Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،‌ سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره پیامک‌هایی با عنوان «دریافت رمز یک‌بار مصرف» گفت: این پیامک‌ها جعلی هستند و یک سری افراد سودجو از این موقعیت سوءاستفاده کرده و با ارسال پیامک به افراد خود را نماینده بانک معرفی می‌کنند.

وی ادامه داد: این افراد سودجو با ارسال یک لینک به مردم از آنها می‌خواهند برای دریافت رمز یکبار مصرف در لینک مورد نظر ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم نیز باید بدانند که اغلب لینک‌های رسمی و معتبر در دامنه ir.  هستند. همچنین باید توجه کنند که برای دریافت این رمز و فعال‌سازی آن باید به بانک مراجعه کنند و به پیامک‌هایی که از سوی مبادی غیررسمی برای‌شان ارسال می‌شود، توجه نکنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با تاکید براینکه مردم برای دریافت رمز به بانک عامل خود مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: سرشماره‌های بانکی کاملا مشخص است و بانک‌ها از این طریق برای مشتریان خود پیامک ارسال می‌کنند. هیچگاه بانک‌ها از طریق شماره‌های شخصی و از طریق سیم‌کارت‌های همراه اول، ایرانسل و رایتل برای مشتریان خود پیامک ارسال نمی‌کنند.

سرهنگ پاشایی تصریح کرد: یک اصل کاملا مشخص وجود دارد و این است که برای دریافت خدمات نیازی به پرداخت هزینه از طریق درگاه‌های اینترنتی نیست، بلکه هزینه خدمات به صورت آبون‌مان از حساب مشتریان کسر می‌شود. هموطنان توجه داشته باشند؛ هر زمان پیامکی دریافت کردند که از آنها برای ارائه خدمات پول درخواست کرد، بدانند که آن جعلی و کلاهبرداری است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی

تین نیوز

کاربران شبکه های اجتماعی از شایعاتی که در مورد تبعات عدم پرداخت جریمه های راهنمایی و رانندگی منتشر شده ابراز نگرانی کردند.

به گزارش تین نیوز، این کاربران با اشاره به ارسال پیامک خلافی برای رانندگان برابر ماده ۲۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگان،  عنوان کردند: پیش از این برداشت این بود که راهنمایی و رانندگی با ارسال این پیامک سعی می کند رانندگان را از تعداد و مقدار جریمه های خلافی مطلع و آگاه سازد.

آنان افزودند: برای رانندگان انواع قبض جریمه در طول سال صادر می شود که ممکن است نوعی از قبض جریمه باشد که در صورت تاخیر در پرداخت آن، مبلغ جریمه مذکور دو برابر نشود.

آنان با برشمردن انواع قبض های جریمه شامل قبض جریمه تسلیمی، قبض جریمه دو برگی، قبض جریمه الصاقی، قبض جریمه خودداری و قبض جریمه دوربینی، عنوان کردند: شایعه شده در سال جاری با ارسال این پیامک، راهنمایی و رانندگی دنبال تصویب طرح و قانونی است که از تاریخ ارسال این پیامک ها به صاحب خودرو و اطلاع رسانی در مورد تعداد تخلفات و مبلغ کل جریمه، در صورت بی اعتنایی راننده نسبت به پرداخت در زمان معین و قانونی (دو ماه) ، همه این جریمه ها شامل جریمه پرداخت نکردن شوند که به معنی  دو برابر شدن مبلغ همه این جریمه ها خواهد بود.

این اظهارات در حالی بیان می شود که از صحت و سقم آن اطلاعی در دست نیست اما پیش از این و در اسفند ماه سال گذشته، رئیس پلیس راهور فراجا  در سخنانی که ایرنا منتشر کرد، گفته بود: عامل انسانی بیشترین علت را در بروز حوادث جاده ای دارد.

سردار سید تیمور حسینی با بیان این مطلب که سیاست های تنبیه و تشویق در کاهش آمار حوادث رانندگی اثر گذار است، ادامه داده بود: باید به گونه ای عمل شود که ارتکاب به جرم مقرون به صرفه نباشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • شهروندان گلستانی به پیامک های «ثبت نام طرح کمک معیشتی» توجه نکنند
  • ◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی
  • پیامک هشدار قضایی به داوطلبان کنکور ارسال شد
  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