Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپلیکیشن‌های پیام رسان، محبوب‌ترین اپلیکیشن‌هایی است که روز به روز، جایگاه خود را در صدر جدول بهترین‌ها ثبت کرده‌اند. در روزهای اخیر اما برخی پیام رسان ها با اختلال روبرو شده اند و برخی به فعالیت خود ادامه می دهند

به گزارش ایمنا، محبوبیت‌ سرویس‌های ارتباطی که با اپلیکیشن‌های گوناگون جای خود را در تلفن‌های‌هوشمند باز کرده‌اند، بر هیچکس پوشیده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اپایکیشن ها دارای مزیت‌های بسیاری است؛ استفاده از آن‌ها بسیار راحت‌تر از ایمیل بوده و کاربران به راحتی می‌توانند تصویر، عکس‌، فیلم و هر آنچه که دوست دارند از طریق آن‌ها با دوستان خود به اشتراک بگذارند. در ادامه برخی از پیام رسانهای داخلی را به لحاظ چگونگی فعالیت و ویژگی‌ بررسی می‌کنیم:

پیام رسان گپ

گپ همانند سایر پیام رسان‌های معروف بین المللی، تمامی امکانات ارتباطی نظیر چت دو نفره، گروه، کانال و تماس صوتی را در اختیار مخاطب خود قرار می‌دهد. طراحی پیشرفته گپ این امکان را فراهم می‌آورد تا با ایجاد یک حساب کاربری بر روی چند دستگاه ( موبایل، تبلت و رایانه) به صورت همزمان متصل باشید و اطلاعات، مخاطبین و پیام‌ها به صورت آنلاین در همه این دستگاه‌ها در اختیار شما ‌باشد. شما می‌توانید با اکانت گپ خود که بر روی تلفن همراه دارید، از نسخه تحت وب " پیام رسان گپ" به آدرس https://web.Gap.im، استفاده کنید؛ از روی رایانه، تبلت و موبایل و بدون نیاز به اپلیکیشن موبایل، به حساب کاربری خود در گپ وارد شوید و به پیام‌های خود رسیدگی کنید. این پیام رسان هم اکنون فعال است

پیام‌رسان ایتا

پیام‌رسان ایتا برنامه‌ای سریع، سبک و امن است که قابلیت‌های زیادی را در اختیار شما می‌گذارد. برای مثال با این پیام رسان می‌توانید پیام‌ها و فایل‌های خود را در فرمت‌های مختلف با سرعت بالایی برای دیگران ارسال کنید. این نرم افزار سبک بوده و در دستگاه‌های ضعیف نیز عملکرد قابل قبولی دارد. برنامه ایتا بصورت یکپارچه برای دستگاه‌های مختلف با سیستم عامل اندروید، ویندوز،‌ لینوکس و مک ارائه شده است. همچنین نسخه وب نیز به صورت ریسپانسیو و از طریق مرورگرهای مختلف قابل دسترسی است. ایتا فضای ابری نامحدودی را در اختیار شما می‌گذارد که در بستر آن می‌توانید هرگونه فایل‌ را در آن ذخیره یا برای مخاطبان خود ارسال کنید.

پیام رسان سروش‌ پلاس

این اپلیکیشن با امکاناتی ‌نظیر تماس تصویری، پخش فیلم و موسیقی همزمان با شروع دانلود، بات‌های کاربردی، امکان جستجوی سراسری در چت‌ها، گروه‌ها و کانال‌ها، امکان سنجاق کردن پیام، امکان ذخیره‌سازی ابری اطلاعات و خدمات پرداخت امن است. این ویژگی‌ها در کنار امکانات دیگری که برای کاربران فراهم شده، سروش پلاس را به یک پیام‌رسان خاص و پیشرفته تبدیل کرده است.

علاوه بر این شما می‌توانید در پیام رسان سروش پلاس با مخاطبین و دوستان خود تماس تصویری برقرار کنید. کیفیت صدا و تصویر بالا، امنیت و رابط کاربری آسان، از ویژگی‌های تماس تصویری سروش پلاس می‌باشد. از آنجایی که تعرفه مصرف اینترنت در سروش پلاس یک‌سوم محاسبه می‌شود، می‌توانید با استفاده از امکان تماس صوتی سروش پلاس، تقریباً به صورت رایگان با دوستان و آشنایان‌ خود تماس بگیرید. همچنین شما می‌توانید فایل‌های مورد نظر خودتان را روی فضای ابری سروش پلاس ذخیره کنید تا در هر مکانی به آسانی به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

پیام‌رسان سروش

پیام‌رسان سروش یک شبکه اجتماعی داخلی است که به درخواست توسعه‌دهنده به تازگی از حالت انتشار خارج شده است. در کافه بازار اندروید این پیام رسان با پیغام زیر مواجه است: «این برنامه به درخواست توسعه‌دهنده از حالت انتشار خارج شده است». 

پیام‌رسان بله

"بله"، یک شبک اجتماعی است که انتقال‌ها را برای شما آسان می‌کند. با نصب این اپلیکیشن دیگر لازم نیست برای انجام خدمات مالی‌ خود بین برنامه‌های مختلف سرگردان شوید. شما می‌توانید همانگونه که در حال گفت‌گو با دوستان خود هستید، کارهای بانکی و مالی‌تان را نیز انجام دهید. خدمات مالی بله در شبکه بانکی کشور و با نظارت کامل بانک مرکزی انجام می‌گیرد و تعرفه ترافیک در آن، یک سوم حساب می‌شود. از خدمات این اپلیکیشن می‌توان به ویژگی کارت به کارت بین اعضای شتاب بدون نیاز به دانستن شماره کارت، درخواست پول متصل به شماره‌ کارت بانکی، امکان دریافت گزارش از تراکنش‌ها، امکان جستجو در رسیدهای تراکنش، امکان دریافت گزارش از تراکنش‌ها و همچنین امکان جستجو در رسیدهای تراکنش اشاره کرد. پیام رسان بله هم اکنون که فعال است

کد خبر 397249

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پیام رسان اینترنت پیام رسان سروش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۶۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنیای کوچک ایتا

عطیه همتی در روزنامه فرهیختگان نوشت: فیلترینگ پیام‌رسان‌های بین‌المللی و شبکه‌های اجتماعی و پراکنده شدن آنها در هرکدام از پیام‌رسان‌های مختلف باعث به وجود آمدن دسته‌بندی‌های مختلفی بین آنها شد که هرکدام را درگیر فضای گلخانه‌ای، ایزوله و گاهی یکدست‌شان کرد و باعث شد دست برخی گروه‌های سیاسی و یا حتی گروه‌های وحدت‌شکن را برای هدایت این گروه‌های از هم جدا‌افتاده حسابی باز کرده و با توجه به تعصبات و تعلقات آنها به موضوعات مختلف افکار آنها را در جهت مطلوب خود هدایت کند.

مسیری که به جای همگرایی اقشار مختلف مردم به یکدیگر آنها را رو به واگرایی برد و حتی در مقابله با یکدیگر قرار داد. مساله‌ای که در دو سه سال اخیر به‌خصوص بعد از التهابات ۱۴۰۱ به خوبی شاهد آن بودیم که اتفاقات کوچه و خیابان هیچ شباهتی به بزرگنمایی‌های داخل شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی نداشت؛ به گونه‌ای که گویی رقابت جانانه‌ای بین گروه‌های خبری فعال در این شبکه‌ها بر سر بزرگنمایی بی‌حد و حصر از واقعیت میدان وجود داشت تا بر شدت التهابات بیفزاید و افکار عمومی را به سمتی سوق دهد که کار را تمام‌شده بدانند و همچنین تمام گفتگو‌های مردمی و تولید محتواهایشان را به این سمت سوق دهد و جرات کلام مخالف با این موضوع را از آنان بگیرد؛ به گونه‌ای که هنوز یادمان نرفته کاربران شبکه‌های اجتماعی اگر از میهمانی‌ها و یا روزمره‌هایشان محتوا تولید می‌کردند، اقدامی در جهت خلاف فضای حاکم بر شبکه انجام داده بودند و با بازخورد‌های شدید‌اللحنی روبه‌رو می‌شدند که اجازه زندگی عادی از مردم را می‌گرفت. اتفاقی که گونه دیگری از آن را در جریان مقابل شاهد هستیم.

 فضای گلخانه‌ای و رادیکال حاکم بر برخی شبکه‌های اجتماعی داخلی متاسفانه در سال‌های اخیر به حدی جدی بوده که آنها را از واقعیت اجتماعی دور کرده‌است و خود‌اکثریت‌پنداری اشتباهی را به آنان داده است. اگر از لفظ گلخانه برای توصیف این وضعیت استفاده می‌شود دقیقا به خاطر اتفاق مشابهی است که در این شبکه‌ها در حال وقوع است. فضایی که باغبانان آن به شما القا می‌کنند که در یک محیط پاک و مطلوب هستید که اتفاقا در اینجا امکان رشد و نمو مناسب دارید. آن وقت از باد و باران‌های ناگهانی و واقعی حاکم در طبیعت دور هستید و در این طبیعت ساختگی، اما زیبا حضور دارید.

 شما خارج از گلخانه با علف‌های هرز روبه‌رو هستید که شما را آلوده می‌کنند و جلوی رشد شما را می‌گیرند و موجب از بین رفتن حیات شما می‌شوند و همه آنچه که بیرون است غلط و اشتباه است و در تلاش است شما را از بین ببرد و نه‌تن‌ها باید از آن بیرون بدتان بیاید، بلکه باید در جهت مقابله با آن نیز اقدام کنید. اتفاقی که این روز‌ها در پیام‌رسان‌هایی، چون ایتا در حال وقوع است، دقیقا مشابه آن چیزی است که بالاتر نوشتیم. رشد در گلخانه‌ای که اجازه ورود و خروج اطلاعات در شبکه را نمی‌دهد و شما را آن‌طور که مقبول خودش است تربیت می‌کند.

چون در صورت فهم واقعیت، شما ممکن است دیگر نظر اولیه خود را نداشته باشید. حال فرقی نمی‌کند شما کاربری معترض در جریان زن زندگی آزادی در ۱۴۰۱ باشید که دارد اخبار التهابات را در اینستاگرام فیلتر‌شده و رهاشده دنبال می‌کند، یا یک اکانت ساده در ایتا داشته باشید که دارد کانال‌های مختلف خبری و تحلیلی را درباره موضوع حذف نام پدر از کارت ملی یا تذکر به قاعده‌مندی در مساله بی‌حجابی می‌خواند و اوضاع را آنقدر اسفناک جلوه می‌دهد که حذف نام پدر را مصداق عادی‌سازی «زنازادگی» تلقی می‌کند. حتی می‌خواهد در اعتراض به این موضوع یک جنبش و اعتراض راه‌اندازی کند.

آنچه این روز‌ها در ایتا به عنوان مدلی از یک پیام‌رسان و یک شبکه ایزوله قابل مشاهده است، تفاوت جدی و معنا‌دار این شبکه با میدان واقعیت است. همان‌طور که این موضوع را با نرم‌افزار ویراستی نیز در مقابله با توییتر -که همان ایکس نامیده می‌شود- داریم. بسیاری از چهره‌های سیاسی تصمیم گرفتند به بهانه عدم حضور در شبکه اجتماعی دشمن در ویراستی حضور پیدا کنند و در خلوتی آنجا اظهارنظرهایشان را به گوش همان مخاطبی برسانند که در فضای ایزوله این شبکه‌ها در حال تربیتش هستند.

 مردم مطلوبی که اطلاعات، محتوا‌ها و هر‌آنچه که به خوردشان داده می‌شود، حساب‌شده است و، چون اکثریت‌پندار شده‌اند از مسئولان و چهره‌ها و نخبگان‌شان چیزی را مطالبه می‌کنند که حتی ربطی به واقعیت موجود ندارد. یک روز در جریان ویروس کرونا، خواهان جمع شدن واکسن‌ها هستند، یک روز خواهان اخراج و مجازات یک چهره سیاسی هستند، یک روز هم درباره کارت ملی و حذف نام پدر ممکن است کفن‌پوش به میدان بیایند و برایشان اهمیتی نداشته باشد که معاون رئیس‌جمهور گفته که حذف این نام به دلیل حفاظت بیشتر برای امنیت حریم شخصی مردم است وگرنه باتوجه به توضیحات مسئولان کشور بارکد درج‌شده در کارت ملی به دستگاه‌ها اجازه می‌دهد نه تنها نام پدر بلکه بتوانند به تمام مشخصات دارنده کارت دست یافته و این موضوع خلاف آنچه که در این فضای گلخانه‌ای به شکل ویروسی در حال گردش است ربطی به عادی‌سازی «زنازادگی» و از این دست اظهارنظر‌های سخیف ندارد.

دایره انقلابیون در پیام‌رسان ایتا در دو روز گذشته تا حدی تنگ شد که حتی دفتر رهبری نیز در آن جای نگرفت. مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب وقتی از تذکر به برخی مسئولان بابت رفتار‌های بی‌قاعده در حوزه حجاب نوشت، به‌شدت مورد حملات گروه‌های فعال در ایتا قرار گرفت و حتی اخبار جعلی مبنی بر توبیخ فضائلی در این پیام‌رسان دست به دست شد، اما از آنجایی که قرار نیست در این اتاق‌های ایزوله تکذیبیه‌ها نیز دست به دست شوند راه به جایی نبرد.

با وجود آنکه حساب رسمی دفتر رهبر انقلاب با عنوان «رسانه‌نگار» نیز توییت فضائلی را بازنشر کرده بود، ایتایی‌ها و ویراستی‌ها ترجیح‌شان این بود برای توجیه برخی تندروی‌ها هرگونه نسبت ناروایی را به اعضای دفتر بدهند ولی فضای موجود را لایق تذکر ندانند و پنبه را محکم‌تر توی گوش‌شان فرو کنند.

tags # پلتفرم سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • مدیر عامل تلگرام : اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • پاول دورف: اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • اپل مجبور به حذف اپلیکیشن‌های محبوب در چین شد
  • امکان مسیریابی حمل‌ونقل همگانی در «اصفهان من» فراهم شد
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • دنیای کوچک ایتا
  • حتی برای دفتر رهبری هم در پیام رسان ایتا جا تنگ شد
  • امکان پرداخت مستقیم جرائم رانندگی از طریق «پلیس من» فراهم شد
  • امکان پرداخت مستقیم جرائم رانندگی از طریق پلیس من فراهم شد