Web Analytics Made Easy - Statcounter

"محمدعلی طالبی" روز دوشنبه در شورای آموزش و پرورش استان یزد افزود: فرهنگ سازی لازم در جامعه برای هدایت تحصیلی دانش‌آموزان انجام نشده است البته نگاه‌ها نسبت به گذشته کمی تغییر یافته اما هنوز نیاز به فرهنگ سازی است.

استاندار یزد ادامه داد: الان وضعیت بیکاری استان به گونه‌ای است که بیشتر دانش‌آموختگان دانشگاهی در رشته های مختلف بیکار هستند و بازار کار  استان منطبق با رشته تحصیلی آنها نیست از آن طرف خیلی کارخانجات، واحد اقتصادی و حتی خدماتی نیازمند نیروی کار هستند که از نیروهای غیربومی و اتباع بیگانه استفاده می کنند که ما باید برای رفع مشکل بیکاری در استان به صورت جدی تر وارد بحث هنرسنان شویم  و آن را در اولویت قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بهره مندی از ظرفیت‌های خیرین ، واحدهای صنعتی و معدنی در بحث هنرستانها افزود:باید یک طرح جامع در ابعاد مختلف در زمینه  هنرستان‌ها در استان تهیه شود که این یک کار بسیار ارزشمند است.

طالبی بر تبلیغ و آگاه سازی آحاد جامعه مخصوصا در بین خانواده ها در زمینه هنرستان‌ها تاکید کرد و گفت: امروزه، دانش آموزان باید به سمت رشته های مهارتی بروند زیرا پس از فارغ التحصیلی کمتر دچار پدیده بیکاری خواهند شد. 

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش باید همواره برای دانش آموزان و خانواده‌ها نشست مشاوره تحصیلی برگزار کند تا آنان به اهمیت مهارت آموزی شناخت لازم را پیدا کنند. 

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد هم در این نشست  گفت: بر اساس اهداف قانون برنامه ششم توسعه، تا پایان این برنامه ، حدود ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه باید در هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کار دانش تحصیل کنند.

عباسعلی دانافر افزود: اکنون ۳۸ درصد از دانش آموزان استان در هنرستان‌های تحصیل می کنند که این رقم در کشور ۳۷ درصد است.

وی تصریح کرد: بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بیکار هستند و مهارت ندارند بنابراین برای مهارت آموزی و رفع بیکاری باید دانش آموزان به سمت و سوی هنرستان‌ها سوق دهیم.

دانافر با بیان اینکه در سند تحول آموزش و پرورش بر مهارت افزایی دانش آموزان تاکید شده است گفت: اکنون طرح هر دانش آموز یک مهارت با هدف توانمند سازی دانش آموزان در استان در حال اجراست.

وی خاطر نشان کرد: هنرستان‌های استان با یکسری از چالش‌ها چون نبود فضاهای موجود، فرسوده بودن تجهیزات و کمبود نیروی انسانی روبرو هستند به طوریکه قدمت برخی هنرستانهای استان بسیار بالا است .

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد هم گفت: خوشبختانه نگاه خانواده ها به هنرستانها نسبت به گذشته تغییر کرده است .

علی کارآموز تعداد دانش آموزان مشغول به تحصیل در هنرستان‌های استان را ۱۶ هزار و ۲۷۴ نفر بیان کرد و افزود: این تعداد در ۸۳ هنرستان در شاخه کار دانش و فنی و حرفه ای  تحصیل می کنند.

وی با بیان اینکه نخستین هنرستان در استان در سال ۱۳۳۵ به بهره برداری رسید اظهار داشت: اغلب دانش اموزان هنرستانی جذب بازار کار می شوند و از یک مهارت برخوردار هستند.

وی با اشاره به برخی از مشکلات هنرستان‌های استان گفت: بسیاری از طرح‌های عمرانی هنرستانها سالهاست که نیمه تمام مانده اند و بسیاری از تجهیزات هم فرسوده هستند که نیاز به بازسازی دارند.

کارآموز خاطر نشان کرد: برای رفع این مشکلات نیاز به اعتبار داریم .

برچسب‌ها یزد استانداری یزد آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد استانداری یزد آموزش و پرورش یزد استانداری یزد آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی به تعویق افتاد

به گزارش جام جم آنلاین، در حالیکه پیش از این زمان ثبت سفارش و خرید اینترنتی کتاب‌ های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برای پایه‌ها و رشته‌های تحصیلی دوم تا ششم ابتدایی، هشتم، نهم، یازدهم و دوازدهم، سه شنبه ۲۸ فروردین ماه اعلام شده بود، اما در سامانه ثبت سفارش کتاب‌ های درسی اعلام شده که تاریخ ثبت سفارش پایه‌های مذکور متعاقباً اعلام خواهد شد.

باید متذکر شد بر اساس جدول تقویم زمانی اعلام شده، زمان ثبت‌نام پایه‌های ورودی مقاطع تحصیلی اول ابتدایی، هفتم و دهم همچنان بدون تغییر و از دهم تیرماه آغازخواهد شد.

ثبت سفارش و توزیع کتاب‌ های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ تمامی دوره‌های تحصیلی از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی my.gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir یا سامانه irtextbook.ir و برابر جدول تقویم زمانی زیر انجام می‌شود.

لازم است مدارس ضمن اطلاع رسانی به دانش‌آموزان به شرح جدول تقویم زمانی یاد شده نسبت به ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ بر فرض قبولی دانش‌آموز در سال تحصیلی جاری اقدام کنند. در صورت عدم موفقیت دانش آموز در پایه فعلی در زمان اصلاح سفارش امکان تغییر پایه وجود خواهد داشت.

شیوه ثبت نام و ثبت سفارش خرید کتاب درسی

دانش‌آموزان و اولیاء آنان، در صورت تمایل می‌توانند از طریق سامانه مذکور نسبت به ثبت سفارش انفرادی اقدام کنند و برای ورود به سامانه کد ملی دانش‌آموز، نام کاربری و شش رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش‌آموز، «رمز عبور» ورود به سامانه می‌باشد.

کتاب‌های درسی دانش‌آموزان تمامی دوره‌های تحصیلی، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانش‌آموز قید شده است، توزیع می‌شود.

مدارس موظفند هرچه سریعتر با ورود به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، نسبت به ثبت سفارش گروهی کتاب‌های درسی دانش‌آموزان اقدام و از ارجاع دانش‌آموز یا اولیای دانش‌آموز به کافی نت‌ها پرهیز نمایند.

تبصره: دانش‌آموزان و اولیای آنان در صورت تمایل می‌توانند از طریق سامانه www.irtextbook.ir یا www.irtextbook.com نسبت به ثبت سفارش فردی اقدام کنند.

تحویل کتاب درسی از اداره آموزش و پرورش منطقه به مدرسه، براساس سفارش‌های (فردی یا گروهی) پرداخت شده در سامانه خواهد بود.

از منوی «آمار فروش مدرسه» حتماً تعداد دانش‌آموزان باقی مانده و بدون سفارش کتاب درسی را ملاحظه و نسبت به ثبت سفارش آنان اقدام کنید.

دانش‌آموز یا اولیای دانش‌آموز صرفاً موظف به پرداخت هزینه کتاب درسی برابر با قیمت پشت جلد (ثبت شده در سامانه) می‌باشد؛ لذا، دریافت هرگونه وجه اضافی ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

به دلیل الکترونیک بودن فرآیند فروش و توزیع کتاب‌های درسی، کنترل ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان از طریق سامانه امکان‌پذیر است؛ لذا درخواست ارائه نسخه چاپی (پرینت) برگ سفارش کتاب درسی از دانش‌آموز یا اولیای دانش‌آموز ممنوع است.

ورود مدارس به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، از طریق سامانه سیدا انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • نیمی از دانش‌آموزان مقطع متوسطه به سمت تحصیل در هنرستان رفتند
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • افزایش قبولی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری با تاثیر سوابق
  • شرایط ثبت نام در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • شرایط ثبت در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی به تعویق افتاد