Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: سربازانی که دوره مهارت‌آموزی را حین خدمت سپری کرده و مدرک بین‌المللی فنی از سازمان فنی و حرفه‌ای کشور دریافت کرده‌اند، می‌توانند از تسهیلات بانکی استفاده کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سردار تقی مهری، افزود: بر اساس فرامین مقام معظم رهبری و تدابیر فرمانده کل ستاد نیروهای مسلح، برای اشتغال مشمولانی که در نیروهای مسلح خدمت خود را سپری می کنند، پیش بینی شده است تا در قرارگاه مهارت آموزی، حضور داشته و یک مهارت را آموزش ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قرارگاه مهارت‌آموزی از سال ۹۶ شکل گرفته و اکنون در ارتش جمهوی اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، ارتش جمهوری اسلامی و وزارت دفاع و نیروهای مسلح این آموزش ها عملیاتی شده است. همچنین بر اساس تفاهمنامه هایی که بین ستادکل نیروهای مسلح و دولت مانند وزارت کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت و سازمان فنی و حرفه ای، وزارت جهاد کشاورزی و سایر وزارتخانه ها، امضا شده، برای ارتقای مهارت یا ایجاد یک مهارت شغلی برای سربازانی که در حین خدمت هستند، برنامه هایی تنظیم شده است.

رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی ادامه داد: اکنون با اجرای این طرح، تعدادی گواهی نامه معتبر و بین المللی برای برخی از سربازان که دوره های آموزشی مهارت آموزی را گذرانده اند، صادر شده است. افرادی که در این دوره ها شرکت می کنند، در پادگان یا مقرهای نظامی و انتظامی، پس از شرکت در این دوره ها، در آزمونی که به منظور ارائه کارت مهارت آموزی، برگزار می شود، شرکت کرده و اگر در این آزمون نمره قبولی را کسب کنند، سازمان فنی و حرفه ای گواهی نامه بین المللی برای آن ها صادر می کند.

سردار مهری اضافه کرد: این گواهی نامه از سوی نیروهای نظامی صادر نمی شود بلکه سازمان فنی و حرفه ای این گواهی نامه ها را صادر کرده است که اعتبار بین المللی دارد؛ بر این اساس با انعقاد تفاهمنامه مشترک با دولت، بانک ها بعد از پایان خدمت سربازی به دارندگان این کارت، تسهیلات ارائه می دهند.

وی اضافه کرد: این طرح از آن جایی که منجر به اشتغال زایی مشمولان می شود، مشوقی برای سربازان به شمار می رود؛ چرا که افرادی که دوران خدمت را می گذرانند، می دانند دارای مهارت هستند و می توانند با آن مهارت کسب و کاری برای خود راه بیندازند.

سربازان دارای مدرک بین‌المللی فنی در اولویت استخدام هستند

سردار مهری در پاسخ به این سئوال که آیا سازمان های نیروهای مسلح از سربازانی که دوره مهارت را سپری کرده و موفق به اخذ گواهی نامه بین المللی سازمان فنی و حرفه ای شده اند، به منظور اشتغال آن ها در این سازمان ها، حمایت می کند؟ گفت: استخدام در سازمان های نیروهای مسلح شرایطی دارد، چنانچه مشمولان دارای گواهی نامه فنی و حرفه ای، این شرایط را داشته باشند در اولویت هستند.

رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: شرکت در دوره های مهارت آموزی، تحصیلات، رشته تخصصی و مهارت سربازان را ارتقا می دهد، در این دوره های آموزشی از مجرب ترین اساتید استفاده شده است و اگر در این آزمون ها نمره قبولی را کسب کنند، در بخشی از نیروهای مسلح در حوزه کشاورزی، صنعت و سایر حوزه ها به کار گرفته می شوند.

سردار مهری افزود: سازمان های نیروهای مسلح تاکید داشته اند که مشمولان دارای شرایط استخدامی در این سازمان ها که گواهی نامه بین المللی را دریافت کرده اند، در اولویت هستند یا اینکه به صورت قرارداد ۵ ساله از مهارت آن ها استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: هزینه معافیت پزشکی به عهده خود مشمولان است نیروی ماهر و متخصص یکی از اضلاع صنعت محسوب می شود / بهره گیری از ظرفیت های مجتمع فولاد گیلان برای همکاری با دانشکده فنی و حرفه ای استان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی صنعت فنی و حرفه ای نظام وظیفه نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۴۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود

اولین کنفرانس ملی مهارت ایران از تاریخ سوم لغایت چهارم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و با مشارکت کلیه ذی‌نفعان و صاحبنظران عرصه مهارت کشور برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل، بی‌شک در گام دوم انقلاب، گسترش نهضت توسعه آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی نیروی انسانی در سطح آموزش عالی و جامعه، راهگشا و زمینه‌ساز اشتغال برای جوانان خواهد بود.

کریم نصیریان رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل به برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در روز‌های سوم و چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما اشاره کرد و گفت: در این کنفرانس برای اولین بار ابعاد مختلف مقوله مهارت توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان بزرگ‌ترین سازه مهارتی- دانشگاهی کشور با حضور مسئولین و مقامات عالی‌رتبه کشوری، متخصصان و استادان حوزه مهارت، صنعتگران و کلیه ذی‌نفعان و بازیگران عرصه مهارت کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: در دنیای پرشتاب و متحول امروز، سیستم‌های آموزشی با چالش‌ها و الزامات جدیدی روبرو هستند. از یک سو، فناوری‌های نوین و رشد روزافزون دانش بشری موجب شده است که صرف انتقال دانش، دیگر پاسخگوی نیاز‌های آموزشی نباشد. از سوی دیگر، تحولات سریع بازار کار و لزوم تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد موجب شده است تا سیستم‌های آموزشی به سمت الگو‌های مهارت محور حرکت کنند. از اینرو رویکرد تلفیق دانش و مهارت برای تبدیل دانایی به تواناییِ نسل جوان، از مهمترین دستاورد‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای بوده؛ چرا که آموزش‌های مهارت محور، راهبردی مهم در همه دنیا به خصوص کشور‌های پیشرفته است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل اظهار داشت: در شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی کنفرانس، چندین میزگرد تخصصی با عناوینی نظیر «جایگاه مهارت‌آموزی در تحقق اهداف اقتصاد دانش‌بنیان: باید‌ها و کمبودها» و «جایگاه مهارت‌آموزی در ساختار سنتی آموزشی کشور: فرصت‌ها و چالش‌ها» برگزار می‌شود تا موضوعات مورد بحث از منظر کارشناسان و صاحبنظران بررسی شده و راهکار‌های مناسبی تبین شوند.

نصیریان افزود: در این کنفرانس، پنج محور اصلی شامل: «حکمرانی آموزش عالی مهارتی»، «آینده مشاغل و مشاغل آینده»، «مهارت‌آموزی و برنامه هفتم توسعه»، «نقش بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای» و «مطالعه تطبیقی جایگاه آموزش‌های مهارتی در ایران و جهان»، مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

وی اولین کنفرانس ملی مهارت ایران را حاوی بخش‌های علمی متنوعی دانست و گفت: انجام سخنرانی‌های کلیدی، برپایی میزگرد‌های تخصصی، ارائه مقالات علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، از جمله بخش‌هایی است که پیرامون حوزه مهارت و از منظر حکمرانی آموزش عالی مهارتی به صورت علمی ـ تخصصی برگزار خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • بیش از۱۳ هزار نفر از سربازان نیرو‌های مسلح خوزستان تحت آموزش‌های مهارتی قرار گرفتند
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در ندامتگاه فردیس راه اندازی شد
  • ارائه آموزش‌های امدادی به بیش از ۱۱ هزار نفر از نیروهای مسلح
  • دانشگاه شاهد نیروی حفاظت فیزیکی جذب می‌کند
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی سربازان وظیفه اصفهان در پادگان نظامی