Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@19:15:29 GMT

روزانه ۱.۴ میلیمتر در تهران فرونشست داریم

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۸۴۳۶

روزانه ۱.۴ میلیمتر در تهران فرونشست داریم

اسماعیل نجار روز دوشنبه در ششمین کنفرانس بین‌المللی - منطقه‌ای تغییر اقلیم افزود: بروز فرونشست نتیجه مصرف بی‌رویه منابع آبی در کشور است که زمین را خشک کرده است، هر چند تا حدودی کاهش یافته اما کافی نیست و باید فکری اساسی برای این مقوله کرد.

وی اظهار داشت: بهتر بود چاه‌های آب باران حفر می‌کردیم تا زمین را مرطوب نگه دارد، در همدان فروچاله‌ای به شعاع ۳۰ متر و عمق ۷۰ متر ایجاد شده که پدیده بسیار خطرناکی است، تمام شهرها را با آسفالت و لوله پوشانده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم حتی یک قطره آب به داخل زمین نفوذ کند و به مرور رطوبت خود را از دست می‌دهد، البته تمام این کارها با مطالعه صورت گرفته بنابراین دانشگاه‌ها و مراکز علمی باید جوابگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تغییر اقلیم و تاثیرات آن اشاره کرد و گفت: تغییر اقلیم واقعیتی است که باید آن را بپذیریم، اتفاقاتی که با گرم شدن زمین رخ داده یک بحث چالش‌برانگیز است و تبعات زیادی از جمله پوشش گیاهی و گرد و غبار به همراه داشته است، گرد و غبار اَبَر بحرانی است که علاوه بر تهدید سلامت انسان‌ها موجب کاهش تولید محصولات کشاورزی نیز می‌شود چون وقتی در فصل گرده‌افشانی روی گیاهی مانند خرما می‌نشیند تا حد زیادی محصول را کاهش می‌دهد.

معاون وزیر کشور تاکید کرد: باید یک هماهنگی برای بحث تغییر اقلیم ایجاد کنیم، متاسفانه آن‌طور که باید به مدیریت ریسک توجه نمی‌کنیم، تا پیش از وقوع سیلاب در خوزستان تمام جلسات حول این محور بود که آب شرب و کشاورزی را در تابستان چگونه تامین کنیم و بهمن ماه بود که پیش‌بینی‌ها تغییر کرد، در مدیریت بحران تحریم هستیم و با توجه به مشکلات باید چاره‌ای بیندیشیم و طبیعت را کمتر دستکاری کنیم، باید بتوانیم با مدیریت صحیح در راستای کاهش خطرات جانی و مالی قدم برداریم.

وی گفت: البته اقدامات خوبی در کشور انجام شده اما کافی نیست به عنوان مثال در سیلاب‌های اخیر کشور ۶۷ نفر جان خود را از دست دادند که اگر مدیریت نمی‌شد قطعا تلفات بسیار بیشتر می‌شد.

برچسب‌ها فرونشست زمین محیط زیست اسماعیل نجار سازمان مدیریت بحران کشور کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم منابع آبی تغییر اقلیم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرونشست زمین محیط زیست اسماعیل نجار سازمان مدیریت بحران کشور کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم منابع آبی تغییر اقلیم فرونشست زمین محیط زیست اسماعیل نجار سازمان مدیریت بحران کشور کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم منابع آبی تغییر اقلیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش بانکی برای سال جدید تغییر کرد

به گزارش پارس نیوز ، بر اساس ابلاغیه جدید بانک مرکزی مبلغ تراکنش روزانه برای خرید با ۱۰۰ میلیون تومان افزایش به ۲۰۰ میلیون تومان رسید. پیش از این محدودیت تراکنش خرید در هر روز ۱۰۰ میلیون تومان بود.

در متن ابلاغیه‎‌ای که بانک مرکزی در خصوص سقف تراکنش‌های روزانه مجاز برای خرید صادر کرده، آمده است:

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت متعلق به مشتری حقیقی از مبلغ یک میلیارد ریال به ۲ میلیارد ریال و مجموع تراکنش‌های انجام‌شده کارتی برای مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی روزانه از مبلغ یک میلیارد ریال به ۲ میلیارد ریال افزایش یافت.

بر اساس این ابلاغیه‌ی بانک مرکزی، هر شخص حقیقی از طریق یک کارت بانکی در یک روز تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز به انجام تراکنش خرید است.

علاوه‌براین، سقف مجموع تراکنش‌های بانکی یک شخص حقیقی با همه کارت‌های بانکی متعلق به او نیز ۲۰۰ میلیون تومان است.

منبع : اقتصادآنلاین

دیگر خبرها

  • بیش از ۵۰ درصد بارش کل سال آبی استان سیستان در ۳ روز اتفاق افتاد
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور/ از وصل شدن برق تا روند امدادرسانی
  • تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی ممنوع است
  • سقف تراکنش بانکی برای سال جدید تغییر کرد
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۸۳ میلیون مترمکعب رسید
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو