Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد اصفهان گفت: تخت فولاد بستر مناسبی برای افراد علاقه مند به معماری، گرافیک و طراحی است و باید علاقه‌مندان به این حوزه‌ها در مجموع تخت فولاد شرکت کنند و به آن رونق دهند.

سیدعلی معرک ن‍‍‍ژاد در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نخستین مسابقه کروکی از بناهای تاریخی تخت فولاد با عنوان خط پررنگ اصفهان در دو روز برگزار شد و می‌توان گفت که استقبال خوبی از برنامه شد و ۱۲۰ نفر روز جمعه و ۸۰ نفر روز پنج شنبه در مسابقه کروکی شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد اصفهان با اشاره به آثار جمع آوری شده در این برنامه، افزود: آثار برای داوری ارسال شده است و پنج روز برای به دست آمدن نتیجه طول می‌کشد. همچنین ۱۴ آذر ماه اختتامیه برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: مخاطبان این برنامه تلفیقی از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های معماری، نقاشی و گرافیک بودند که چون اکثر آن‌ها برای بار اول به تخت فولاد آمده بودند از دیدن مکان‌های تاریخی آن شگفت زده شدند و می‌گفتند که "واقعا تخت فولاد این همه عظمت دارد" و از اینکه می‌توانند از بعد معماری و بعد گرافیکی آن استفاده کنند ابراز خوشحالی می‌کردند.

معرک نژاد با بیان اینکه برخی بعد از برگزاری مسابقه به صورت خود جوش کروکی از فضاهای دیگر تخت فولاد می‌کشیدند، خاطرنشان کرد: تخت فولاد بستر مناسبی برای افراد علاقه مند به معماری، گرافیک و طراحی است و باید علاقه‌مندان به این حوزه‌ها در مجموع تخت فولاد شرکت کنند و به آن رونق دهند.

کد خبر 397102

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تخت فولاد معماری هنر معماری هنر گرافیک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسلم سیدالحسینی ظهر پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سند توانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی در صورت تصویب در هیأت وزیران بزودی در کشور اجرایی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود:: مبنا و محور این برنامه بر پایه مشارکت مردمی است، و بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه در کشور ایجاد می‌شود که کار در رأس آن در کشور رئیس جمهور، در استان‌ها استانداران و در شهرستان‌ها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت‌های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می‌کنند.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه در این برنامه شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند، افزود: توسعه شهری به جای کارشناسی و تخصصی بر مبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر به‌عنوان نماد معماری کشور شناخته می‌شود، اظهار کرد: این نماد معماری نشان می‌دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح‌های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

کد خبر 6088642

دیگر خبرها

  • ورزشی‌های ششم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • اجرای نمایش تشریفات ساده در تماشاخانه ماه در اصفهان
  • اجرای نمایش تشریفات ساده در تماشاخانه ماه در عمارت سعدی اصفهان
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • ورزشی‌های پنجم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه‌شب‌بازی»
  • رمزگشایی از گورستان تاریخی هفتاد ملا (+عکس)
  • ورزشی‌های چهارم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • کاشان، عروس خانه‌های تاریخی ایران + فیلم