Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی، وزیر بهداشت ودرمان در نشست هم‌اندیشی روسای مراکز تحقیقاتی و مراکز رشد علوم دارویی اظهار کرد: قبل از انقلاب حدود ۲۵ درصد از دارو‌ها به کمک شرکت‌های بزرگ چند ملیتی تولید می‌کردیم، اما امروز بدون وابستگی به آن‌ها با همت داروسازان دانشگاهی و غیر دانشگاهی حدود ۹۷ درصد از دارو‌های مورد نیازمان را تولید می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: در بازار داخل ۳ درصد از دارو‌های وارداتی حدود ۳۰ درصد ریالی برای ما هزینه ایجاد خواهد کرد زیرا قسمت عمده این دارو‌ها را هایتک تشکیل می‌دهد که با تکیه بر شرکت‌های دانش بنیان و تقویت بخش ARD یعنی تحقق و توسعه داروخانه‌های داخلی می‌توان این میزان باقی مانده را تامین کرد.

وزیر بهداشت ادامه داد: اگر دارو‌ها را بومی سازی کنیم، هزینه آن‌ها یک پنجم دارو‌های وارداتی خواهند شد. امروزه حدود ۱.۲ درصد از GDP یعنی تولید ناخالص ملی صرف دارو‌ها می‌شود که این رقم در کشور‌های توسعه یافته بین ۶ تا ۷ دهم درصد می‌رسد البته در کشور‌های حاشیه خلیج فارس و کشور‌هایی که نظام وابسته به دارو‌های برند دارند،  ممکن است رقم آن‌ها به بیش از ۱.۲ درصد هم برسد، زیرا این کشور‌ها تولیدکننده نیستند. 
او گفت: متأسفانه در دفترچه‌های بیمه، دارو‌های داخلی ثبت می‌شدند، اما طبق بررسی‌های مختلف متوجه دارو‌های وارداتی شدیم. طبق آمار به دست آمده توانستیم موجب شکست این زنجیره شویم.

نمکی بیان کرد: بهتر است شرکت‌های دانش بنیان خرید خود را از شرکت‌هایی که ریسک ابتدایی سرمایه گذاری را گذرانده‌اند، انجام دهند چراکه به کمک این شرکت‌ها تمام این مشکلات رفع خواهد شد.    او در پایان گفت: امروزه به کمک شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری بودجه مورد نیاز به ۷۰ درصد رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس را به شرکت‌های دانش‌بنیان پیوند بزنید

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رضامراد صحرایی در نشست ملی مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیئت امناییافزود: مسأله امید در ادبیات دینی و ادبیات حاکمیتی و سیاسی ما جایگاه ویژه‌ای دارد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در فرازی از رهبر انقلاب، ایشان چرخه‌ای به نام آرمان‌خواهی و امید و عقلانیت را مطرح می‌کنند. ایمان نهفته در دل این تعبیر حکیمانه، یعنی با موتور آرمان‌خواهی و سوخت امید و فرمان عقلانیت به سمت آینده حرکت کنیم. در بیانیه گام دوم که من آن را منشور ۴۰ سال دوم انقلاب می‌دانم، جایگاه دو عنصر علم و امید بسیار برجسته است و هیچ‌یک بدون آن یکی نمی‌تواند به پیشرفت کشور کمک کند.

صحرایی افزود: علم قدرت‌آفرین است، علم، سلطان است. علم در دست کسی چنین قدرتی پیدا می‌کند که امید و ایمان داشته باشد به اینکه می‌تواند تغییر ایجاد کند. این که دشمنان ما در این سطح وسیع، جنگ ترکیبی علیه ما راه انداختند، برای کورکردن امید بود که خود گواهی مهمی برای اهمیت امید و امیدآفرینی است.

صحرایی با تاکید بر اینکه دیدن پیشرفت‌ها و درک‌کردن نتایج آن برای نسل جدید یکی از راه‌های مهم پیشرفت است، گفت: وقتی دانش‌آموزان سمپاد ما بر روی عرشه کشتی در جنوب، قدرت کشور را می‌فهمند، آن‌گاه است که جریان امید در آن‌ها رشد می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه پیوند امید با پیشرفت‌های کشور بهترین پاسخ ما به همه تهاجمی است که در جنگ ترکیبی و شناختی علیه ما به راه افتاده است، گفت: ما در جنگی پیوسته با استکبار، روزگاری در تهاجم فرهنگی بودیم و پیروز شدیم، تهاجم فرهنگی، شبیخون شد ولی کشور پابرجا ماند. شبیخون، قتل عام فرهنگی شد، جنگ شناختی شد، جنگ ترکیبی شد اما کشور سرپا ماند. در حالیکه هر کدام از اینها به تنهایی می‌تواند هر کشوری را نابود کند. دلیل این استواری، امید، ایمان و خودباوری و البته هویت ملی و مذهبی غرورآفرین است. 

وی بر اهمیت اردوهای راهیان پیشرفت برای امیدآفرینی تاکید کرد و گفت: مدرسه، مزرعه این امیدآفرینی است. بذری که در مدرسه افشانده شده، امروز این محصول و این جریان دانش‌بنیانی شده است و من قول می‌دهم بذرهایی که این روزها کاشته می‌شود، به مراتب پربارتر و امیدآفرین‌تر از بذرهای پیشین است. 

رضامراد صحرایی با بیان اینکه آموزش و پرورش است که کودک‌ را خلاق و اهل سوال بار می‌آورد، افزود: خلاقیت در کودکی توسط معلم شکوفا می‌شود. مدرسه‌ها منبع قدرت آینده کشور هستند. مدیر مدرسه راهبردی‌ترین مدیر کشور است. مدرسه قوی تضمین‌کننده ایران قوی است. ایران با اقتصاد و علم و فرهنگ قوی، پیشرفته می‌شود و بذر همه این‌ها در مدارس کاشته می‌شود. به همین خاطر مدرسان‌سازان و مدرسه‌یاران و مدرسه‌داران نقش زیادی در ساختن ایران باشکوه دارند. قدرت تمدنی که در حال ساخت آن هستیم از مدرسه برمی‌آید. 

وی تصریح کرد: مدرسه را به شرکت‌های دانش‌بنیان پیوند بزنید. این پیوند روی دیگری از روند شکوفاسازی استعداد فرزندان ایران است. ما آماده هستیم که سازوکاری تعریف کنیم که چگونه یک شرکت دانش‌بنیان، مدرسه‌ها را به عنوان وابسته خود بپذیرد.

دیگر خبرها

  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • حصه نقدی واگذاری بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها امروز پرداخت می‌شود
  • پویشی‌های دانشگاه آزاد اصفهان ۱۲هزار نفری می‌شوند/ 10 درصد دانشجوها به استخدام رسیدند
  • رشد ۵ درصدی بارش‌های کشور با فعالیت سامانه اخیر
  • بومی‌سازی کود «تریپل سوپر فسفات» توسط متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان
  • کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات
  • افزایش حدود پنج برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • مدارس را به شرکت‌های دانش‌بنیان پیوند بزنید
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد