Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرکز تحقیقات سازمان صدا وسیما درنظرسنجی اخیر خود به بررسی سریال‌های پخش شده در آبان ۹۸ پرداخت که براساس آن بیش از ۵۲درصد بیننده یکی از سریال‌های جدید تلویزیون بوده‌اند و در میان این سریال‌ها «ستایش۳» با ۶۸.۳ درصد، در صدر سریال‌های پخش شده در این ماه به لحاظ جذب مخاطب قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته جالب توجه اما بالاتر قرار گرفتن سریال‌ «یوسف پیامبر» از سریال‌هایی مثل «گیله‌وا» و «پناه آخر» است.

همچنین براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی بیش از ۸۰ درصد مردم بیننده برنامه‌های سیمای جمهوری اسلامی ایران، اعم از سریال، فیلم سینمایی، مسابقه، مستند، سخنرانی، گفتگومحور، ورزشی و اخبار هستند. براین اساس ۶۸.۳درصد از مردم بیننده مجموعه ۴۱قسمتی «ستایش۳» بوده اند که ۷۹.۵درصد از آن‌ها درحد زیاد از این سریال رضایت داشته اند. براساس این نظرسنجی، ۲۱.۶درصد از مردم بیننده سریال شش قسمتی «گیله‌وا» بوده‌اند که ۷۱.۶درصد از آن‌ها از این سریال در حد زیاد رضایت داشته‌اند. بعد از دوسریال شبکه سه سیما، سریال ده قسمتی «پناه آخر» شبکه یک با ۱۴.۲ درصد بیننده در رتبه سوم سریال‌های تلویزیونی که در ماه آبان پایان یافته‌اند قرارگرفته است که ۷۶.۵ درصد از مخاطبان در حد زیاد از این سریال رضایت داشته‌اند. دراین نظرسنجی سریال‌های تکراری که از شبکه‌های مختلف سیما پخش می‌شوند نیز مورد ارزیابی قرارگرفته اند که در میان آن‌ها سریال تلویزیونی «یوسف پیامبر» از شبکه آی فیلم برون مرزی، با ۲۳.۹درصد مخاطب و ۹۹ درصد رضایت در صدر این سریال‌های تکراری درآبان ماه قرارگرفته است. براساس این نظرسنجی، ۳۷ درصد از مردم اصلا با پخش سریال‌های تکراری موافق نیستند و در مقابل ۳۲ درصد از مردم در حد زیاد و ۳۱ درصد هم در حد کم از پخش سریال‌های تکراری رضایت دارند. همچنین نکته جالب توجه دیگر در این نظرسنجی میزان اقبال شرکت‌کنندگان در نظرسنجی به سریال‌های شبکه نمایش خانگی است که حدود یک سوم از این افراد مخاطب سریال‌های این شبکه هستند و  ۳۳.۶ درصد از مردم سریال‌های شبکه نمایش خانگی را دنبال می‌کنند و ۱۷.۶ درصد هم بیننده سریال‌های شبکه‌های ماهواره‌ای هستند. ۲۵۸۲۵۸ کد خبر 1322499

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان صدا و سیما تلویزیون سریال ایرانی سریال تلویزیونی ستایش سهمیه بندی بنزین بنزین تجمعات اعتراضی ایالات متحده آمریکا بارش برف باران تعطیلی مدارس باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط جنسیت و بحران خواب

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ پیچیدگی مناسبات انسانی و ماشینی از یک سو و تغییر سبک زندگی تحت تاثیر این مناسبات، نقش به سزایی در تحقق این معضل داشته است.

در این خصوص سوالات مختلفی مطرح می شود، ازجمله اینکه آیا جنسیت افراد می تواند به عنوان یک فاکتورتاثیرگذار، ولو به صورت حداقلی، در وقوع بی خوابی مدنظر قرار گیرد؟

گویا پاسخ این سوال مثبت است! مروری برنظرسنجی اخیر گالوپ نشان دهنده همین حقیقت است:بر اساس نظرسنجی گالوپ، اکثر بزرگسالان آمریکایی (حدود ۵۷ درصد) اعلام کرده‌اند که خواب شبانه کافی ندارند و تنها ۴۲ درصد می‌گویند که به اندازه کافی می‌خوابند.

به گزارش نیویورک‌پست، نتایج این نظرسنجی که در ماه دسامبر انجام شد، کاملا برعکس نتایج نظرسنجی سال ۲۰۱۳ بود. در آن نظرسنجی، ۵۶ درصد آمریکایی‌ها گفته بودند که خواب کافی دارند، در حالی که ۴۳ درصد گرفتار بی‌خوابی یا خواب ناکافی بودند.نظرسنجی اخیر نشان داد که زنان کمتر از مردان می‌خوابند و تنها ۳۶ درصد زنان و ۴۸ درصد مردان اعلام کرده‌اند که خواب کافی داشته‌اند.

طبق این نتایج، زنان جوان کمترین میزان خواب در یک ماه را داشتند و در مقایسه با ۴۶ درصد مردان جوان، تنها ۲۷ درصد زنان جوان از خواب کافی و مفید خبر دادند. این اختلاف میزان خواب ناشی از جنسیت‌ در زنان مسن کمتر بود و در مقایسه با ۵۱ درصد مردان مسن، ۴۶ درصد زنان مسن خواب کافی داشتند.در این نظرسنجی از شرکت‌کنندگان خواسته شد تعداد ساعات خواب شبانه را مدنظر داشته باشند.

متخصصان مختلف دست‌کم هشت ساعت خواب شبانه را توصیه می‌کنند، اما تنها ۲۶ درصد کسانی که در نظرسنجی شرکت کرده بودند، این مقدار می‌خوابیدند. ۵۳ درصد شرکت‌کنندگان از شش تا هفت ساعت خواب شبانه خبر دادند و حدود ۲۰ درصد هم گفتند که پنج ساعت یا کمتر خوابیده‌اند.

این نتایج با داده‌های مربوط به خواب در سال ۱۹۴۲ اختلافی عمده دارد. در آن زمان حدود ۵۹ درصد آمریکایی‌ها هشت ساعت خواب شبانه داشتند و تنها سه درصد افراد خواب پنج ساعته یا کمتر را گزارش کرده بودند.

رمزگشایی از این نظرسنجی چندان دشوار به نظر نمی رسد. محققان می‌گویند تغییر هنجارهای فرهنگی و استرس در کمبود خواب افراد جامعه نقش دارد.این دو تغییر نیز منبعث از سبک زندگی فردی و اجتماعی انسانهاست. بدیهی است که هر اندازه سیکل تامین نیازهای بیولوژیک و طبیعی بدن خدشه دار شد، الگوی خواب افراد نیز دچار اختلال خواهد شد. اختلال در خواب ، خود مولد بحرانهای جسمی و روانی دیگریست که از جمله آنها می توان افسردگی حاد، پرخاشگری، عدم تعادل در حرکت  و تمرکز، مشکلات ناشی از سوء هاضمه و ....را نام برد. 

نکته مثبت ماجرا این است که امروزه افراد بیشتری از تاثیر مثبت خواب خوب بر سلامتی مطلع‌اند و بر همین اساس بیشتر احتمال دارد که به کم‌خوابی خود توجه داشته باشند و آن را گزارش کنند.این نظرسنجی همچنین از ارتباط بین بی‌خوابی و استرس خبر داد و به نقل از انجمن روانشناسی آمریکا، اشاره کرد افرادی که کمتر می‌خوابند، استرس بیشتری دارند و کسانی که استرس بیشتری دارند، کمتر می‌خوابند.

طبق این نظرسنجی، ۶۳ درصد افرادی که گفتند به خواب بیشتری نیاز داشتند، می‌گویند گرفتار استرس‌اند.سطح استرس آمریکا‌یی‌ها به‌ویژه زنان رو به افزایش است. در سال گذشته، حدود ۵۳ درصد زنان داشتن استرس را گزارش کردند، در حالی که این میزان در مردان ۴۵ درصد بود. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • ارتباط جنسیت و بحران خواب
  • بهره برداری از سامانه رضایت سنجی بیمه گذاران شرکت بیمه دی/ رضایتمندی ۹۷ درصدی مراجعان در اولین دوره نظرسنجی
  • کیفیت و پایداری درآمد‌های مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است
  • کیفیت و پایداری درآمدهای مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است
  • پایداری درآمدهای مالیاتی و رضایت مردم اولویت نظام مالیاتی است
  • جزئیاتی عجیب درباره سریال پربیننده حشاشیش، روایت ناشیانه تاریخ
  • روایت ناشیانه تاریخ؛ جزئیاتی عجیب درباره سریال پربیننده حشاشین
  • مردم چقدر از وضعیت سلامت خود رضایت دارند؟