Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، شالوا کیکناولیدزه، رئیس گروه دوستی پارلمانی گرجستان - ایران روز یکشنبه با مجتبی ذوالنوری دیدار و گفت‌وگو کرد.

ذوالنوری در این دیدار با اشاره به سابقه ارتباطات تاریخی و فرهنگی دو کشور و مراودات رو به رشد جمهوری اسلامی ایران و گرجستان، گفت: علایق و زمینه‌های همکاری برای توسعه و تقویت روابط در حوزه‌های مختلف چون حمل و نقل، نفت و انرژی، فرهنگی – آموزشی، کشاورزی و توریسم وجود دارد و مجلس شورای اسلامی از تقویت و تسهیل روابط و مناسبات فی­مابین استقبال می­‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن حمایت از تمامیت ارضی گرجستان بر تعامل میان کشورهای منطقه در حل و فصل موضوعات منطقه‌­ای تأکید کرد.

وی با تأکید بر رفع موانع و مشکلات تعاملات اقتصادی و بانکی میان دو کشور، گفت: استاندارد سازی کالاهای صادراتی ایران به گرجستان با شاخص­ های اروپایی قدری سخت­گیرانه است که این مساله قابل حل و فصل است.

ذوالنوری با مثبت ارزیابی کردن روابط پارلمانی بر تقویت و تحکیم ارتباطات میان کمیسیون های تخصصی در مجالس دو کشور تأکید کرد.

شالوا کیکناولیدزه، رئیس گروه دوستی پارلمانی گرجستان – جمهوری اسلامی ایران با اشاره به موقعیت جغرافیایی گرجستان و شرایط مناسب برای سرمایه‌گذاری، گفت: ظرفیت ­های بالایی برای گسترش همکاری های دو کشور در زمینه های مختلف وجود دارد که توسعه راه آهن بین دو کشور برای اتصال دریای سیاه به خلیج فارس، آموزش، انرژی و توریسم از آن جمله می­ باشند.

وی با قدردانی از حمایت های جمهوری اسلامی ایران از تمامیت ارضی کشورش در مسئله آبخازیا بر نقش و جایگاه مهم جمهوری اسلامی ایران در مناسبات منطقه تاکید کرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گروه دوستی پارلمانی گرجستان و ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان در گفتگو با وزیر خارجه ژاپن: از گروه ۷ انتظار تلاش برای آتش بس داریم

 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در گفتگو با یوکو کامیکاوا وزیر خارجه ژاپن که کشورش ریاست دوره‌ای گروه ۷ را بر عهده دارد، گفت که ایران از این گروه انتظار تلاش برای ایجاد آتش بس در غزه را دارد.

به گزارش تسنیم، امیرعبداللهیان امروز سه‌شنبه در تماس تلفنی با  کامیکاوا در خصوص موضع جمهوری اسلامی ایران پیرامون اقدام اخیر دفاع مشروع نیروهای مسلح کشورمان علیه رژیم متجاوز صهیونیستی، همچنین ضرورت ایجاد آتش بس فوری در غزه و اهمیت امنیت دریانوردی در منطقه گفتگو و تبادل نظر کرد. 

وزیر امور خارجه ایران در این گفتگو ضمن تشریح ضرورت و ابعاد اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب دفاع مشروع و هشدار و‌ پاسخ تنبیهی به حمله گستاخانه رژیم اسراییل بر سفارت کشورمان در دمشق، تاکید کرد: اقدام نظامی ایران بسیار دقیق و حساب شده علیه پایگاه های نظامی و اطلاعاتی مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

وی با تاکید بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران در مسیر کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه افزود: این پاسخ نظامی به حمله اسرائیل صرفاً عملیاتی محدود و حداقلی بود و در صورت ارتکاب هر گونه اقدام ماجراجویانه بعدی از سوی رژیم اسرائیل، این بار پاسخ ایران قاطع، فوری و حداکثری خواهد بود.

امیرعبداللهیان با اشاره به نقش مهم کشور ژاپن به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت و گروه هفت اظهار داشت: ریشه  اصلی بحران در منطقه به جنگ غزه برمی‌گردد و جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های دیپلماتیک خود را به منظور ایجاد یک آتش بس پایدار ادامه خواهد داد و از ژاپن و اعضای گروه هفت همین انتظار را دارد.

کامیکاوا نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش دامنه درگیری ها در منطقه، بر اهمیت ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه،  تداوم رایزنی‌ها و گفتگوهای چند جانبه و دوجانبه در جهت توقف فوری جنگ و بازگشت صلح و ثبات به منطقه تاکید کرد.

وزیر خارجه ژاپن با یادآوری موضع صریح کشورش در محکومیت حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اظهار داشت؛ ژاپن  معتقد است که حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است. 

وی همچنین بر اهمیت جلوگیری از تشدید و گسترش تنش و درگیری در منطقه برای ژاپن و لزوم خویشتنداری حداکثری همه طرف ها تاکید کرد  و خاطر نشان نمود که نسبت به تبعات تشدید تنش و درگیری بر ثبات و امنیت منطقه و در معرض تهدید قرار گرفتن امنیت دریانوردی به همه طرف ها توجه داده ایم.

وزرای امور خارجه ایران و ژاپن در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به گسترش مناسبات دوجانبه میان تهران و توکیو، بر تداوم رایزنی‌ها و گفتگوها در جهت ایجاد آرامش، صلح و ثبات در منطقه تاکید کردند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سفر معاون وزیر خارجه ژاپن به تهران واکنش امیرعبداللهیان به جلیقه ضد گلوله وزیر خارجه آمریکا در بغداد: این واقعیت نقش آمریکا است

دیگر خبرها

  • رشد دیپلماسی منطقه‌ای سیاست دولت است
  • افزایش مناسبات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • مقابله پلیس با اعتراضات مخالفان دولتی در گرجستان
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با همتای ژاپنی
  • امیرعبداللهیان: ریشه بحران در منطقه به جنگ غزه بر می‌گردد
  • افزایش تعاملات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است
  • امیرعبداللهیان در گفتگو با وزیر خارجه ژاپن: از گروه ۷ انتظار تلاش برای آتش بس داریم
  • امیرعبداللهیان: از گروه ۷ انتظار تلاش برای آتش بس داریم