۲۶ آبان ۱۳۹۸
دومین همایش ملی هویت کودکان ایرانی اسلامی در قزوین به پایان رسید
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، ۱۴۲۵ اثر به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که در نهایت پس از ارزیابی، داوران ۷۰ اثر را به عنوان برگزیده انتخاب کردند.
۸۱ عضو هیات علمی دانشگاهها از ۲۳ استان کشور در رشتههای علوم تربیتی، مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، روانشناسی، بازی و یادگیری و ادبیات کودک و نوجوانان آثار و مقالههای ارسالی را داوری کردند.
در بخش فیلم این همایش سید محمد سینا حسینی از یزد، مرضیه رهام از همدان و رقیه کاظمی از قزوین اول تا سوم شدند.
جایزه نفرات اول تا سوم بخش بازی و یادگیری نیز به محسن رحیم بیگی از ایلام، روح الله پورصالح از یزد و میلاد قلی زاده از قزوین رسید.
در این بخش همچنین در گرایش بازی های آزاد به ترتیب زهرا بنایی از قزوین، رحمت غلامی از کرمانشاه و حجت آقایی از خراسان جنوبی رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
گلی جودت از آذربایجان غربی، ندا نورالله زاده از یزد و معصومه رحمانی از قزوین نیز جایزه نفرات اول تا سوم بخش قصه گویی این جشنواره را از آن خود کردند.
جوایز بخش قصه خوانی نیز به ترتیب به نماینده ای از گیلان، مریم بابازاده از یزد و فاطمه خزایی از خراسان جنوبی رسید.
در بخش قصه نویسی نیز طاهره اصفهانی از کردستان، فرزانه طاهرخانی از قزوین و مسعود معصومی از استان مرکزی رتبه اول تا سوم را از آن خود کردند.
جایزه رتبه های اول تا سوم بخش مقاله نیز به وحید خلخالی از قزوین و محمدرضا قادری از خراسان جنوبی و مهدی ابراهیم خانی از همدان اهدا شد.
حامد ربیعی از قزوین، ضیاءالدین سالاری از هرمزگان و آذر فرمانی افشار از کرمان، صالح قاسمی از آذربایجان شرقی، مهناز مصدری از کرمان، احسان کشت ورز از فارس، مینا پریزاد از آذربایجانغربی، احمد قرهخانی از همدان و حکمیه سادات شریفزاده از مازندران نیز دیگر نفرات برگزیده این همایش بودند که مورد تجلیل قرار گرفتند.
منبع: ایلنا
عارف: ابهاماتی در کشتهها وجود دارد/ با شفافیت اطلاع رسانی شود
حذف تیربرقهای با نشان «شیر و خورشید» در تهران+عکس
ویدیوی جنجالی آزار کودک زبالهگرد/ متهم بازداشت شد؟+فیلم
كيفيت زندگی مردم همچون قيمت بنزين به فوب خليجفارس برسد| مردم به چه شيوهای اعتراض كنند؟
منبع این خبر، وبسایت www.ilna.news است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۵۸۲۳۲۴۶ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
خبر بعدی:
خشت یزد، قابلیت تبدیل به هنر جهانی شدن را دارد
مجید جوادیان زاده در مراسم افتتاحی همایش سایه های فیروزه ای افزود: هر یک از نمادهای قدیمی شهر یزد از مسجد جامع کبیر تا ساباط ها نشان از زندگی مردمان این دیار دارد که این سرمایه بسیار ارزشمند و مهمی است.
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، وی با بیان اینکه زندگی مردم در مناطق بیابانی با سختی های طبیعی دوچندانی همراه است اما در عین حال این سختی با هنری که داشته اند مقابله کرد،اظهار داشت: قنات تا هنر معماری یزد نشان دهنده همت والای ارزشمند یزدی هاست طوریکه به آیین زندگی مردم کمک موثری کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد در ادامه به توسعه و شکاف یزد در گذشته و زندگی امروز در دنیای مدرن اشاره کرد و گفت: نیاز است در بسترهای علمی به شکاف هایی که ایجاد شده است توجه کنیم.
وی همچنین گفت: به دبیرخانه اولین همایش ملی سایه های فیروزه ای ۳۰ مقاله ارسال شد که ۲۰ مقاله توسط هیات داوران پذیرفته شد که در ۲روز برگزاری همایش در قالب پوستر و سخنرانی ارایه می شود.
جوادیان زاده تصریح رکرد:این همایش در محورهای مختلفی همچون یزد شهر میراث جهانی، تجربیات و کاربردهای هنرهای جدید و ارتقا سیما بر منظر شهر است.
۲۰۰ هکتار از ۷۵۰ هکتار بافت قدیم شهر یزد ۱۸ تیرماه ۱۳۹۶ در سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد ( یونسکو) ثبت شد و هم اکنون یزد یک قطب مثلث گردشگری ایران در کنار ستان های فارس و اصفهان را تشکیل می دهد.