Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@21:26:36 GMT

اصلاح قیمت بنزین نباید باعث افزایش قیمت کالاها شود

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۱۸۸۶

اصلاح قیمت بنزین نباید باعث افزایش قیمت کالاها شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی دهقان بعدازظهر یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار ضمن تبریک اعیاد میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) اظهار کرد: آنچه که در ستاد تنظیم بازار تأکید شده است، این است که افزایش قیمت بنزین نباید روی افزایش قیمت کالاها اثر بگذارد چرا که تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ممکن است برخی موارد در بحث سهمیه بحث بنزین دیده نشده باشد که باید در اینگونه جلسات این امور بررسی و تمهیدات لازم اندیشیده شود، بیان داشت: مجلس هم در حال کار کارشناسی روی مصوبه دولت است اما با تأکیداتی که انجام شده است قیمت بنزین تصویب شده است مگر اینکه ارکان دولت به نتیجه دیگری برسند.

معاون امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به موارد مطرح شده توسط تابش معاون وزیر کشور در قالب یک نامه به استاندار کرمان، افزود: باید ازظرفیت انجمن های مختلف استفاده کرد تا سوء استفاده در زمینه افزایش قیمت اجناس و اقلام انجام نشود همچنین سازمان های نظارتی باید بازدیدهای خود را داشته باشند و تخلفات را پیگیری کنند.

وی با بیان این مطلب که باید برچسب قیمت بر روی تمامی کالاها درج شود و همچنین بر مراکز عمده خرید باید نظارت کامل و کافی وجود داشته باشد، بیان کرد: برای اسنپ و شغل های اینچنینی هنوز چیزی به عنوان سهمیه پیش بینی نشده است.

کد خبر 4774561

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدعلی دهقان استانداری کرمان اصلاح قیمت حامل های انرژی بوشهر زلزله شهرکرد ایلام گرگان شیراز قزوین هفته وحدت تئاتر کودک و نوجوان خطبه های نماز جمعه سفر استانی بیرجند مشهد بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پابند الکترونیک در خوزستان ۲۱ درصد افزایش یافت

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان به عنوان یک نهاد ارفاقی در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، ۲۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی دهقانی امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در جلسه کمیته کاهش جمعیت کیفری استان، اظهار کرد: در حالی که در سال ۱۴۰۱، تعداد ۷۱۰ نفر از زندانیان واجد شرایط از پابند الکترونیکی بهره مند شدند، این رقم در سال گذشته به ۸۶۵ فقره رسید.

وی افزود: کاهش جمعیت کیفری در ایجاد فضای مناسب اصلاح و بازپروری مجرمان در ندامتگاه‌ها اهمیت بسزایی دارد، با استفاده صحیح از مجازات‌های جایگزین حبس و نهادهای ارفاقی قانونی از جمله نظام نیمه آزادی، فرصت و فضای بیشتری برای اصلاح مجرمان حرفه‌ای که بیرون بودن آنان از زندان برای جامعه خطرناک است، فراهم می‌شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با بیان این که افرادی می‌توانند از این ارفاق‌ها بهره‌مند شوند که در برنامه‌های اصلاحی زندان شرکت داشته و به تعهدات خود در زندان عمل کرده باشند، خاطرنشان کرد: در همین راستا جمعیت زندان‌ها باید به صورت مرتب رصد و با پالایش افراد واجد شرایط شناسایی شوند.

دهقانی تصریح کرد: استفاده از پابند الکترونیک در نظام نیمه‌آزادی فرصتی برای مرتکبان فراهم می‌کند که مجازات حبس خود را در کنار خانواده و در محل اشتغال خود بگذرانند و چنانچه فردی شرایط استفاده از این فرصت را قبل از انتقال به زندان داشته باشد، باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد ساز و کار مناسب در خصوص کاهش بازداشت‌های موقت و کوتاه مدت، اضافه کرد: اقامت کوتاه متهمین در زندان‌ها، نه تنها فرصت اصلاح آنان و استفاده از شرایط مفیدی همچون حرفه‌آموزی را برای آنان فراهم نمی‌کند بلکه موجب ناهمگونی جمعیت مددجویان می‌شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به ماده ۵۱۳ قانون آئین دادرسی کیفری در خصوص انتقال زندانی به محل سکونت وی، تصریح کرد: طبق تبصره ۳ این ماده، در صورتی که محل اقامت محکوم به حبس، خارج از حوزه دادگاه صادرکننده حکم باشد، نامبرده برای تحمل ادامه حبس به زندان محل اقامت خود منتقل می‌شود؛ مگر اینکه این امر موجب مفسده باشد که در این صورت با تشخیص قاضی صادر کننده رأی قطعی، به نزدیک‌ترین زندان به محل اقامت خود منتقل می‌شود و هزینه انتقال نیز از محل اعتبارات قوه قضائیه پرداخت می‌شود.

دهقانی ادامه داد: بر همین اساس سال گذشته ۱۸۴ زندانی از استان خوزستان به زندان محل سکونت خود منتقل شدند و برای مابقی زندانیان مشمول این ماده قانونی نیز به زودی تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر 746926

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت دلار ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار در روند اصلاحی افتاد
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن
  • افزایش تعداد جایگاه پمپ بنزین در کهیگلویه و بویراحمد
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • تولید ماهیانه شیر خشک به ۲۰ هزار تن رسید
  • استفاده از پابند الکترونیک در خوزستان ۲۱ درصد افزایش یافت
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار
  • عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست