Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به دستاوردهای اقتصاد دانش بنیان در کشور در شرایط تحریم اظهار داشت: چند محصول داخلی در حوزه صنایع دفاعی را در سه بخش مورد بررسی قرار دادیم. یک قسمت مواد اولیه داخلی، بخش دیگر مواد اولیه وارداتی غیرتحریمی و قسمت سوم نیز بخشی بود که ناشی از وابستگی زیاد به تحریم‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مهمترین مشکل ما در بخش سوم به دلیل شدت وابستگی به تحریم‌ها بود، قسمت دوم یعنی تامین مواد اولیه وارداتی زیاد مشکل ساز نبود که به همین دلیل بومی‌سازی قسمت سوم به عنوان گلوگاه فعالیت را آغاز کردیم تا پس از آن وارد بومی سازی بخش دوم برای تامین مواد اولیه وارداتی شویم.

رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران به قوانین و مقررات دست و پا گیر کسب و کار در حوزه شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و افزود: متاسفانه قوانین کشور همیشه ثابت هستند و به روز نمی شوند، حتی قوانین و مقرراتی هم که تصویب می شوند بر خلاف واقعیات و رویکردهای حمایتی است، به همین دلیل در برابر قوانین دست و پا گیر خنثی شدیم و نمی جنگیم.

محمدی با بیان اینکه هر چقدر اصرار کنیم که فلان قانون اشتباه است و با روح تولید سازوگار نیست هیچ نتیجه ای جز تلف کردن وقت ندارد، گفت: این مقررات دست و پا گیر در بخش های مختلف از جمله مالیات و تامین اجتماعی مانع فعالیت تولید است.

وی افزود: ما هم می پذیریم که کشور را باید بدون فروش نفت اداره کنیم اما قرار نیست دارایی پنج سال پیش شرکت ها را بررسی کنند؛ در حال حاضر سازمان مالیاتی این پرونده ها را مجدد احیا کرده است و شرکت ها درگیر شدند که در مواقعی واقعا مانع و ترمز ادامه فعالیت است.

رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با تاکید بر اینکه ما به این نتیجه رسیدیم که باید خود را با قوانین فعلی کشور وفق دهیم، درباره درخواست کارآفرینان و تولیدکنندگان از دولت گفت: ما به هیچ وجه دنبال معافیت مالیاتی نیستیم چراکه معافیت رانت ایجاد می کند؛ درخواست ما این است که قانون تسهیل کننده فعالیت شرکت ها باشد نه اینکه به صورت سلیقه ای اجرا شود. سالها است اعلام می کنند که پزشکان باید مالیات بپردازند اما بر اساس آماری که ارائه می شوند فقط ۴۰ درصد پزشکان دستگاه کارتخوان نصب کردند.

محمدی با بیان اینکه قوانین مالیات و تامین اجتماعی باید به گونه‌ای باشد که مانع فعالیت شرکت ها نشود، تاکید کرد: بدون اغراق و شعار، مشکلات کشور با تکیه بر توان داخل قابل حل است. یک مثال عینی در این خصوص قابل طرح است. حدود ۴ سال پیش دوره ای به نام انتقال فناوری از کره جنوبی به ایران، در کشور برگزار شد که شرکت شهرک های صنعتی متولی اجرای این دوره بود.

وی ادامه داد: در همان زمان حدود ۳۶۰ مورد مشکلات از واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی استحصال شد؛ اولین کاری که کردیم این بود که ببینیم آیا مشکل این شرکت ها در داخل قابل حل است یا خیر؟ در همین فرایند تکنولوژی که در اصفهان با مشکلی مواجه بود در تبریز قابل حل بود و نیاز نبود از طریق شرکت کره ای این مشکل حل شود تا ارز هم از کشور خارج کنیم.

رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران تاکید کرد: متاسفانه پایگاه اطلاعات از وضعیت صنعت و واحدهای صنعتی در کشور نداریم و عمده مشکل کشور در فقدان بانک اطلاعات و آمار دقیق از فعالیت واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی است. اگر بتوانیم پایگاه اطلاعات اطلس صنعت کشور را راه اندازی کنیم قطعا گلوگاه های تحریم هم با تشکیل شرکت های دانش بنیان در قالب کنسرسیوم و حمایت معاونت علمی و فناوری قابل حل است.

کد خبر 4774686 محمد جندقی

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان شرکت های دانش بنیان تولید اقتصاد دانش بنیان واحد های تولیدی مالیات سازمان مالیاتی اقتصاد مقاومتی رونق تولید مالیات پزشکان اتاق تعاون مجید محمدی قیمت بنزین بنزین بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی زلزله تورم وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت یورو برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن بورس کارت سوخت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۷۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد

مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: پایه‌های مستحکم صادرات دانش بنیان در حال بنا شدن است و نتیجه آن طی سال‌های آینده قابل مشاهده خواهد بود به طوری که ایران به یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد.

او بیان کرد: ما به دنبال افزایش مقاصد صادراتی هستیم که می‌تواند سهم بیشتری از بازار‌ها را در اختیار ایران قرار بدهد و محدودیت‌های قیمت‌گذاری برای ایران را از میان بردارد.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: با برگزاری هر نمایشگاه یک میلیارد یورو به صادرات کشور افزوده شده و ما قصد داریم با برپایی ایران اکسپو ۲۰۲۴ این میزان را به ۲ میلیارد یورو برسانیم.

به گفته ضیغمی، سال هزار چهارصد و سه و اجلاس آفریقا هر نمایشگاه به نظرم خوش پتانسیل خودش را دارد می‌تواند عملاً یک بهم رسانی را ایجاد کند یک فعالیتی را اصطلاحاً جوش بدهد نمایشگاه ۱۴۰۳ یک پتانسیل قابل توجهی خودش دارد و شرکت‌های قوی‌تری که از ایران دارند میان شرکت‌های پتانسیل بیشتر و تجار قوی‌تری که از خارج از کشور با کیفیت ما وقت گذاشتیم دعوت کردیم و داردن تو این برنامه شرکت می‌کنند و برنامه ویژه‌ای داریم و بازدید از مراکز صنعتی ایران شرکت‌های بزرگ توانمند ایران و خوب این برنامه‌ها را پارسال نتوانستیم هماهنگ کنیم خود اینها می‌تواند خیلی تاثیرگذار باشد در اینکه این توافقات هرچه بیشتر به قرارداد‌ها و قرارداد‌های فروش بتواند منجر بشود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف