Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-16@16:15:01 GMT

چه نوع ورزشی بر کاهش فشارخون تأثیر دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۴۱۹۸

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر وحید ولی‌پور ده‌نو اظهار کرد: عدم فعالیت بدنی و مصرف غذاهای پرچرب حاوی کلسترول بالا می‌تواند منجر به افزایش چربی خون شود.

وی ادامه داد: کاهش یک‌درصدی کلسترول سرمی ۲ تا ۳ درصد خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را پایین می‌آورد.

ولی‌پور ده نو اضافه کرد: مزیت اصلی فعالیت بدنی، کمک به تداوم کاهش وزن در بلندمدت و به دنبال آن کاهش چربی‌های مضر خون مانند کلسترول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیئت‌علمی دانشگاه لرستان اضافه کرد: فعالیت جسمانی مداوم در پیشگیری از فشارخون مؤثر است و در بین تمرینات ورزشی، تمرینات هوازی با شدت کم تا متوسط تأثیرگذاری بیشتری نسبت به تمرینات قدرتی بر فشارخون دارد.

وی یادآور شد: فعالیت‌های هوازی سازگاری‌های زیادی به وجود می‌آورد و منجر به کاهش فشارخون در افراد جوان و مسن می‌شوند.

ولی‌پور ده‌نو خاطرنشان کرد: همچنین تغییرات استقامتی تأثیرات بیشتری نسبت به تمرینات قدرتی بر کاهش فشارخون در بیماران مبتلا به فشارخون بالا دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ورزش فشارخون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذای سربازان در ایران قدیم فقط این دانه ها بوده است

این ادویه با دانه‌های مغذی و سیاه خود حاوی مقدار زیادی تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن، فسرف و ویتامین B6 است.از این‌رو ارزش غذایی بسیاری بالایی دارد و جهت کنترل و درمان بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

البته باید بدانید دانه مغذی کنجد با رنگ‌های سفید، سیاه و قهوه‌ای وجود دارد. اما کنجد سیاه خوش طعم‌تر و مقوی‌تر است و به همین سبب مصرف‌کنندگان اغلب این رنگ را انتخاب می‌کنند.

به گزارش مکتوب نامه، این ادویه با دانه‌های مغذی و سیاه خود حاوی مقدار زیادی تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن، فسفر و ویتامین B6 است.

از این‌رو ارزش غذایی بسیاری بالایی دارد و جهت کنترل و درمان بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خواص کنجد سیاه

البته باید بدانید دانه مغذی کنجد با رنگ‌های سفید، سیاه و قهوه‌ای وجود دارد. اما کنجد سیاه خوش طعم‌تر و مقوی‌تر است و به همین سبب مصرف‌کنندگان اغلب این رنگ را انتخاب می‌کنند.

خواص ضد پیری

چینی ها بر این باورند که مواد مغذی موجود در کنجد سیاه می تواند به اصلاح نقایص بدن ناشی از پیری، نگرانی ها و مشکلات زندگی کمک کند، که این مشکلات به نوبه خود علائم مربوط به پیری مانند نازک شدن مو، تاری دید و صدای زنگ در گوش را به وجود می آورند.

به همین ترتیب، بسیاری از چینی ها به امید تأخیر یا حتی وارونگی برخی از این علائم مربوط به پیری، کنجد سیاه را به طور مرتب مصرف می کنند. دانه های این نوع کنجد سرشار از ویتامین های B و آهن هستند، که کمبود این ترکیبات می تواند منجر به خاکستری زودرس مو، ضعف حافظه و کاهش شنوایی شود.

پوست و استخوان های سالم تر

کلسیم و روی موجود در کنجدهای سیاه به مقدار زیادی می توانند استخوان های شما را محکم نگه دارند و به شما در جلوگیری از پوکی استخوان کمک کنند. دانه های کنجد سیاه همچنین ویتامین E لازم برای پوست بدن شما را تأمین می کنند. این فواید سلامتی کنجد سیاه، می توانند شما را حتی در زمان افزایش سن، قوی و زیبا نگه دارند.
سلامت قلب

دانه کنجد سرشار از موادی است که به آنها به عنوان سسامین و سسامولین گفته می شود که می تواند به کاهش سطح کلسترول شما کمک کند. دانه های کنجد سیاه همچنین حاوی منیزیم هستند که به کاهش فشار خون کمک می کنند. سطح کلسترول و فشار خون سالم به معنای شریان های سالم تر و سلامت بیشتر قلب است.

