Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه «سلام صبح بخیر» امروز میزبان زین العابدین تقی‌پور مسئول انتخاب بازیگر فیلم «منطقه پرواز ممنوع» و سه تن از بازیگران نوجوان این فیلم بود. 

بنا بر این گزارش، تقی‌پور در ابتدا درباره انتخاب بازیگران نوجوان این فیلم از مساجد گفت: خودم از دوره نوجوانی تا به حال در مسجد تجربه های زیادی داشتم و از گروه سرود تا طراحی نمایشگاه را با بزرگترها تجربه کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال 84، 85 تجربه های موفقی در زمینه کار تئاتر در مساجد و کلاس های بازیگری داشتم و اجراهای متنوع و پرتعدادی نیز توسط بچه های مسجد رقم خورد. 

وی ادامه داد: همراه با آقای داساگر کارگردان در پروسه انتخاب بازیگر به مجموعه های مختلفی رفتیم اما قصدمان این بود سراغ چهره هایی برویم که کمتر دیده و شناخت شده اند و مجموعه هایی که در آنها کمتر دنبال بازیگر گشته اند. در تهران 10، 15 مسجد را رصد کردم و حتی در مشهد و اصفهان بچه های مسجدی را دیدم. بی اغراق در این مجموعه 500، 600 نفری که از آنها تست گرفتم تعداد متنابهی بازیگر دیدم که اگر روی آنها وقت گذاشته باشد سوپراستارهایی از آنها در می‌آید.  

متین کرمانی، علیرضا اکبری دارنده پروانه زرین بهترین بازیگر و متین پاکزاد سه بازیگر نوجوان این فیلم در ادامه به استودیو آمدند و تقی پور درباره نحوه یافتن آنها توضیح داد: غیر از مساجد از روشهای دیگری هم برای انتخاب بازیگران بهره بردیم، متین پاکزاد به واسطه یکی از فراخوان های ما این افتخار را به ما داد که به ما بپیوندد. علیرضا اکبری هم که پروانه زرین بازیگری را گرفته، از زمان دریافت جایزه به ما وعده بستنی داده که هنوز آن را محقق نکرده است. او غیر از توانایی بازیگری، داستان نویس خوبی هم هست و او را از همین کلاس که نوجوانان افغانستانی تحت نظر اساتید کار می کنند پیدا کردیم. 
بعد از این سه نوجوان هم روایتی از نحوه پیوستنشان به مجموعه داشتند و در ادامه مسئول انتخاب بازیگر «منطقه پرواز ممنوع» یادآور شد: خیلی از مساجد ما مدیون مربیان درست و کاربلد است. افرادی که دغدغه دارند و نیازها را رصد می کنند خیلی از بچه ها حرفه ای تر شده اند و در زمینه روزنامه نگاری، عکاسی، فیلمبرداری و... فعالیت می‌کنند. 

وی افزود: فضای فیلم هم بیگانه با مسجد نیست و شخصیت هایمان زیستی مسجدی دارند. بچه هایی که با هم رفاقت می کنند و دست هم را می‌گیرند، به مسائل اطرافشان بی توجه نیستند و دغدغه مند هستند و اگر کسی نیازی به کمکشان داشته باشد بی خیال نمی شوند. 

در پایان سه بازیگر نوجوان «منطقه پرواز ممنوع» دوباره روی آنتن زنده تست بازیگری دادند، حسین کلهر مجری «سلام صبح بخیر» هم با یکی از آنها صحنه‌ای را بازی کرد.

منبع: فارس

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوجوانان خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۰۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گناه فرشته یا گناه شهاب حسینی ، لادن مستوفی ، امیر آقایی و ...

عصر ایران ؛ نهال موسوی - سریال گناه فرشته به ایستگاه آخر رسید و برخلاف استقبالی که از قسمت‌های اولیه صورت گرفت، مخاطبان از شکل تمام شدن و پایان این مجموعه راضی نبودند.

در واقع از اواسط سریال این نارضایتی شکل گرفت و بیشتر هم به این دلیل بود که گره‌های داستانی و معماهایی که مدام در طول سریال مطرح می‌شد به شکل مشخصی سرانجام پیدا نمی‌کرد و آخر سر هم به شکلی بسیار ساده و دم دستی گره افکنی از اتفاقات را انجام داد.

حال نکته مهم در این نوشتار، نقد یا  تحلیل سریال گناه فرشته نیست بلکه بیشتر به افرادی مربوط می‌شود که حضور آنها باعث توجه و استقبال از یک مجموعه نمایشی می‌شود و اکثریت مخاطبان به دلیل حضور بازیگرانی مانند شهاب حسینی، امیر آقایی، لادن مستوفی، مهدی سلطانی و حتی بهروز رضوی (دوبلور باسابقه) از همان ابتدا برای دیدن این سریال می‌نشینند.

در صنعت فیلم و سریال تمام جهان از هالیوود گرفته تا بالیوود و از شرق دور تا اروپا و ... بازیگران اولین قلاب برای به دست آوردن بیننده به شمار می‌روند به عبارتی ویترین جذب مخاطب هنرپیشگانی است که در آن مجموعه نمایشی حضور دارند.

تماشاگران همواره بیشتر از هرچیز دیگری در فیلم و سریال با بازگران هستند که آن را معرفی می‌کنند برای مثال می‌گویند: «یک سریال جدید اومده که شهاب حسینی، لادن مستوفی و ... توش بازی می‌کنند» حال در مراحل بعدی از کارگردان یا پلتفرم پخش کننده آن حرف به میان می‌آید. البته به غیر از کارگردانان صاحب نامی که خود برند معروفتری از هنرپیشه‌ها هستند. مثل فرهادی و کیمیایی در ایران و یا اسکورسیزسی، فینچر، تارانتینو، وودی آلن و ... در جهان.

حال پرسش این است که آیا خود بازیگران هم خود به این نقطه اتصال آنها بین مخاطب و یک مجموعه نمایشی آگاه هستند یا خیر؟ بسیار بعید است که نقش آفرینان مهم سینمای ایران از درجه اهمیت حضور خودشان آگاه نباشند، حال که اصل را بر این آگاهی گذاشته‌ایم پس چرا حاضر به همکاریی می‌شوند که برند هنری آنها را خدشه‌دار می‌کند؟ فقط برای پول است یا خیر مناسبات دیگری در میان است؟ 

بعید است که بازیگرانی مانند شهاب حسینی یا امیر آقایی و ... فقط به دلیل دستمزد بالا حاضر به همکاری با یک مجموعه نمایشی شوند چون برای آنها انواع و اقسام پیشنهادهای مختلف در دسترس است، از تبلیغات و همکاری با برندهای تجاری گرفته تا همین بازیگری و ... 

آیا واقعا بازیگران فیلمنامه را تا آخر نخوانده‌اند؟ برخی اوقات هم در صنعت سینما و سریال سازی ایران از این اتفاقات هم رخ می‌دهد که چند قسمت ابتدایی سریال آماده است و بر اساس آن قرارداد بسته می‌شود ولی بعدتر فیلمنامه سرانجام چندان موفقی پیدا نمی‌کند اما بازگران قرارداد دارند و ناچارند تا آخر همراه سریال باشند. (البته این هم یکی از احتمالات است).

برخی اوقات هم پیش می‌آید که بازیگران به دلایل مختلف حاضر به همکاری می‌شوند مثل دوستی و رفاقت یا اعتماد کردن به شخصی که کارنامه موفقی داشته است و ...

بهرجهت هر کدام از حالت‌های فوق باشد در نتیجه تاثیری ندارد زیراکه مخاطب نه در جریان این اتفاقات است و نه برایش اهمیتی دارد، برای او محصولی که در پیش روی است و برای آن وقت و هزینه گذاشته است ملاک است.

به این دلیل بازیگران باید مراقب این اهمیت و جایگاه خود یا بهتر است بگوییم مراقب این اعتماد تماشاگران به سابقه کاری و برند هنری خودشان باشند، چه‌بسا که تکرار این موضوع باعث می‌شود که جایگاهشان در نزد نگاه مخاطبان دچار خدشه شود و برای بازگرداندان این اعتماد راه سختی در پیش است.

در جهان امروز که روزانه از هر طرف جهان چندین فیلم و سریال در معرض دید تماشاگران به ساده‌ترین شکل ممکن قرار می‌گیرد اهمیت این نکته بسیار بیش از پیش است. فرقی هم ندارد برای بازیگران، سازندگان، پلتفرم‌های نمایش خانگی و ... همگی شامل این قانون اعتماد و یا سلب اعتماد مخاطب می‌شوند که باید از آن جلوگیری کنند و تنها راه هم ارتقا کیفیت محصول است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: روایت پردیس پورعابدینی از یک سکانس جنجالی با شهاب حسینی (فیلم) توضیح مشاور حقوقی گناه فرشته درباره سکانس جنجالی سریال گناه بزرگ سازنده سریال گناه فرشته

دیگر خبرها

  • تصاویر ترانه علیدوستی در بیمارستان را باور نکنید
  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • ماجرای جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • تیپ خاص بازیگران زن ایرانی در گشت‌وگذار چین
  • درگیر شدن با «عروس خیابان فرشته»/ فیلمنامه‌ از بازیگر مهم‌تر است
  • گناه فرشته یا گناه شهاب حسینی ، لادن مستوفی ، امیر آقایی و ...
  • ماجرای چند نوجوان شیرازی که حساب و کتاب سیاسی‌شان درست بود
  • روایت فانتزی از جنایات استعمار
  • تفریح با چاشنی علم
  • ماجرای شروع بازیگری خواهران آقاجانی + فیلم