Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-18@00:11:55 GMT

اُمگا۳ موجب تقویت سلامت مغز بیماران قلبی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۴۳۰۷

اُمگا۳ موجب تقویت سلامت مغز بیماران قلبی می‌شود

 این مطالعه شامل ۲۵۰ فرد مبتلا به بیماری عروق کرونر بود. به مدت ۳۰ ماه، نیمی از شرکت کنندگان مکمل امگا۳ دریافت کردند و نیمی دیگر در قالب گروه کنترل بودند.

محققان دریافتند افراد دریافت کننده مکمل‌ها در مقایسه با گروه کنترل، عملکرد بهتری در زمینه هماهنگی، سرعت واکنش، حافظه و یادآوری در طول مدت یک سال و در مدت ۳۰ ماه داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر «فرانسین ولتی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی هاروارد، در این باره می‌گوید: «در این مطالعه به بررسی افرادی پرداختیم که از لحاظ شناختی سالم بودند و دریافتیم مصرف اسید‌های چرب امگا۳ قبل از شروع زوال شناختی برای بیماران قلبی مفید است.»

اسید‌های چرب امگا۳ به تشکیل غشاء‌های سلولی در کل بدن کمک می‌کند و نقش مهمی در عملکرد قلب دارد. بدن برای عملکرد خود به اسید‌های چرب امگا۳ نیاز دارد، اما آن‌ها را نمی‌سازد. تنها راه دریافت اسید‌های چرب امگا۳ مصرف مواد خوراکی نظیر ماهی، روغن‌های گیاهی، مغزیجات آجیلی، دانه کتان و سبزیجات پهن برگ یا مصرف مکمل‌های حاوی روغن ماهی است.

بیماری عروق کرونر شایع‌ترین نوع بیماری قلبی است که به دلیل تجمع چربی، کلسترول و سایر مواد در درون دیواره‌های عروق کرونر که تامین کننده خون قلب هستند، ایجاد می‌شود.

مطالعات قبلی نشان داده اند که بیماری عروق کرونر فاکتور پرخطر ابتلا به زوال عقل است. این باور وجود دارد که بیماری قلبی موجب کاهش جریان خون به مغز می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: امگا3 زوال عقل مغز ریسک بیماری قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۴۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق حجم پا تشخیص می‌دهد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، استارت‌آپ فناوری‌های قلبی (Heartfelt Technologies) از دانشگاه کمبریج یک مانیتور هوش مصنوعی را معرفی کرده است که بیماران قلبی مرخص شده را از نظر علائم نارسایی قلبی تحت نظر دارد.

راه حل مانیتورینگ از یک دوربین سه بعدی مادون قرمز برای اسکن خودکار پای برهنه در راستای علائم اِدِم یا ورم محیطی استفاده می‌کند، که یک علامت بالقوه نارسایی قلبی است که حدود دو هفته قبل از بستری مجدد در بیمارستان قابل تشخیص است.

پس از یک دوره نارسایی قلبی، بیماران اغلب از بیمارستان مرخص می‌شوند و به آنها دستور داده می‌شود تا علائم، به ویژه وزن، را هر روز پس از بازگشت به خانه کنترل کنند. با این حال، بسیاری برای پایبندی به این رژیم تلاش می‌کنند، که منجر به پذیرش مجدد می‌شود که می‌توان با نظارت مداوم از آن جلوگیری شود.

جلوگیری از بستری مجدد ۷۵ درصد بیماران

به گفته این استارتاپ، رویکرد آنها کاهش بستری شدن در بیمارستان است که به طور بالقوه از پذیرش مجدد ۷۵ درصد از بیماران جلوگیری می‌کند.

این دستگاه را می‌توان به راحتی در خانه بیمار نصب کرد و هر زمان که بیمار به سادگی از کنار مانیتور رد شود، حجم پای بیمار را در طول زمان ردیابی می‌کند. از آنجایی که ورم پا یکی از علائم اصلی مرتبط با شروع نارسایی قلبی است که یکی از شاخص‌های کلیدی سلامت قلب محسوب می‌شود.

این استارت‌آپ می‌افزاید: سپس این دستگاه داده‌ها را برای تجزیه و تحلیل به فضای ذخیره‌سازی ابری منتقل می‌کند که تغییرات قابل توجهی را در حجم پا مشخص می‌کند و بنابراین مراقبان و متخصصان پزشکی را ترغیب می‌کند تا مداخله کنند. بیشتر اوقات، این مداخله شامل اطمینان از تجویز و مصرف دارو‌های صحیح است.

به گفته مدیرعامل شموس هوشیر، این دستگاه به نسل سوم خود تکامل یافته است و نسخه‌های اولیه از دوربین‌های «Raspberry Pi» بر روی میله آلومینیومی استفاده می‌کنند.

هوشیر همچنین بر اهمیت حفظ حریم خصوصی در اجرای فناوری، تضمین حفظ محرمانه بودن بیمار در حین ارائه بینش‌های مرتبط بالینی تاکید کرد. در حالی که تمرکز اصلی بر نظارت بر نارسایی قلبی است، این فناوری ظرفیت آن را دارد که برای کاربرد‌های گسترده تر، از جمله رسیدگی به بارداری‌های پرخطر مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • نتایج تحقیقات ؛ غذای پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • یافته محققان ژاپنی؛ مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است
  • نتایج تحقیقات ؛ غذایی پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • چاقی و رژیم غذایی پرچرب پیری مغز را تسریع می کند
  • مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است
  • ۱۷ عادتی که برای سلامت قلب ضرر دارد
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از حجم پا تشخیص می‌دهد
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق حجم پا تشخیص می‌دهد
  • کالج قلب و عروق آمریکا؛ اثبات یک رابطه میان سدیم و بیماری های قلبی و عروقی