Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظر به اینکه رهبری مبنای تاییدشان را اعتماد به سران سه قوه دانسته‌اند، بنده پس از مشورت روسای فراکسیون‌های سیاسی مجلس به آقای لاریجانی پیشنهاد کردم از روسای قوای مجریه و قضائیه دعوت کند تا این موضوع با حضور روسای قوه در مجلس شورای اسلامی بررسی شود.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «احمد مازنی» در جلسه علنی نوبت عصر یکشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکری به روسای سه قوه اظهار داشت: موضوعی که در کشور اتفاق افتاده از نظر نمایندگان تا صبح امروز مورد تایید نبوده و هنوز نمایندگان قانع نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نظر به اینکه رهبری مبنای تاییدشان را اعتماد به سران سه قوه دانسته‌اند،بنده پس از مشورت روسای فراکسیون‌های سیاسی مجلس به آقای لاریجانی پیشنهاد کردم از آقای روحانی رئیس قوه مجریه و آقای رئیسی رئیس قوه قضائیه دعوت کند تا این موضوع با حضور روسای قوه در مجلس شورای اسلامی بررسی شود.

نماینده مردم تهران در مجلس خطاب به وزیر کشور نیز گفت: به جای قطع شبکه اینترنت با مردم و نمایندگان درست برخورد می‌کردید. اکنون هم دیر نشده است.

مازنی با بیان اینکه شورای امنیت کشور اعتراض مردم را به رسمیت بشناسد، اضافه کرد: اگر با شیوه مدنی با مردم برخورد شود، پاسخ مدنی دریافت می‌کنیم اگر با زبان تهدید با نمایندگان آنها برخورد شود، پاسخ آن موجب سوء استفاده دشمن می‌شود.

بیشتر بخوانید: آغاز جلسه غیرعلنی مجلس با حضور شمخانی نمایندگان از پاسخ‌های وزیر ارتباطات قانع شدند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت بنزین سران سه قوه مجلس شورای اسلامی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع تشخیص مصلحت نظام با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام که با حضور سران سه قوه، اکثریت اعضا، رئیس کمیسیون‌های مرتبط مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی تشکیل شد، به بررسی بند «ب» ماده ۳ لایحه برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان پرداخت.

در بند «ب» ماده ۳ قانون برنامه هفتم به دولت اجازه داده شده بود تا به منظور تسویه بدهی‌های خود و شرکت ملی نفت به صندوق توسعه ملی، نسبت به عقد قرارداد با این صندوق در زمینه اکتشاف، توسعه، استخراج، تولید، فروش و صادرات نفت و گاز با اولویت میدان‌های جدید یا مشترک اقدام کند.

برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام علاوه بر اینکه این مصوبه را خلاف بخش‌هایی از اساسنامه صندوق توسعه ملی دانستند بر وجود پاره‌ای اشکالات دیگر مثل فقدان ظرفیت‌های تخصصی و نیروی کارشناسی لازم در صندوق توسعه ملی تاکید کردند و آن را به مصلحت ندانستند. در نهایت در زمینه مصلحت موردنظر مجلس با اصلاحات انجام شده کمیسیون اقتصادی رأی‌گیری شد که رأی لازم را به دست نیاورد.

کد خبر 6081713 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم مخالفت کرد
  • مطالبات دانشگاهیان دانشگاه آزاد مشهد از منتخبان مردم در مجلس
  • مخالفت مجمع با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال/ تشدید مجازات‌ سرقت
  • مخالفت مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • بررسی مشکلات و مسائل مردم دستجرد با حضور منتخبان مجلس