Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اسبق ورزشی کشورمان گفت: به تازگی بخشنامه ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون رسیده که بر اساس آن فیفا خواستار این شده که همه باشگاه های فوتبالی فقط از طریق منابع فوتبالی ارتزاق کنند.

سرویس ورزش مشرق – یکی از گزینه هایی که همچنان شایعاتی پیرامون بازگشت احتمالی اش به صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال مطرح است ضمن عدم تأیید این شایعه، درباره موضوعات مرتبط با ایرادهایی که در بحث اداره باشگاه های ورزشی مانند استقلال وجود دارد توضیح داد که با تصمیمات جدید فیفا وضعیت باشگاهداری به طور کلی تغییر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید کاظم اولیایی در گفت و گو با مشرق، درباره مسایل روز فوتبال و باشگاه استقلال حرف زد.

متن این پرسش و پاسخ در ادامه می آید:

* به اعتقاد شما پذیرش مدیرعاملی باشگاه استقلال در چنین شرایطی اقدامی منطقی است؟

- اگر اعتبار مالی  مشخصی برای باشگاه تعیین شود و یا تضمینی در ارتباط با درآمدزایی استقلال وجود داشته باشد بله ولی در غیر اینصورت در دورانی که روی بازیکنان به روی باشگاه و مدیرانش باز شده است و به راحتی دست به اعتصاب می زنند و سرمربی رودرروی باشگاه قرار می گیرد کار سختی خواهد بود. باید این توانایی در اختیار مدیریت باشگاه استقلال باشد که بتواند از پس هزینه های مالی باشگاه بربیاید و در غیراینصورت ورود به باشگاه فقط برای آنهایی که دنبال شهرت هستند خوب است.

* چشم اندازتان از آینده باشگاهداری در ایران مثبت است یا نه؟

- متأسفانه نه! وضعیت باشگاه های ما روز به روز بدتر می شود. به تازگی بخشنامه ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون رسیده که بر اساس آن فیفا خواستار این شده که همه باشگاه های فوتبالی فقط از طریق منابع فوتبالی ارتزاق کنند. مدتی بود که باشگاه های مطرح اروپایی با پول عربها، روسها و دیگر سرمایه داران فوتبالی از طریق پولهایی که از بیرون از فوتبال می آمد ارتزاق می کردند و هر بازیکنی دوست داشتند را به هر قیمتی می خریدند و باشگاه های فوتبال را مکانی برای پولشویی های خود کرده بودند که فیفا جلوی این موضوع را گرفته است. قرار شده از سالهای آینده دیگر هیچ پولی بیرون از فوتبال در هیچ باشگاهی هزینه نشود.

* اما در ایران که این موضوع تقریبا غیرممکن است؟

- بله! باشگاه های ما باید بیش از ۵۰ درصد درآمدشان را از تلویزیون دریافت کنند که این هرگز پرداخت نشده است. البته اگر این قانون دقیق اجرا شود کمک بزرگی به باشگاه ها می شود چون این جوانمردانه نیست که باشگاهی به دلیل داشتن پول بی حساب مالکش هر بازیکنی خواست را در اختیار بگیرد و دیگر تیم ها را تضعیف کند.

* این ربطی به مجلس پیدا می کند؟

- اتفاقا این ایراد به مجلس هم وارد است که از سال ۱۳۸۳ قانونی تصویب کرده اند که فقط در حد همان حرف باقی مانده است. به تازگی نامه ای از سوی کمیته پیشکسوتان استقلال ایرانیان خطاب به کمیسیون فرهنگی مجلس نوشتم و شخصا آن را برای جمشید جعفرپور رییس کمیسیون بردم و مفصل در این باره حرف زدیم. حتی با خانم اولادقباد از اعضای کمیسیون هم در این ارتباط حرف زدم. این برای مجلس بد است که قانونی که درباره خصوصی سازی و واگذاری باشگاه های دولتی یا نیمه دولتی به بخش خصوصی تصویب شده هنوز به اجرا درنیامده است! این همه پول و وقت در مجلس هزینه شده برای چه؟ برای اینکه در چنین مواردی قوانینی وضع شود که به کمک نهادهای مردمی مانند باشگاه های ورزشی بیاید ولی در عمل هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

* با این وصف حمله به فتحی و شعار حیا کن رها کن درست است؟

- بحث فرد نیست. ایراد ساختاری است و تا این وضعیت در باشگاهداری هست هیچ اتفاق مثبتی رخ نمی دهد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین استقلال تراکتور پرسپولیس کاظم اولیایی فیفا پولشویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۰۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای مثبت کمیسیون اجتماعی مجلس به تعطیلی پنجشنبه‌ها

ولی اسماعیلی، نماینده مردم گرمی و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون عنوان کرد: در نشست امروز (یکشنبه، ۲۶ فروردین) کمیسیون اجتماعی که با حضور اعضای کمیسیون، معاون سازمان امور اداری و استخدامی و نماینده مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد، دو موضوع اصلی اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری و طرح ساماندهی کارکنان شرکتی و قراردادی دولت در دستور کار نمایندگان قرار گرفت.

وی ادامه داد: در موضوع اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری -مبنی بر افزایش یک روزه تعطیلی پایان هفته و کاهش ساعات کاری- که از صحن علنی مجلس به کمیسیون بازگشت خورده بود، ما باید دو ابهام در آن، یعنی تعیین میزان ساعات کاری و تعیین روز‌های کاری را در کمیسیون رفع می‌کردیم، که در جریان این نشست پس از اعلام نظرات نمایندگان موافق و مخالف و نماینده دولت و در نتیجه این بررسی، روز‌های کاری از شنبه تا چهارشنبه تعیین شد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه ما در اصلاح این ماده به صراحت روز‌های شنبه تا چهارشنبه به عنوان روز‌های کاری اعلام کردیم که در صحن علنی هم مورد ایراد قرار نگیرد، اضافه کرد: به عبارت دیگر براساس این ماده شهر‌ها و استان‌های دیگر هم مانند تهران پنجشنبه و جمعه تعطیل خواهند بود.

اسماعیلی در ادامه تشریح نشست کمیسیون اجتماعی مجلس اضافه کرد: بحث دیگری که ذیل موضوع اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری مورد بررسی قرار گرفت، کاهش ساعات کاری بود که در حال حاضر ۴۴ ساعت است. پیشنهاد اولیه دولت کاهش این عدد به ۴۲ و نیم ساعت در هفته و پیشنهاد کمیسیون ۴۰ ساعت در هفته بود، که در این نشست پس از طرح نظرات موافقان و مخالفان، نماینده دولت هم با ۴۰ ساعت موافقت کرد. در نتیجه ما هم آن را مصوب و به صحن علنی ارجاع دادیم که احتمالاً در نشست فردا یا پس‌فردا صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد.

وی با اشاره به رفع دو مورد ابهام قانون اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری ارجاع شده به کمیسیون اجتماعی در نشست امروز، اضافه کرد: یک‌سری بحث‌های جزئی در مسائلی مانند اینکه مراکز خدماتی طرح شده در ماده شامل چه ارگان‌هایی می‌تواند باشند هم مطرح شد که آن را به تشخیص سازمان امور اداری و استخدامی کشور واگذار کردیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به بررسی طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی و قراردادی دولت در نشست امروز این کمیسیون، ادامه داد: خوشبختانه شورای نگهبان کلیات آن و ایراداتی که رفع کرده بودیم را قبول کرده است، اما هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام سه ایراد در بند‌های ۲، ۱۰ و ۱۶ و مغایرت ان‌ها سیاست‌های کلی نظام به آن وارد دانسته است. به این ترتیب که در بند ۱۰ بحث بزرگ شدن دولت و مغایرت با چابک‌سازی دولت، در بند ۲ تبعیض ناروا و بند ۱۶ هم بحث افزایش بار مالی دولت ایراد گرفته شده است.

اسماعیلی ادامه داد: در نشست امروز کمیسیون اجتماعی بحث‌های مفصلی پیرامون این ایرادات انجام گرفت. دولت هم ایرادت گرفته شده را وارد دانست و قبول کرد. البته از هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام هم دعوت کرده بودیم که در جلسه حاضر نشدند.

وی افزود: در نتیجه قرار بر این شد که ما مجدد یک نامه بنویسیم و جوابیه این ایرادات را به کمک کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به طور مفصل و به صورت کتبی به هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کنیم و درخواست جلسه مشترکی هم داشته باشیم تا در آن جلسه مشترک در مجمع به جمع‌بندی نهایی برسیم. یک فرجه زمانی ۱۵ روزه هم برا انجام این موارد و تشکیل این جلسه تعیین کردیم و اگر باز هم نتیجه نگرفتیم، باید اصرار کنیم که لایحه به صحن علنی مجمع ارائه و در آنجا بررسی شود. 

منبع: خبرگزاری خانه ملت

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مورایس: ناکامی هم بخشی از تئاتر فوتبالی است
  • کیفیت فوتبالی‌مان در نیم‌فصل دوم بهتر شد
  • علیرضا بیرانوند جدید اینجاست | عکس
  • پیشرفتِ فوتبالی حلقه‌ای گم‌شده در نصف‌جهان
  • (عکس) رونمایی از علیرضا بیرانوند جدید
  • پایان راه اسطوره؛ توماس مولر با اتمام قراردادش از فوتبال خداحافظی می‌کند؟
  • خداحافظی خمس با بازیکنان تراکتور
  • رسمی؛ رائول گارسیا از فوتبال خداحافظی می‌کند
  • اختلاف دو نفر به استقلال لطمه زد | نکونام خوب می داند از دست دادن امتیاز یعنی خداحافظی با صدر جدول
  • رای مثبت کمیسیون اجتماعی مجلس به تعطیلی پنجشنبه‌ها