Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی ملکی در جریان جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی ضمن مطرح کردن سوال خود از وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با علت انتخاب و به کار گماردن افراد غیرمتخصص در راس بنگاه‌های بزرگ اقتصادی که سبب ورشکستگی و نهایتا واگذاری آنها به بخش خصوصی به قیمت بسیار پایین‌تر از قیمت واقعی می‌شود بیان کرد: بحث بنده سوء‌مدیریت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 متاسفانه شاهد هستیم افرادی در راس بنگاه‌های بزرگ اقتصادی قرار می‌گیرند که تجربه و تخصص لازم را نداشته و در نهایت با ورزشکست کردن بنگاه‌ها موجب می‌شود تا این بنگاه به نازل‌ترین قیمت و به افرادی بی‌صلاحیت واگذار شود.

وی در ادامه اظهار کرد: کاملا روشن است زمانی که یک حیوان زنده باشد قیمت آن بسیار بالاتر از زمانی است که آن تلف شده باشد. بنگاه‌های اقتصادی نیز یک موجود زنده هستند، اما متاسفانه بعضا با سوء‌مدیریت در آستانه ورشکستگی قرار گرفته و با نازل‌ترین قیمت به فروش می‌رسند.

نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر جهاد کشاورزی تاکید داشتند که از سال ۱۳۸۸ این بنگاه کشت و صنعت مغان در اختیار بخش خصوصی‌سازی بوده و به نیابت اداره می‌شده است. مگر می‌شود یک بنگاه اقتصادی ۱۰ سال نیابتا اداره شود؟ بنده سوالم این است که چرا یک فردی که تخصص نداشته است در راس شرکت کشت صنعت مغان قرار گرفته است؟

وی در ادامه با طرح این سوال که چه‌طور می‌شود در راس بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی افرادی باشند که یک روز سابقه بنگاهداری ندارند؟ اظهار کرد: شرکت کشت و صنعت مغان سرآمد اقتصاد ایران بود و ۷۰۰۰ کارگر در آنجا مشغول بودند و اغلب نیازهای غذایی ایران را تامین می‌کردند، اما امروز سوء‌مدیریت چه بر سر این شرکت آورده است؟ در سایر بخش‌ها نظیر کشتارگاه اردبیل، شرکت هپکو و بنگاه‌های دیگر اقتصادی هر روز شاهد هستیم که سوء‌مدیریت چه بلایی بر سر آنها می‌آورد. متاسفانه بنگاه‌های اقتصادی کلان در کشور رها شده و یکی پس از دیگری پس از ورشکستگی واگذار می‌شوند.

ملکی ادامه داد: آقای وزیر شما مدیر قبلی شرکت کشت و صنعت مغان را تغییر داده و فردی را گذاشتید که یک روز سابقه کار در چنین واحد صنعتی را نداشته است. واحد دامداری و باغداری این شرکت زیان ده شده و اندک سود آن نیز از محل زراعت بوده است و آن هم به میزان یک چهارم درآمد یک کشاورز عادی در دشت مغان می‌باشد. پس این همه مهندس و کارشناس و مدیر در آنجا چه می‌کردند؟ سوال بنده این است که علت تغییر مجدد و انتخاب فردی ناکارآمد در آستانه واگذاری این شرکت چه بوده است؟

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: آقای وزیر شما فردی را انتخاب کرده‌اید که یک روز نیز سابقه کار در واحد صنعتی نداشته است. شما خود به این موضوع اعتراف دارید، اما باز می‌گویید که این شرکت سود داشته است. معلوم است که سود آن نیز در بخش زراعی و آن هم به دنبال افزایش سالیانه قیمت گندم بوده وگرنه در بخش دامپروری و باغات سودی نبوده است.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000GF8 برچسب ها: مجلس ، بنگاه اقتصادی ، عیر متخصص

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مجلس بنگاه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهایی برای خرید و فروش انرژی توسط بخش خصوصی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی‌پور شامگاه چهارشنبه در حاشیه ستاد عالی رشد اقتصادی استان افزود: با توجه به میزان سرمایه گذاری که در حوزه انرژی توسط سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در استان صورت گرفت مقرر شد که اشکالات فراری برطرف شود و راهکارهای مناسبی برای خرید برق توسط بخش خصوصی صورت گیرد.

استاندار مازندران همچنین اظهار کرد: قرار شد برنامه‌ریزی صورت گیرد تا بخش خصوصی بتواند برق تولیدی را به مشتریان خاص خود بفروشند و همچنین بخش خصوصی با توجه به سال شعار سال جاری در زمینه تولید انرژی مشارکت کند.

وی نقش برق منطقه را برای ثروت افزایی در استان مازندران مهم ارزیابی کرد و گفت: در حوزه شرکت زیرساخت نیز مجموعه آورده‌های شرکت زیرساخت در سال گذشته ۱۰۷ با رشد روبرو بود و قرار شد که امسال به صورت جهشی در زیرساخت‌ها مشارکت صورت گیرد.

حسینی پور تکمیل زیرساخت‌ها را در هوشمندسازی استان مؤثر دانست و گفت: امیدواریم سال جاری سال جهش در این بخش باشد.

استاندار مازندران گفت: همچنین قرار شد تراکنش مالی بنگاه‌های اقتصادی خرد و بزرگ در استان صورت گیرد و اگر مجموعه ذخایر دستگاه پوز این بنگاه در استان صورت نگیرد خدمات ارائه شده به این بنگاه‌ها قطع می‌شود و باید ذخیره مالی بنگاه‌های اقتصادی فعال استان در داخل استان باشد.

کد خبر 6081516

دیگر خبرها

  • باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری اقتصادی و زیست محیطی است
  • راهکارهایی برای خرید و فروش انرژی توسط بخش خصوصی در مازندران
  • هنر سیاستگذار ارزی این است که آثار و پیامدهای منفی بازار را کاهش دهد
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار نیست
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد
  • نماینده مجلس: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند حتی معاونین و مشاورین؛ دچار بحران فکری شده اند
  • اعلام جزئیات تأمین مالی زنجیره تأمین در سال ۱۴۰۳
  • یک نماینده: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند
  • حمله عجیب دولت به نمایندگان مجلس بعد از انتقادات به قیمت دلار و سکه