محافظت در برابر سرطان

سسامین موجود در دانه کنجد برای محافظت از کبد در برابر صدمات توسط رادیکال های آزاد لازم است. از آنجا که کبد شما برای روند سم زدایی بدن بسیار مهم است، محافظت از آن همچنین به معنای محافظت از بدن در برابر بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان است.

علاوه بر این، کنجد های سیاه سرشار از موادی مانند فیبر، لیگنین (آنتی اکسیدان) و فیتواسترول (فیتوشیمیایی) هستند که می توانند از شما در برابر سرطان های مختلف مانند سرطان روده بزرگ محافظت کنند.

تسکین یبوست و سوء هاضمه

روغن موجود در کنجد سیاه می تواند به روانکاری روده شما کمک کند، از طرفی فیبر موجود در کنجد سیاه بخش عمده ای از فیبر مورد نیاز برای عبور صاف از روده شما از طریق دستگاه گوارش شما را تأمین می کند. بجز یبوست، دانه های کنجد سیاه برای پاکسازی کرم ها از روده بزرگ و همچنین برای بهبود گوارش مفید هستند.

کمک به شیردهی

اگر نوزاد تازه متولد شده خود را شیر می دهید و مایل به بهبود حجم شیر مادر هستید، کنجد سیاه می تواند بسیار مفید باشد. چینی ها از این دانه به عنوان یک داروی رایج برای مادران شیرده خود استفاده کرده اند. تحقیقات نشان می دهد که این دانه با مواد مغذی از جمله پروتئین ها، چربی های اشباع نشده، ویتامین های گروه B، مس، منیزیم، آهن، روی، کلسیم و همچنین لیگنین (آنتی اکسیدان) سرشار شده است.

تثبیت فشار خون

کنجد سیاه سرشار از منیزیم است که به جلوگیری از فشار خون کمک می کند. با اشباع چربی های اشباع نشده و ترکیبات سسامین موجود در روغن کنجد به عنوان یک تثبیت کننده فشار خون شناخته شده هستند.

حاوی چربی های سالم

یکی دیگر از فواید کنجد سیاه داشتن چربی های سالم است که بدن شما برای انجام بسیاری از فرآیندهای حیاتی بیولوژیکی و فیزیولوژیکی مرتبط با قلب، ماهیچه ها، سلول های خونی، سیستم عصبی و تولید انرژی به این چربی ها نیازمند است. همچنین چربی ها برای جذب مواد مغذی محلول در چربی و کمک به عایق بندی بدن مورد نیاز هستند.

کاهش استرس و اضطراب

اضطراب یک اختلال شایع در 15 درصد از جمعیت عمومی است. استرس و اضطراب اغلب با اختلالات خلقی و افسردگی همراه است، که می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد.

مقادیر بالای منیزیم همچنین به ایجاد مقادیر سالم سروتونین در مغز و ستون فقرات کمک می کند. همچنین منیزیم برای سنتز دوپامین مورد نیاز است، که می تواند بر روحیه شما تأثیر بگذارد.

جلوگیری از بیماری های قلبی

با توجه به خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی شناخته شده، از روغن کنجد در یک مطالعه استفاده شده است تا ارتباط بین کنجد و تصلب شرائین مورد بررسی قرار گیرد، بیماری که در آن رسوب در امتداد دیواره شریان های شما ایجاد می شود. بالا رفتن LDL یک عامل خطر برای بیماری تصلب شرایین است، تصور می شود که کاهش کلسترول بیماری تصلب شرائین و در نتیجه خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نوشیدنی مفیدی که کلسترول خوب را افزایش می‌دهد
  • این چایی کلسترول خوب را افزایش می‌دهد
  • چگونه از ابتلا به فشار خون پیشگیری کنیم؟
  • خواص عجیب این نوع چای برای بدن را بشناسید
  • مصرف کره بادام زمینی چه تاثیری بر فشار خون دارد؟
  • چایی که کلسترول خوب را افزایش می‌دهد
  • نوشیدن چای کامبوچا می تواند به کاهش چربی کمک کند
  • خواص شگفت انگیز کنجد سیاه
  • جایگزینی مناسب برای گوشت
  • غذای سربازان در ایران قدیم فقط این دانه ها بوده است