Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: کل تولید کشت و صنعت مغان در سال 92، 301 هزار تن که در سال 96 میزان کل تولید آن به 410 هزار تن رسید و دارایی های شرکت نیز افزایش یافت.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از خانه ملت، «محمود حجتی»، وزیر جهاد کشاورزی، در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال ولی ملکی در خصوص کشت و صنعت مغان، اظهار کرد: ادعایی ندارم که مدیریت دولتی در بنگاه های اقتصادی موفق بوده یا می تواند موفق باشد و به دلیل نظرات کارشناسی مختلفی که در این حوزه وجود دارد، بحث اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: در سال 88 دولت تصویب کرده تا کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی واگذار شود و این مجموعه از حوزه دولتی اداره شدن خارج شده و زیر نظر وزیر اقتصاد و خصوصی سازی اداره شده است و در 10 سال گذشته نیز مرتب بخش واگذاری آن به بخش خصوصی مطرح شده است.

وی افزود: متولی اصلی این مجموعه کشت و صنعت مدیریت را نیابتا به وزیر دیگری می دهد تا کشت و صنعت مغان را اداره کند در حالی که مدیر نیابتی حق ندارد وام بگیرد و برای مورد به مورد اقداماتی که قرار بوده انجام دهد باید به سازمان خصوصی سازی مراجعه کند و از آن ها مجوز بگیرد.

حجتی ادامه داد: در دولت مطرح کردند که اگر بناست این مجموعه به بخش خصوصی واگذار شود اقدامات لازم در این جهت طی دوره ای انجام شود اما اگر قرار نیست واگذاری انجام شود کشت و صنعت را به دولت برگردانید تا آن را اداره کنیم. سازمان خصوصی سازی نتوانست در آن مقطع کشت و صنعت را به بخش خصوصی واگذار کند و در نهایت ما نیز تلاش کردیم تا بنیاد مستضعفان در زمان مدیریت آقای سعیدی کیا، مدیریت این مجموعه را برعهده گیرد زیرا همکاری با آن ها آسان تر بود.

وی افزود: علیرغم همه محدودیت ها 40 تراکتور نیمه سنگین، 19 تراکتور نیمه سنگین، 11 کمباین برای کشت و صنعت مغان خریداری کردیم و امکاناتی همچون آبیاری نوین، سالن شیردوشی و دستگاه شیردوشی برای آن ایجاد کردیم و از 11 هزار رأس در سال 96 به 14 هزار رأس در کشت و صنعت مغان رسیدیم.

حجتی اظهار داشت: کل تولید کشت و صنعت مغان در سال 92، 301 هزار تن که در سال 96 میزان کل تولید آن به 410 هزار تن رسید و دارایی های شرکت نیز افزایش یافت.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: وضعیت کنونی کشت و صنعت مغان بهتر از زمانی است که اداره آن در اختیار ما بود زیرا اکنون ده ها میلیارد سرمایه گذاری در آن جا انجام شده است.

وی افزود: واگذاری کشت و صنعت مغان حدود 2.5 تا 3 سال به طول کشید.

حجتی در خصوص میزان زیان در کشت و صنعت مغان، اظهار کرد: با همین وضعیت اداره کشت و صنعت مغان مطابق گزارش حسابرسی تا اوایل سال 97 زیان این مجموعه کاهش یافته که اتفاق مثبتی است البته معتقدم چنین مجموعه ای نباید زیان ده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه زمانی که می خواستیم مدیریت جدید را بر مجموعه کشت و صنعت مغان منصوب کنیم، این مجموعه در آستانه واگذاری بود اما توافق نهایی صورت نگرفت، گفت: مدیر منصوب ما میرجمال الدین پورپیغمبر دارای مدرک فوق لیسانس و 25 سال سابقه مدیریت بود.

بیشتر بخوانید: نماینده مشکین شهر از پاسخ حجتی به صورت مشروط قانع شد اعلام وصول لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و صنعتی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جلسه علنی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۵۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محل تامین بودجه واحد‌های مسکن مهر اعلام شد

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص محل تامین بودجه واحدهای مسکن مهر در سال ۱۴۰۳ گفت:  تمام هزینه هایی که برای تکمیل پروژه های مسکن انجام می شود صرفا از محل صندوق ملی مسکن امکان پذیر است. البته منابع این صندوق تقویت خواهد شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی  همچنین  در مورد زمان افزایش قیمت بلیت هوایپما و احتمال آزادسازی قیمت گذاری بلیت اظهار کرد: تا امروز که در خدمت شما هستم و رای دیوان عدالت اداری رسما مشخص نیست. مسئولیت نهایی قیمت گذاری بر عهده ستاد تنطیم بازار است.

وی افزود: شورای عالی هواپیمایی بررسی های لازم را کرده و پیشنهاد خود را به ستاد تنظیم بازار ارسال کرده است و منتظر بررسی پیشنهاد شورا در ستاد هستیم. مگر اینکه رای دیوان مسیر تعیین قیمت گذاری بلیت هواپیما را تغییر دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کشت برنج در پارس آباد مغان ممنوع شد
  • دسترسی آسان سرمایه‌گذاران خارجی به خدمات فراجایی در قم
  • سرمایه‌گذاری‌های قانونی در حوزه استخراج رمز دارایی حمایت می‌شوند
  • برنامه های مدیرعامل شرکت مدیریت صنعت شوینده در سال ۱۴۰۳
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد
  • محل تامین بودجه واحد‌های مسکن مهر اعلام شد
  • افزایش ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی
  • نقش ویژه شرکت توسعه سیاحتی سپاهان برای افزایش ماندگاری گردشگر در اصفهان
  • اسرائیل : خودمان باید کنترل غزه را به دست بگیریم
  • نقش موثر شرکت سایپاگام به عنوان کانون تولید قطعات الکترونیکی گروه سایپا/ افزایش ظرفیت تولید سایپاگام از اواسط اردیبهشت ماه