Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@13:57:52 GMT

برابر اندونزى بى‌دقت بودیم

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۶۶۱۱

برابر اندونزى بى‌دقت بودیم

لژیونر تیم فوتبال المپیک ایران بعد از دو بازى تدارکاتى مقابل اندونزى به کرواسى باز مى‌گردد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، مهدى مهدى خانى، بازیکن باشگاه واراژدین کرواسى یکى از نفرات حاضر در هر دو بازى تیم المپیک برابر اندونزى بود.

وى در خصوص این دو مسابقه مى گوید: به نظرم سفر طولانى به اندونزى براى بچه ها بسیار خسته کننده و پرفشار بود با این وجود به این تجربه نیاز داشتیم چون دقیقا شرایط مشابهى را در تایلند تجربه خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفر طولانى، اختلاف ساعت و شرایط متفاوت آب و هوایى، در واقع این مسائل هم در کنار موضوعات فنى چالش هاى ما در مسابقات تایلند خواهند بود.

مهدى خانى همچنین گفت: فکر مى کنم ما در این دو بازى بسیار بى دقت بودیم. بچه ها همه تلاش خودشان را کردند ولى فرصت ها را به سادگى از دست دادیم. در مقابل بازیکنان اندونزى از فرصت هاى خودشان به خوبى استفاده کردند. به طور کلى بازى تداراتى فرصت شناسایى و هماهنگ کردن نفرات است. کادر فنى در هر بازى ٦ تعویض انجام داد و به دنبال شناسایى شرایط بازیکنان است. البته اگر دقت بیشترى مى کردیم و اشتباهات خودمان کمتر بود در هر دو بازى پیروز مى شدیم.

بازیکن باشگاه واراژدین افزود: من به همراه تیم در دوحه حضور دارم با این وجود باید فردا شب به کرواسى برگردم چرا که باشگاه با حضورم در بازى مقابل قطر موافقت نکرد و این مسابقه خارج از مقطع فیفا دى برگزار مى شود. البته هماهنگى خوبى صورت گرفته و در اردوى بعدى که آذرماه شروع مى شود تا پایان مسابقات نهایى مى توانم تیم را همراهى کنم.

بیشتر بخوانید: اعزام تیم فوتبال المپیک به اندونزی استیلی: انتخاب پیروانی بسیار منطقی و مناسب بود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیک ایران فوتبال فیفا قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۶۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به حجاج توصیه کرد تا به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند.

به گزارش میزان، شهنام عرشی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود؛ شیوع این بیماری از اوایل مهر ماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم که آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرونشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم و به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند.

عرشی ضمن اشاره به اینکه توصیه می‌شود حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند، درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • اين دختر بسكتبال لژيونر مى شود، شك نكنيد
  • کلوپ از هواداران لیورپول عذرخواهی کرد
  • فرصت برابر در شبکه تهران
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • آلگری: شایسته صعود به فینال کوپا ایتالیا بودیم
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • رضاییان: به رحمتی پیش قرارداد داده بودیم
  • تن هاخ: برد ما برابر کاونتری شرم‌آور نبود؛ پرسیدن مکرر این سوال، شرم‌آور است!
  • یوسفی: می‌خواهیم قهرمان جام حذفی شویم
  • با ۲۰ نفر سپاه این شهرستان شکل گرفت