Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس مطالعات قبلی انجام تمرین‌های ورزشی شدید و استفاده از وزنه برای سلامت قلب مفید است؛ مطالعات جدید نشان می‌دهد بلند کردن و حمل اجسام سنگین به صورت روزمره بر سلامت قلب تاثیر منفی دارد و این موضوع بیشتر در افرادی دیده می‌شود که به دلیل شغلشان به طور مستمر مجبور به حمل اشیای سنگین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان فرانسوی و استرالیایی با بررسی وضعیت سلامت ۱۰ هزار فرد ۵۰ تا ۷۵ ساله به مدت ۱۰ سال دریافتند گرچه فعالیت بدنی یکی از مهم‌ترین عوامل موثر بر سلامتی است؛ ولی برخی فعالیت‌های بدنی برای بدن مضر است.

یکی از این فعالیت‌ها بلند کردن و حمل اشیای سنگین به طور روزمره است که علاوه بر سلامت استخوان‌ها و اسکلت، سلامت قلب و عروق را نیز تهدید می‌کند. محققان به منظور بررسی تاثیر حمل اشیای سنگین بر سلامت قلب، شریان‌های کاروتید گردن داوطلبان را با تصویربرداری سونوگرافی بررسی کردند. از طرفی شاخص دیگری به نام رفلکس بارورسپتور مورد بررسی قرار گرفت که واکنش شدید غیر ارادی نسبت به تغییرات فشار خون است. نتایج نشان داد فعالیت‌های بدنی منجر به تقویت مکانیسم رفلکس بارورسپتور می‌شود و از این طریق احتمال بروز بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. از طرفی فشار بدنی در محل کار و حمل مداوم اشیای سنگین تاثیر منفی بر این مکانیسم دارد و به سختی شریان‌ها و مشکلات قلبی منجر می‌شود.

منبع : سلامت نیوز

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۸۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فعالیت‌های قرآنی نیازمند ایجاد یک اکوسیستم تخصصی است

به گزارش خبرگزاری مهر، «مصطفی زمانیان» در شصتمین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: در این دوره از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، مهمترین پروژه‌ای که بر آن تمرکز کرده‌ایم امید و اعتماد است. این مساله، مهمترین مسأله‌ای است که ریشه مسائل مختلف است و واقعاً ضعف ما در امید آفرینی و اعتماد آفرینی است.

وی ادامه داد: مسائل مختلف اقتصادی، اجتماعی و امنیتی کشور زمانی در کشور حل می‌شود که امید در میان مردم وجود داشته باشد. امسال هم در بیانات نوروزی رهبری معظم انقلاب دیدیم که فرمودند ما در ایجاد اتحاد ملی دچار غفلت شده‌ایم.

زمانیان ادامه داد: وقتی از مشارکت مردمی صحبت می‌کنیم باید پیش شرط‌های آن فراهم شده باشد. با نگاه واقع بینانه ای بررسی کنید که برنامه‌های قرآنی چند درصد از جامعه را تحت پوشش قرار می‌دهد. ما باید ببینیم بند قلب و دل شصت درصدی که در انتخابات مشارکت نکردند را چطور می‌توانیم مجدد گره بزنیم؟ قطعاً با استفاده از ظرفیت قرآن می‌توان چنین کاری را انتظار داشت.

رییس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری اضافه کرد: آنگاه که جریان فعالیت‌های قرآنی را با نوآوری گره بزنیم، شاهد حضور طیف گسترده‌تری از جامعه به عنوان مخاطب قرآنی هستیم بود. به عنوان مثال به همت حجت الاسلام قمی استارتاپ‌های اربعین را دور هم جمع کردیم و بیش از یکصد استاراپ آمادگی خود را برای حل مسائل اربعینی اعلام کردند.

وی با تاکید بر اینکه حتی محفل قرآنی امام حسنی‌ها هم که با آن عظمت در ورزشگاه آزادی برگزار شد، باز هم جشن خود جامعه قرآنی محسوب می‌شود، افزود: به این موضوع باید دقت کرد و باید سفره خوش سیمای فعالیت‌های قرآنی را متنوع کنیم تا همه گروه‌های جامعه از برنامه‌های آن بهره مند شوند.

رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری ادامه داد: توسعه فعالیت‌ها و محصولات قرآنی نیازمند به ایجاد یک اکوسیستم تخصصی است. جریان توسعه فعالیت‌های قرآنی زمانی می‌تواند کارآمدی مضاعف داشته باشد که نسبت خودش را با مسائل اولویت دار کشور مشخص کند.

وی در پایان گفت: قرآن کریم ظرفیت امید آفرینی را در سطح جامعه دارد و امیدوارم توسعه و تنوع امور قرآنی با تمرکز بر نظام مسائل اولویت دار کشور به افزایش و علقه و اعتماد عمومی به نظام و انقلاب کمک کند.

کد خبر 6064652 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • توسعه فعالیت‌های قرآنی نیازمند ایجاد یک اکوسیستم تخصصی است
  • بیماری اجسام لویی چیست؟
  • جلوگیری از فعالیت یک واحد توزیع آش و حلیم در زاهدان
  • تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد
  • ضربان قلب در حالت استراحت یکی از نشانه‌های تناسب اندام و طول عمر است
  • توسعه فعالیت‌های قرآنی نیازمند بازآفرینی اکوسیستم جدید است
  • بررسی فعالیت‌های شورای نگهبان در سال ۱۴۰۲
  • بررسی بازدید‌های محیطی کارشناسان مرکز بهداشت در یکی از قنادی‌های سطح شهر زاهدان
  • چگونه سرمایه داری به تهدیدی برای دموکراسی تبدیل شد؟
  • فعالیت اصناف مختلف زیر ذره بین بازرسان کرمان