدیریت بارندگی‌ها در نقاط مختلف کشور خبر داد و افزود: با توجه به پیش‌بینی‌هایی که در حوزه بارندگی صورت گرفته است، همه دستگاه‌ها باید آمادگی داشته باشند. تاریخ انتشار: 09:49 - 26 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۸۴۹۳

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،سیف‌الله آقابیگی با اشاره به اخطاریه هواشناسی در روز ۲۳ آبان‌، اظهار کرد: بعد از این اخطاریه، وزارت نیرو همه اقداماتی که لازم بود را انجام داد و روز جمعه جلسه مدیریت سیلاب وزارت نیرو با حضور همه اعضا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا این وزارتخانه اقداماتی که باید در حوزه‌های مختلف از جمله آب، برق و آبفا در بخش شهری و روستایی صورت می‌گرفت را انجام داد.

وی ادامه داد:  برنامه‌هایی که لازم بود در طول دوره انجام دهند، کنترل‌های لازم، آماده باش نیروهای عملیاتی، تجهیز امکانات لازم و... در حوزه پیشگیری بخش آب و برق انجام شد. این اقدامات در تهران و استان‌هایی که وقوع بارندگی در آن‌ها پیش‌بینی شده، انجام شده است. همکاران در استان‌های شمالی و استان‌های واقع در جنوب زاگرس شامل بخشی از خوزستان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری آمادگی کامل دارند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران ادامه داد: در برخی از ایستگاه‌های استان مازندارن میزان بارندگی تا اعداد بالای ۱۵۰ تا صبح روز گذشته ثبت شده است. همچنین در برخی از ایستگاه‌های استان گیلان هم بالغ بر ۱۶۰ میلی‌متر بارندگی ثبت شده است. از سوی دیگر در برخی مناطق کوهپایه‌ای استان گیلان تا ۶۰ سانتی متر بارش برف در کوهستان‌ها گزارش شده است. با افزایش جریان آب رودخانه‌ها هم مواجه هستیم اما تاکنون مشکل خاصی ایجاد نشده است. امیدواریم همه دستگاه‌ها بسیج شوند که تا زمانی که بارندگی است مشکلی ایجاد نشود.

آقابیگی با بیان این‌که پیش‌بینی شده بارش‌های تجمعی در مناطقی از استان گیلان به بیش از ۲۰۰ میلی متر هم برسد، عنوان کرد: بنابراین همه دستگاه‌ها باید آمادگی داشته باشند.

بررسی تاثیر سامانه بارشی بر رودخانه‌ها

بر اساس این گزارش، پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی درباره وقوع بارش در نقاط مختلف کشور به وقوع پیوست و شاهد بارش برف و باران هستیم و از آنجا که بارش‌های یاد شده اثر مستقیمی بر ورودی سیلاب به سدها و رودخانه‌های مناطق شمالی و جنوبی کشور داشته؛ تازه‌ترین اطلاعات رسیده حاکی از آن است که وزارت نیرو تمامی تیم‌های عملیاتی خود را به حالت آماده باش کامل درآورده است.

بیشتر بخوانید: لایروبی رودخانه‌ها و سد‌ها اصلی‌ترین کار برای جلوگیری از وقوع سیل

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که این سامانه موجب خواهد شد تا به طور خاص هموطنان گیلانی حداقل تا پنج روز آینده شاهد بارندگی مداوم در این مناطق باشند و تقریبا ۱۵ درصد بارش سالانه خود را که حدود ۱۵۰ میلی‌متر است، در طی چند روز آینده دریافت کنند.

در سایر مناطق نوار شمالی کشور نیز مانند غرب مازندران این حجم به ۱۰۰ میلی‌متر و در شرق استان به حدود ۵۰ میلی‌متر خواهد رسید. در استان‌های جنوبی کشور مانند بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، بخش‌های از فارس و جنوب خوزستان نیز این حجم جمعا به ۵۰ میلی‌متر خواهد رسید.

رضا اردکانیان، وزیر نیرو  هم اثر مستقیم بارش‌های یاد شده را در ورودی سیلاب به سدهای کشور دانست و افزود: سدهای شهر بیجار گیلان، میجران مازندران، کوثر کهگیلویه و بویراحمد، رئیس‌علی دلواری بوشهر و مارون خوزستان از جمله سدهای هستند که بر اثر وقوع بارش‌های چند روز آینده تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.

وی با تاکید بر این‌که رودخانه‌های همانند ماسوله، پسیخان و مرغک استان گیلان نیز سیلابی خواهند شد، ادامه داد: درتلاشیم به گونه‌ای عمل کنیم که بارش‌ها و سیلاب‌های رخ داده در کشور تنها منفعت به همراه داشته باشد و موجب بروز خسارت نشود؛ از این رو آماده باش کامل به تمامی تیم‌های عملیاتی در استان‌های درگیر داده شده است.

وزیر نیرو افزود: همچنین اطلاع‌رسانی مناسب به مجاوران رودخانه‌ها و پیمانکاران فعال در موضوع مهندسی و لایروبی رودخانه به منظور رعایت ضوابط ایمنی نیز صورت گرفته است.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لایروبی رودخانه ها هواشناسی کشور مقابله با سیلاب بارندگی های شدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی میزان خسارت‌های سیل ۶ فروردین ماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، ابولحسینی در حاشیه این بازدید، افزود: بارندگی شدید اخیر برخی مناطق روستایی استان را تحت تاثیر قرار داده و خساراتی به همراه داشته است که دستگاه‌های اجرایی مرتبط در حال رسیدگی و رفع مشکلات هستند.   وی گفت: این بارندگی خسارات مالی به باغات، قنوات، راه‌ها وشبکه‌های آب، برق وگاز وارد کرده است. ابوالحسنی با اشاره به اینکه عمده مشکلات مربوط به این سیل مربوط به سال‌های گذشته و عدم کار کارشناسی می‌باشد، خاطر نشان کرد: متاسفانه خسارت‌هایی که وارد شده مربوط به ساخت و ساز‌های غیرقانونی و احداث راه‌های دسترسی در مسیر رودخانه‌ها بوده که باعث ایجاد خسارت شده است. محمد جواد ابوالحسینی معاون عمرانی استاندار یزد یادآور شد: همه تلاش مسئولان بر این است که خسارت‌های وارده جمع بندی و برای جبران خسارات تمهیدات لازم اندیشیده شود.

دیگر خبرها

  • آبگیری تالاب‌های طشک و بختگان
  • طغیان رودخانه روستای دم آب بر اثر بارندگی‌های بهاری + فیلم
  • بررسی میزان خسارت‌های سیل ۶ فروردین ماه
  • تصویب ۲ مصوبه برای مقابله با تخریب سیل در «رضوان کالپوش»
  • کاهش بیش از هشت درصدی میزان بارش‌ها در زنجان
  • قزوین با هشت درصد کاهش بارندگی روبروست
  • بارش‌ها در ایران ۲۱ درصد کاهش یافت/کاهش ۱۷ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • بیشترین بارندگی شاهرود به میزان ۵۰ میلیمتر در تاش ثبت شد
  • تاکید بر مقابله با رودخانه خواری / لزوم به‌روزرسانی نقشه خطرپذیری شهر تهران
  • آخرین جزئیات از سیل کالپوش+ فیلم