Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@16:34:45 GMT

دستگیری ۳۹ مهاجر غیرقانونی در بندر «دوور» انگلیس

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۸۱۷۹

دستگیری ۳۹ مهاجر غیرقانونی در بندر «دوور» انگلیس

یک سخنگوی وزارت کشور انگلیس گفت تمام افراد دستگیر شده تبعه ایران هستند. وی افزود:‌ نیروهای مرزی دیروز در جریان ۴ عملیات، قایق‌هایی را که از کانال مانش به سمت انگلیس حرکت می‌کردند متوقف می کند. این افراد سپس به بندر دوور منتقل شده تا پس از رسیدگی‌های پزشکی مورد بازجویی قرار گیرند.

وی حرکت مهاجران با قایق بادی را بسیار خطرناک توصیف کرد و گفت: هرکس دست به چنین اقدامی بزند خطر بسیار بزرگی را با جان خود و نزدیکانش مرتکب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع انگلیسی می گویند اولین قایق ساعت ۴ و ۳۰ دقیقه صبح دیروز شناسایی شد که حامل ۹ مهاجر بوده است. پس از آن نیروهای مرزی ساعت ۶ صبح قایق دیگری را حامل ۵ نفر شناسایی و بین ساعت ۷ تا ۳۰ دقیقه دو قایق حامل ۲۵ نفر را شناسایی کردند.

آمار ورود مهاجران به انگلیس که اغلب سوری و ایرانی هستند از اواخر سال گذشته روند فزاینده ای را پیدا کرده بطوری که وزیر کشور سابق انگلیس برنامه تعطیلات کریسمس سال گذشته خود را نیمه کاره رها کرد تا به این وضعیت رسیدگی کند. مهاجران از سواحل نزدیک به بندر کاله فرانسه تلاش می کنند تا پیش از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و سخت تر شدن قوانین مهاجرتی خود را به انگلیس برسانند.

منابع انگلیسی سپتامبر (شهریور/مهر) گذشته از مهاجرت کم سابقه ۸۶ نفر در یک روز، از طریق کانال مانش خبر دادند. دولت انگلیس و فرانسه تدابیر ویژه‌ای را برای مقابله با عبور غیرقانونی مهاجران اتخاذ کرده اما پاریس از پذیرش مهاجرانی که وارد مرز انگلیس شده اند سر باز می زند.

حمید بعیدی نژاد سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن سال گذشته از بازگشت ۲۶۰ ایرانی به کشور طی دو سال گذشته خبر داد و به ایرانیانی که غیرقانونی مهاجرت، توصیه کرد به کشور بازگردند.

انگلیس قرار بود ۳۱ اکتبر (۹ آبان) از اتحادیه اروپا خارج شود اما به دلیل مخالفت پارلمان با طرح دولت، کار به بن بست خورده و مهلت برگزیت به ۳۱ ژانویه موکول شده است.

برچسب‌ها فرانسه مهاجران مهاجرت انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه مهاجران مهاجرت انگلستان فرانسه مهاجران مهاجرت انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۸۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا مهاجر، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه امنیت غذایی زیرساخت امنیت کشورها است و کشوری که نتواند غذای نیروهای امنیتی، نظامی و عموم مردم خود را تأمین کند، مجبور به نابودی است؛ تاکید کرد: اگر در گذشته کشورهای سلطه‌گر به اراضی کشورها حمله می‌کردند، اکنون به امنیت غذایی آنها حمله می‌کنند تا قدرت سلطه خود را حفظ کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت، مهمترین موضوع نگرانی بشر در آینده را تأمین آذوقه عنوان کرد و گفت: این مسأله نشان دهنده اهمیت بسیار زیاد تلاش محققان، پژوهشگران و مروجان عرصه کشاورزی است تا با جلوگیری از خروج کشاورزان از عرصه تولید و نابودی اراضی کشاورزی، مورد غضب آیندگان قرار نگیرند.

وی ادامه داد: اگر امروز از حاکمان قاجار برای قراردادهای ترکمن‌چای و گلستان و یا از حاکمان پهلوی بابت واگذاری بحرین که شامل بخش وسیعی از ساحل جنوبی خلیج فارس است، عصبانی هستیم؛ آیندگان نیز از ما برای عدم جلوگیری از نابودی کشاورزی نخواهند گذشت.

مهاجر با اشاره به اینکه در کشور ما هنوز قانون ارث و خرد شدن اراضی کشاورزی عامل اصلی نابودی کشاورزی است، افزود: ترس من برای روزی است که حتی نتوانیم یک هکتار از اراضی را برای کار تحقیقاتی در اختیار داشته باشیم.

وی افزود: امروز رسم است که محقق ما نتیجه ۸ سال تلاش خود را در قالب مقاله‌ای به کشورهای دیگر می‌فرستد و آنها با مطالعه دقیق برای خود بهره‌برداری می‌کنند و بعد می‌گویند خوب است یا نه!

معاون امور زراعت خاطرنشان کرد: مقاله‌های ما باید عرصه‌محور باشد تا مشکلات کشاورزان را برطرف کند. همچنین باید مروجان محصول‌محور تربیت کنیم که صفر تا ۱۰۰ هر محصول را بدانند آنگاه به سمت مزرعه بروند.

وی افزود: ترویج کشاورزی ابعاد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی دارد و اگر ما به همه جوانب تحقیقات و ترویج آن فکر نکنیم، تحقیقات خنثی خواهیم داشت.

مهاجر گفت: بعضی از کشاورزان از مروجان ما بسیار جلوتر هستند. کشاورزی که ۶۰ تا ۷۰ تن گوجه‌فرنگی در اراضی کاملاً سنگی بوشهر آن هم با آب شور برداشت می‌کند، خارج از پذیرش محققان و بخش علمی است. این کار خاص کشاورزی است که با فکر و تجربه خود می‌تواند در خارج از فصل‌، میلیون‌ها دلار درآمد نصیب کشور کند.

به گفته وی، وظیفه ما مروجان و محققان این است که با تلفیق علم و تجربه شرایط را برای افزایش تولید و آگاهی کشاورزان و مسؤولان برای تصمیم‌گیری درست برای کشاورزی ملی فراهم کنیم.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: با کوچک شدن اراضی کشاورزی نمی‌توان بهره‌وری را افزایش و هزینه‌های آبیاری، سم، کود و بذر را کاهش داد؛ در زمین یک هکتاری نمی‌توان آبیاری با کوددهی و بذر مناسب انجام داد و این تناقضات در تصمیم‌گیری و اجرا از عمده‌ترین مشکلات است.

وی افزود: کاهش سطح اراضی کشاورزی به ۲.۳ هکتار سرانه زمین در کشور فاجعه است، ما برای جلوگیری از خرد شدن اراضی باید کمک کنیم تا بدون دخالت در کار کشاورزان، آنها برای کار خود به درستی تصمیم بگیرند.

مهاجر ادامه داد: همچنان که ما نمی‌توانیم یک کارخانه صنعتی را تکه تکه کنیم و توقع افزایش تولید داشته باشیم، در کشاورزی نیز افزایش تولید با تکه تکه شدن اراضی ممکن نیست.

این مقام مسؤول تصریح کرد: در سطح تصمیم‌گیری کلان کشور اراضی کشاورزی ملی باید در یک مجموعه دیده شوند، زیرا نمی‌توانیم همه اراضی را به طور اختصاصی زیر کشت گندم ببریم، اما مجبور باشیم برای تأمین خوراک دام، وارد کننده جو باشیم.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه اولین موضوع ترویج، دانستن اصل فلسفه ترویج است، بر سرمایه‌گذاری در بخش تحقیقات کشاورزی کشور تاکید کرد و افزود: اگر سرمایه‌گذاری پایین باشد، امکان کارهای بزرگی نظیر تجمیع اراضی و افزایش تولید و برطرف کردن نیازهای ضروری کشور را نداریم.

وی تاکید کرد: همچنین پرداختن به روبناها سبب نابودی زیرساخت‌ها می‌شود، امروز در دنیا ترویج به جایی رسیده که مشکل‌محور شده است. کشاورزان مشکل را به مروجان می‌گویند و آنها درصدد رفع مشکل مالکان اراضی برمی‌آیند، نه اینکه بخواهیم به صورت بخشنامه‌ای به موفقیت در عرصه برسیم.

به گفته مهاجر، کشاورزان خرده‌پا از نتایج تحقیقات کشاورزی ما کمتر استفاده می‌برند اما کشاورزان بزرگ با توجه به شرایط زمین بهتر می‌توانند از تحقیقات استفاده کنند و افزایش سرمایه داشته باشند.

کد خبر 6086895

دیگر خبرها

  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • دستگیری دو بازیکن 19 ساله لیگ برتر انگلیس به اتهام تجاوز جنسی
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • پنج کشته در پی واژگونی قایق مهاجرین در کانال مانش
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  •  تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد
  • چرا برخی از مهاجران افغان از ایران خارج شدند؟
  • دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس