Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث دانشجو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران بیان کرد: این تعداد چاه دارای حجم تخلیه سالانه بیش از ۱۴۲ میلیون و ۱۷۵ هزار مترمعکب است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۰ هزار و ۸۰۴ چاه مجاز در آذربایجان‌غربی شناسایی شده، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۲۲۶حلقه چاه غیرمجاز و مضر به مصالح عمومی پر و مسلوب‌المنفعه شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با اقدامات موثر برای احیای دریاچه ارومیه، گفت: از سال ۱۳۹۲ تاکنون با هدف کمک به احیای دریاچه ارومیه تعداد ۶۴ هزار و ۴۳۵ چاه غیرمجاز با حجم تخلیه بیش از ۱۱۵میلیون و ۳۳۹ هزار مترمکعب آب در استان شناسایی شده‌است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی با بیان اینکه صدور مجوز بهره‌برداری شامل چاه‌های فاقد پروانه بهره‌برداری حفر شده قبل از سال ۱۳۸۵ است، اظهار داشت: در حال حاضر هیچ‌گونه مجوزی برای چاه‌های غیر مجاز صادر نمی‌شود مگر چاه‌های دارای پتانسیل آبی در دشت مربوطه و اجرای آبیاری تحت فشار، نصب کنتور، احراز عدم ضرر به مصالح عموم و منابع آبی مجاور اخذ مجوز صورت می‌گیرد.

«دانشجو» در خصوص اقدامات شرکت آب‌منطقه‌ای آذربایجان‌غربی برای مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز نیز یادآور شد: استقرار و تشکیل اکیپ‌های گشت و بازرسی به تعداد ۴۱ اکیپ در سطح استان، توقیف تعداد ۲۸۸ دستگاه حفاری از سال ۱۳۹۴ تاکنون، پر و مسلوب‌المنفعه کردن پنج هزار و ۶۶ حلقه چاه و جلوگیری از حفر ۸۴۳ حلقه چاه جدید از سال ۱۳۹۴ تاکنون از جمله اقدامات شرکت آب‌منطقه‌ای استان برای احیای دریاچه ارومیه و مقابله با حفر چاه‌های غیر مجاز در سطح استان است.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: ۷۸۷ کیلومتر رودخانه و نهر از محل اعتبارات ستاد احیا و این شرکت طی پنج سال گذشته در این استان لایروبی شده‌است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۵ کیلومتر رودخانه نیز در دست اجرا برای لایروبی در آذربایجان‌غربی قرار دارد، بیان کرد: ابتدای امسال در کمتر از ۲۰ روز ۷۰ کیلومتر رودخانه در استان لایروبی شد که این رقم در حال حاضر به ۱۰۲ کیلومتر رسیده‌است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی ادامه داد: این لایروبی‌ها علاوه بر امکان ورود آب بیشتر به دریاچه ارومیه، موجب جلوگیری از بروز مشکل حین وقوع سیل در نقاط مختلف استان شد.

دانشجو با بیان اینکه وزارت نیرو، نهاد پیشرو در اجرای مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه بود، گفت: سدسازی، احداث کانال، رهاسازی آب از سدها، سردهنه‌سازی، لایروبی رودخانه‌ها، جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب تا حد امکان از جمله مهمترین اقدامات در این راستا بوده است.

وی از کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب در حوضه دریاچه ارومیه خبر داد و افزود: با اقدامات پیشگیرانه انجام شده مصرف آب از ۸۲۸ میلیون مترمکعب در حوضه به ۵۵۹ میلیون مترمکعب رسیده است.

ستاد احیای دریاچه ارومیه به اهتمام دولت تدبیر و امید از سال ۱۳۹۳ آغاز به کار کرده و اقدامات این ستاد موجب جلوگیری از بروز بحران در دریاچ ارومیه شد و آن را از خشکی نجات داد.

در حال حاضر این دریاچه از مرحله تثبیت عبور کرده است و در مرحله احیا قرار دارد؛ طبق گفته دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه این دریاچه در سال ۱۴۰۶ به طور کامل احیا خواهد شد.

برچسب‌ها آذربایجان غربی دولت تدبیر و امید دریاچه ارومیه ستاد احیای دریاچه ارومیه شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی دولت تدبیر و امید دریاچه ارومیه ستاد احیای دریاچه ارومیه شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی آذربایجان غربی دولت تدبیر و امید دریاچه ارومیه ستاد احیای دریاچه ارومیه شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه مشترک پاکسازی حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، همزمان با نخستین روز از هفته زمین پاک با شعار “ مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" بخش‌هایی از محدوده دهکده ساحلی چی چست و حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه از وجود زباله و پسماند پاکسازی شد.    این برنامه صبح امروز با مشارکت اداره کل حفاظت محیط زیست اذربایجان غربی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان و شهرداری ارومیه و با حضور سرپرست معاونت محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و جمعی از مسئولین و روسای ستادی به مناسبت هفته زمین پاک و هفته سلامت برگزار شد.

دیگر خبرها

  • انسداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان
  • قطعی گاز؛ فردا در ارومیه
  • بهره برداری از آب‌های انتقالی به دریاچه ارومیه ممنوع است
  • قطعی گاز در ارومیه
  • حوضه آبریز «مرزی شرق» از کم بارشی سالیانه خارج شد
  • اجرای برنامه مشترک پاکسازی حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه
  • حوضه آبریز «مرزی شرق» از کم بارشی سالانه خارج شد
  • رهاسازی بیش از ۴۴۶ میلیون متر مکعب آب به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی بیش از ۴۴۶ میلیون مترمکعب آب به دریاچه ارومیه
  • لایروبی ۵۲ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های حوزه آبریز دریاچه ارومیه