Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@06:04:26 GMT

بهترین مکان های گردشگری کشور مالزی در کجا قرار دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۳۴۴۰

بهترین مکان های گردشگری کشور مالزی در کجا قرار دارند؟

به گزارش خبرگزاری مهر، چه کسی می‌تواند از جذابیت سفر به مناطق مختلف و تجربه فرهنگ‌ها و اقلیم‌های متنوع چشم بپوشد؟ حقیقت این است که اکثر ما علاقه داریم آب و هواها و فرهنگ‌های مختلف را از نزدیک ببینیم و تجربه کنیم. از یخ و برف‌های قطب گرفته تا گرمای کویرهای مختلف! خوشبختانه در قاره‌ای زندگی می‌کنیم که امکان تجربه بسیاری از اقلیم‌ها را در اختیارمان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تجربه حال و هوای استوایی و آن جنگل‌های انبوه، لازم نیست تا آمازون سفر کنیم. در همین نزدیکی‌های خودمان، کشوری وجود دارد که جنگل‌های استوایی، آب و هوای گرم و مرطوب و البته فرهنگی باستانی را در آن می‌توان مشاهده کرد.

بله از مالزی صحبت می‌کنم. کشوری که به آسیای کوچک معروف است. هندو مسلمان و بودایی در آن با صلح و صفا زندگی می‌کنند. کشوری امن با طبیعتی زیبا که می‌تواند تجربه سفری لذت‌بخش را در اختیارتان بگذارد. مکانهای دیدنی این کشور نظیر برجهای دوقلوی پتروناس، غارهای باتو، برج کوالالامپور، کوه کینابالو، گنتینگ هایلند، بوکیت بینتانگ و چندین و چند جاذبه گردشگری دیگر، باعث شده‌اند مالزی یکی از کشورهای توریستی در آسیا باشد و مسافران بسیاری را از سراسر دنیا به خود جلب کند. در این مقاله قصد داریم با بهترین مکان‌های گردشگری در مالزی آشنا شویم پس با ما همراه باشید.

غارهای باتو

مجموعه غارهای باتو  یکی از جاذبه‌های گردشگری مهم شهر کوالالامپور است. مجموعه‌ای شامل یک تپه بزرگ آهکی که سه غار اصلی و بزرگ و چندین و چند غار فرعی کوچک دارد و یکی از مکان‌های مقدس هندوها محسوب می‌شود.

نیایشگاهی به شکل غار که حدود  400 میلیون سال قبل به وجود آمده است و علاوه بر جذابیت طبیعی، مجسمه‌های کهن بسیاری را نیز در خود جای داده است.

کوه کینابالو

به نظر من، مهمترین ویژگی مالزی طبیعت آن است. مثلا برخی از زیباترین جزایر آسیا، جزایر پرهنتیان، جزیره ردانگ، جزیره سیپادان در این کشور قرار دارند. از این گذشته، ارتفاعات و کوه‌های مالزی نیز بسیار دیدنی هستند. به عنوان نمونه می‌توان به کوه کینابالو اشاره کرد. 

کینابالو برای مالزیایی‌ها مقدس است و به خوبی از ان محافظت می‌کنند. معروف است که این کوه در سال چند سانتیمتر حرکت می‌کند. کوه کینابالو در یک پارک جنگلی بسیار زیبا واقع شده است، یکی از مرتفع‌ترین کوه‌های جزیره بورنئو است و مراتع و تنوع زیست محیطی بسیاری را در خود جای داده است. علاوه بر شکوه و زیبایی کوهستان، آب و هوای تمیز و استوایی، بادهای موسمی، باغ‌های میوه و شکوفه‌های بهاری باعث شده است این منطقه یکی از مقاصد گردشگری محبوب مالزی باشد.

برج‌های دوقلوی پتروناس

مالزی طبیعت، سنت و مدرنیته را در کنار هم دارد. علاوه بر جذابیت‌های طبیعی، جلوه‌های زیبایی از معماری مدرن را نیز در این کشور می‌توان مشاهده کرد. برای نمونه می‌توان به برج‌های دوقلوی پتروناس اشاره کرد.

این برج‌ها که در پایتخت مالزی قرار دارند، جزو معروف‌ترین آسمان‌خراش‌های جهان محسوب می‌شوند و به یکی از نمادهای اصلی مالزی تبدیل شده‌اند. این برج‌ها تا کنون عظیم‌ترین پروژه بتن‌ریزی جهان هستند و تا قبل از سال 2004  بلندترین برج‌های جهان بودند. این دو برج 88 طبقه و با یک پل شیشه‌ای و دو طبقه به یکدیگر متصل می شوند.

برج کوالالامپور

برج کوالالامپور که با نام برج کی‌ال نیز شناخته می‌شود، یکی از مشهورترین دیدنی‌های کوالالامپور است. برج کی ال مانند برج میلاد، یک برج مخابراتی است و آنتن بالای آن به همین دلیل نصب شده است. جالب است بدانید در معماری این برج از هنر اسلامی الهام گرفته شده است و حتی مقرنس‌های هنرمندان اصفهانی نیز در آن دیده می‌شود.

منظره شهر از رستوران گردان و تراس این برج به شدت جذاب و دیدنی است و هر کسی که به کوالالامپور سفر می‌کند، نگاهی هم از فراز این برج به شهر می‌اندازد. 

گنتینگ هایلند

گنتینگ هایلند یکی از بهترین گردشگاه‌ها در آسیا است. یک تفرجگاه مصنوعی که در دل طبیعت ساخته شده است. آب و هوای خنک کوهستانی و تفریحات فراوان، باعث شده است این منطقه به یکی از محبوب‌ترین مناطق مالزی تبدیل شود. جالب است بدانید بزرگترین هتل جهان، که نام آن حتی در کتاب رکوردهای گینس نیز ثبت شده است، در این منطقه قرار دارد.

علاوه بر تفریح، می‌توانید از بناهای تاریخی و عبادتگاه‌هایی که در منطقه وجود دارد نیز بازدید کنید.

بوکیت بینتانگ

برای کسانی که به گشت و گذار در طبیعت یا بناهای تاریخی علاقه چندانی ندارند یا فضاهای مدرن را ترجیح می‌دهند، منطقه بوکیت بینتانگ یک گزینه عالی است. جایی که به عنوان منطقه خرید و تفریحی کوالالامپور شناخته می‌شود. هر چیزی که دل‌تان بخواهد در این منطقه هست. از مراکز خرید خیره کننده و هتل‌های پنج ستاره گرفته تا رستوران‌های عالی و باشگاه‌های پرطرفدار.

دقت داشته باشید که مهمترین عامل برای داشتن یک سفر لذت‌بخش، برنامه‌ریزی مناسب و استفاده از خدمات مناسب است. در این راستا، بهترین گزینه استفاده از تور مالزی است. در این نوع از سفر هم هزینه کمتری می‌پردازید و هم آسایش خیال بیشتری خواهید داشت. می‌توانید تمامی موارد لازم را، مانند بلیت، هتل، برنامه پروازها و ... به مرجعی مانند سلام پرواز بسپارید و با خیال راحت از سفر خود لذت ببرید. با مراجعه به salamparvaz.com  پکیج‌ها، قیمت‌ها و برنامه‌های سفر به مالزی را مشاهده کنید.

کد خبر 4774736

منبع: مهر

کلیدواژه: مالزی هواپیمای مالزی گردشگری بوشهر زلزله شهرکرد ایلام گرگان شیراز هفته وحدت تئاتر کودک و نوجوان قزوین خطبه های نماز جمعه سفر استانی بیرجند بارش برف قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه ناتمام مقصد گردشگری شدن همدان به نتیجه می‌رسد؟

با اینکه در نوروز امسال و تعطیلات عید فطر ۱۲۰ هزار نفر مسافر در همدان اقامت داشتند، اما نامی از این استان در بین ۱۰ استان کشور با بیشترین اقامت دیده نمی‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور اعلام کرده است از 24 اسفند سال قبل تا 24 فروردین امسال 63 میلیون و 647 هزار نفر شب اقامت ثبت شده که 5 درصد افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد.

همچنین خراسان رضوی، مازندران، هرمزگان، گیلان، اصفهان، فارس، تهران، آذربایجان شرقی، بوشهر و اردبیل به ترتیب بیشترین اقامت را داشته‌اند که نام همدان در بین آن‌ها نیست.

این در حالی است که سال‌های متمادی از رویای مقصد گردشگری شدن استان همدان می‌گذرد و همچنان توسعه گردشگری در این استان صرفا یک شعار دهان پر کن است تا یک برنامه عملیاتی که بتواند آورده‌های مالی، فرهنگی و اجتماعی را برای همدان از مسیر توسعه‌یافتگی صنعت گردشگری به ارمغان آورد.

با اینکه می‌توان مدعی شد در حوزه میراث فرهنگی، بناهای تاریخی، صنایع‌دستی و گردشگری در سطح کشور کمتر استانی هم‌تراز با استان همدان است و تعدد مناظر طبیعی، سراب‌های موجود در استان، بزرگترین غار آبی جهان علیصدر و فاصله زمانی 1.5 تا 3 ساعته همدان با 9 استان کشور هم گویای شرایط مناسب همدان برای تبدیل شدن به قطب گردشگری در کشور است، اما این ظرفیت‌ها‌ هنوز نتوانسته این استان را به مقصد گردشگری مسافران تبدیل کند و همچنان همدان معبر و دروازه ورود گردشگران به غرب کشور است.

از طرف دیگر کارشناسان و فعالان حوزه گردشگری در استان نیز بر این باورند شعار و حرف مدیران درمان و چاره‌ساز توسعه گردشگری همدان نیست و تنها مسیر برای عبور از این اتفاق گذر از مدعی بودن و تغییر رویکرد به عملگرا شدن است.

  نقطه کور تبلیغات گردشگری ستاد سفر همدان   

آنچه در گذر سال‌های مختلف از خروجی فعالیت‌های ستاد خدمات سفر در استان همدان حداقل در یک دهه گذشته حاصل شده است نشان می‌دهد علی‌رغم هزینه‌های مالی صورت گرفته در رابطه با بحث تبلیغات، معرفی و شناسایی ظرفیت‌های گردشگری، استان همدان، این ستاد در فراز و نشیب سلایق مدیران میراث فرهنگی قرار گرفته و با فاصله‌ گرفتن از فلسفه اصلی چرایی تشکیل آن اثرگذاری چندانی در این بخش ندارد.

با این اوصاف لازم است در حوزه معاونت عمرانی استاندار، شهرداری، شورای شهر و میراث فرهنگی برنامه‌ای جامع به همراه اعتبار دقیق و بودجه‌ای متناسب برای تبلیغات گردشگری همدان در نظر گرفته شود تا به شکل‌های مختلف استان همدان بتواند به جایگاه اصلی خود در صنعت گردشگری و مقصد سفر شدن در غرب کشور نزدیک شود.

گزارشات ستاد سفر از تکرار تا کلیشه  

مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان با اشاره به ارائه خدمات ستاد سفر همدان در نوروز و تعطیلات عید فطر گفت: امسال نسبت به سال گذشته 39 درصد اقامت و بیش از 14 درصد افزایش بازدید در استان ثبت شده است.

محسن معصوم علیزاده در گفت‌و‌گو با تسنیم افزود: غار علیصدر، آرامگاه باباطاهر، آرامگاه بوعلی، تپه هگمتانه و گنجنامه بالاترین آمار بازدیدکنندگان نوروز امسال را داشتند که باعث شده همدان در رتبه هفتم استان‌های پر بازدید گردشگری باشد و از بین 190 جاذبه کشور در بین 30 جاذبه گردشگری در بازدید قرار بگیرد. 

وی بیان کرد: حضور گردشگران در ایام نوروز امسال در همدان ظرفیت اقتصادی خوبی برای مجموعه‌های گردشگری ایجاد کرد چراکه در مدت زمان حداقل پنج ماه گذشته فعالیت خاصی نداشتند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان در پاسخ به اینکه چرا همدان در لیست استان‌های پر اقامت امسال جایی ندارد،  بیان کرد: استان همدان با اینکه ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه گردشگری دارد، اما مدت زمان زیادی نیست که گردشگری را از محورهای توسعه خود تعریف کرده، بنابراین برای آن که بتوانیم به مقصد گردشگری تبدیل شویم باید مولفه‌هایی از جمله زیرساخت‌های مناسب را برای اقامت در استان مهیا کنیم که در این زمینه در سال جدید برنامه‌های خوبی در دست اقدام است.

علیزاده افزود: با توجه به شرایط آب‌و‌هوایی همدان در ایام نخست سال طبیعتاً جمعیت اقامتی این استان نسبت به استان‌هایی که شرایط گرمسیرتری دارند مطلوب نیست و بیشتر اقامت‌ مسافران در همدان مربوط به پیک سفرهای تابستانی است با این حال با تقویت زیرساخت‌های گردشگری به دنبال جذب و اقامت مسافران در تمام فصول سال این استان هستیم.

وی بیان کرد: در همین راستا با سرمایه‌گذاری 1.5 همتی بخش خصوصی به‌زودی در استان همدان ساخت هتلی جدید آغاز می‌شود که در افزایش ظرفیت‌های پذیرش مسافر و شب ماندگاری کردشگران نقطه عطفی خواهد شد.

این شرایط در حالی است که کماکان سهم همدان از اقامت‌ها در پرپیک‌ترین ایام مسافر پذیری سال کشور یعنی نوروز چندان مطلوب و قابل توجه نیست.

بر همین اساس است که بسیاری از فعالان بخش خصوصی در حوزه گردشگری، معتقدند مسئولان و متولیان این بخش برای اثر‌بخش شدن فعالیت‌های استان در این صنعت آنطور که باید نتوانسته‌اند با راهکاری درست و درمان سررشته این کلاف سردرگم را پیدا کنند و کمتر دیده شده اقدامات قابل توجه ای در این خصوص به کار گرفته شود.

  همدان، شهر دوستدار کودکی که جذابیت برای مسافران کودکانه خود ندارد  

از سوی دیگر با اینکه نام همدان در لیست شهرهای پایلوت شهر دوستدار کودک قرار دارد، اما به نظر می‌رسد این عنوان در چند زمین بازی و اتاق مادر و کودک (که در آن کودک به معنای نوزاد و نوپا است) محدود شده ضمن اینکه گذر کودک نیز در حالی در شهرک مدرس همدان چند سال قبل افتتاح شد که در آن توجه به جمعیت کودکان در مناطق شهر همدان لحاظ نشد تا جایی که این روزها خبری از این طرح نیست و گویی به تاریخ پیوسته است.

از آنجا که مشخصا شهر دوستدار کودک شهری است که در آن خواسته‌های کودک در مباحث و شرایط اجتماعی، معماری شهر و فرهنگ مد نظر قرار می‌گیرد و شهر به سمتی سوق داده می‌شود که در آن کودکان علاوه بر این که دارای نقش مؤثری در شهر هستند، نظراتشان در شهر نیز مورد توجه قرار می‌گیرد، اما در هیچ المان شهری، ویژه برنامه فرهنگی و حتی مرکز تفریحی یا سرگرمی در همدان برای جذب کودکان که در انگیزه سفر خانواده‌ها نقش اساسی دارند ظرفیت خاصی در تعطیلات نوروز و عید فطر امسال ایجاد نشده بود، بنابراین همدان بازهم نتوانست مقصد سفری به شمار رود که کودکان در آن احساس شادی، امنیت و رضایت کنند تا بتوانند محرکی برای شب ماندگاری و اقامت چند روزه خانواده خود در همدان باشند.

در همین زمینه عضو هیئت‌ علمی دانشگاه بوعلی‌سینای همدان با تاکید بر لزوم توجه به نیازهای کودکان و حضور آنها در فضای شهری گفت: از آنجا که همدان شهر دوستدار کودک است و در فضاهای گردشگری کشور از جمله نمایشگاه گردشگری از این عنوان خود ویژه استفاده می‌کند، لازم است فضاهایی برای کودکان در همدان تعبیه شود که تنها مختص به کودکان باشد تا بتواند احساس امنیت، شادی و لذت روانی را برای آنها به ارمغان بیاورد و انگیزه سفر خانواده‌هایشان به همدان شود.

عراقچیان افزود: بسیاری از اتفاقات در خانواده ها با خواست کودکان رخ می‌دهد و کودکان نقش مهمی در معرفی مقصد گردشگری دارند. 

وی با اشاره به لزوم فراهم کردن زیرساخت‌های گردشگری کودک‌پسند در شهر همدان عنوان کرد: به نظر می‌رسد موضوع همدان مقصد گردشگری کودک یک برنامه هدفمند برای استان ما است و همدان تلاش دارد خود را به عنوان پایلوت گردشگری کودک به ایران و جهان بقبولاند بر همین‌ اساس لازم است در برنامه‌های فرهنگی و مناسبت‌های خاص از جمله نوروز به این مهم توجه ویژه شود.

به گزارش تسنیم، اهمیت مقصد گردشگری شدن استان همدان زمانی بیشتر می‌شود که استان‌های مختلف در کشور با هدف مقاصد گردشگری برای ارائه باکیفیت‌ترین خدمات به گردشگران به رقابت می‌پردازند.

بنا‌بر این اگر به دنبال تحقق رویای چندین ساله مقصد گردشگری شدن استان همدان هستیم به نظر می‌رسد بین عناصر تشکیل‌دهنده یک مقصد که شامل مدیریت، نظارت و پیگیری مسئولان، معرفی جاذبه‌ها، ایجاد زیرساخت و امکانات رفاهی، دسترسی آسان، بازاریابی و مسائل قیمت‌گذاری اقامت و ارائه خدمات می‌شود باید یک هماهنگی درست و برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده صورت گیرد تا همدان بتواند به جایگاه واقعی خود در توسعه صنعت گردشگری کشور دست پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در تایلند به کجا‌ها سر بزنیم؟
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • 5 تا از بهترین ایالت‌های آمریکا
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • برخورد ۲ بالگرد نظامی در مالزی با ۱۰ کشته
  • اعزام ۲ نماینده از ایران به مسابقات قرآن مالزی
  • اهداء قرآن ویژه فلسطین به هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در کشور مالزی
  • پروژه ناتمام مقصد گردشگری شدن همدان به نتیجه می‌رسد؟
  • استقبال چشمگیر از محصولات دانش بنیان ایرانی در بزرگترین رویداد نمایشگاهی حوزه سلامت جنوب شرق آسیا