Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، نتایج نظرسنجی گودمورنینگ بریتین (Good Morning Britain) نشان می‌دهد در آستانه انتخابات ۱۲ دسامبر، محافظه کاران به رهبری بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس ۱۴ درصد از حزب مخالف کارگر جلو هستند.

نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد حمایت از محافظه کاران ۴۲ درصد و حزب کارگر ۲۸ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب لیبرال دموکرات طرفدار اتحادیه اروپا تنها ۱۳ درصد حمایت‌ها را به خود جلب کرده و حمایت‌ها از حزب برگزیت تنها ۵ درصد است.

در این نظرسنجی تغییر در سطح حمایت‌ها ارائه نشده است. این نظرسنجی از ۱۰۱۰ بزرگسال و از طریق تماس تلفنی بین ۱۴ نوامبر تا ۱۶ نوامبر انجام شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انگلیس اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۹۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی در اسرائیل؛ چند درصد صهیونیست‌ها مخالف حمله به ایران هستند؟

به گزارش همشهری آنلاین، یک نظرسنجی در دانشگاه عبری رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی انجام شد که بر اساس آن، ۷۴ درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند، مخالف حمله رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران هستند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد یکشنبه ۱۴ آوریل، عملیات تنبیهی خود علیه رژیم صهیونیستی را در پاسخ به جنایات متعدد این رژیم بویژه حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق آغاز کرد.

در این عملیات، نیروی هوافضای سپاه، در نخستین حمله مستقیم علیه اسرائیل، ده‌ها فروند موشک و پهپاد به سمت اهداف نظامی مشخصی در داخل اراضی اشغالی شلیک کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران سرلشکر محمد باقری نیز تصریح کرد: «عملیات ایران در حد تنبیه بود، پاسخ ایران به هر اقدامی بسیار بزرگ‌تر خواهد بود. دلیل این عملیات عبور رژیم صهیونیستی از خطوط قرمز بود که برای ما به هیچ وجه قابل تحمل نبود».

پایگاه خبری «عرب-۴۸» گزارش داد این افراد تأکید دارند اگر این حمله، «ائتلاف امنیتی با همپیمانان» اسرائیل را از بین ببرد، مخالف حمله به ایران هستند.

این در حالی است که ۵۲ درصد نیز بر این باورند حمله اسرائیل به ایران هیچ سودی نخواهد داشت و باعث نخواهد شد این دور از درگیری‌ها به پایان برسد.

به نوشته این وبسایت، درباره ماهیت حملاتی که اسرائیل تهدید به انجام آن کرده است، یک چهارم کسانی که موافق حمله هستند، می‌گویند این حملات باید در خاک ایران باشد و در مقابل، بیش از یک سوم دیگر خواستار از بین بردن توانمندی هسته‌ای ایران هستند.

بنا بر این گزارش، ۵۴ درصد شرکت‌کنندگان به ضعف اسرائیل در برابر ایران اذعان دارند. نیمی از این افراد بر این باورند اسرائیل باید به مطالبات امنیتی‌ای که همپیمانانش مطرح می‌کنند، توجه داشته باشد، ولی ۱۲ درصد دیگر، مخالف این مسأله هستند.

در این گزارش آمده است ۶۰ درصد این افراد تأکید دارند اسرائیل همچنان باید به هماهنگی امنیتی با آمریکا ادامه دهد. ۴۳ درصد هم می‌گویند اسرائیل باید برای حل جنگ غزه، به همپیمانان خود تکیه کند.

این نظرسنجی در میان هزار و ۴۶۶ نفر از صهیونیستها انجام شده است. این افراد نماینده اقشار مختلف صهیونیست از نظر مذهب، جنسیت، سن و محل سکونت در اراضی اشغالی هستند.

کد خبر 845024 منبع: فارس برچسب‌ها ایران و اسرائیل اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • محافظه کاران در انتخابات کرواسی اکثریت مطلق را از دست دادند
  • آمار مخاطبان در نوروز و رمضان ۸ درصد افزایش داشته است
  • زنان کمتر می‌خوابند و استرس بیشتری دارند
  • فقر و محرومیت اجتماعی؛ دغدغه اصلی رای‌دهندگان در آستانه انتخابات پارلمان اروپا
  • نظرسنجی در اسرائیل؛ چند درصد صهیونیست‌ها مخالف حمله به ایران هستند؟
  • پربیننده‌ترین برنامه‌های صداوسیما مشخص شدند
  • پافشاری دولت انگلیس بر اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندا
  • پربیننده ترین برنامه‌های صداوسیما مشخص شدند
  • همدستی در جنایت در غزه برای بایدن گران تمام شد
  • بهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا