Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@06:39:50 GMT

جریمه بیش از دو میلیاردی واحدهای متخلف بروجرد

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۰۹۳۶

جریمه بیش از دو میلیاردی واحدهای متخلف بروجرد

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: واحدهای متخلف بروجرد ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شده‌اند.

عبدالرحیم رحیمی در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بروجرد، اظهار کرد: در راستای عفاف و حجاب باید کار فرهنگی صورت گیرد.

وی تصریح کرد: کارهای فرهنگی در ادارات شهرستان انجام شده که باید آن‌ها را به فرمانداری گزارش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بروجرد با اشاره به شرب خمر، خاطرنشان کرد: برای عدم استفاده مردم و جوانان در مجالس و خانه‌های خود باید فرهنگ‌سازی شود.

رحیمی اضافه کرد: بستر فرهنگ‌سازی این مهم باید از خانواده و مدرسه آغاز شود.

وی بیان کرد: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات مسئولین نباید کاری کنند که حاشیه‌ساز شود تا زمینه انتخابات سالم فراهم شود.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: نهادها و دستگاه‌های دولتی و حتی بخش خصوصی امکانات باید تجهیزات لازم را به منظور برگزاری هرچه بهتر انتخابات در اختیار ستاد قرار دهند.

رحیمی عنوان کرد: با آغاز ثبت‌نام کاندیدهای انتخاباتی باید همه شرایط را برای برگزاری انتخابات فراهم کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت بنزین و به‌منظور جلوگیری از گرانی کالاها طرح نظارت بر بازار در حال اجرا بوده و با متخلفان و گران‌فروشان به‌شدت برخورد می‌شود.

فرماندار بروجرد تصریح کرد: در سه‌ماهه اخیر متخلفان در بروجرد ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان جریمه تعزیراتی شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: طی دو روز گذشته خودروهایی که کرایه بیشتر دریافت کرده بودند، تعزیرات حکومتی ۱۰۰ میلیون تومان جریمه کرده و در این راستا ۱۵ خودرو نیز توقیف شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات افزایش قیمت بنزین واحد صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۰۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد 6 هزار میلیاردی از جریمه رانندگان

به نظر می‌رسد اگر پلیس راهور و راهنمایی و رانندگی کشور قصد دارد حتی برای تامین ۶ هزار میلیارد تومان بودجه هم که شده بر شدت و حدت دریافت جریمه‌ها بیافزایند نیاز است که دستکم در حوزه تامین نشانه‌های جاده‌ای کشور نظارت بیشتری اعمال کنند.

هر چقدر که وضعیت جاده‌ای و وضعیت اسفبار فنی خودرو‌ها از توان این نیرو‌های خدوم خارج است، اما شاید تذکرات آنان منجر به بهبود وضعیت نشانه گذاری در جاده‌های کشور شود.

جرایم راهنمایی و رانندگی در ایران همواره محل بحث‌های بسیار بوده است، بحث‌هایی که رانندگان بی قانون همواره از بالا بودنش گلایه داشته اند و در مقابل بسیاری از شهروندان نیز در موارد آن، چنان میزان این جرایم را اندک می‌دانند که بازدارندگی اندکی دارد و از جمله این موارد را باید رانندگی در مستی دانست.

کما اینکه معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در ۱۶ بهمن سال ۱۴۰۲ گفته بود که برای رانندگی در حالت مستی ۴۰۰ هزار تومان جریمه و ۱۰ نمره منفی برای وسیله نقلیه شخصی و ۲۰ نمره منفی هم برای وسایل نقلیه عمومی در نظر گرفته شده است که علاوه بر این راننده به مراجع قضایی نیز معرفی خواهد شد.

به گزارش اقتصاد ۲۴، بسیاری شدت عمل در مورد این تخلف بزرگ در رانندگی را اندک دانسته و معتقد هستند جرایم رانندگی شدیدتری باید برای چنین موردی در نظر گرفته شود.

مژگان که همسرش در یک تصادف دچار آسیب جدی شده یکی از همین اشخاص است و به اقتصاد ۲۴ می‌گوید که راننده مست بود، به همسرم که عابر پیاده بود برخورد کرد و ما برای ماه‌ها درگیر پروسه درمان بودیم و ضایعات جسمی همسرم برای ابد برطرف نمی‌شود؛ هر چند که آن شخص هم جریمه شد و هم دیه پرداخت و هم احکام سختی گرفت، اما وقتی کسی در چنین حالتی تصادف می‌کند جا دارد گواهینامه اش برای همیشه ضبط شود، نه اینکه باز بتواند رانندگی کند. مژگان می‌گوید کاش شرایطی مثل ابطال بیمه در حالت مستی نیز وجود داشت تا حداقل این اشخاص از ترس این موارد هم که شده بیشتر احتیاط می‌کردند.

اما در همین حال به گزارش اقتصاد ۲۴، روز ۹ فروردین بود که رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: نرخ جریمه در تخلفات حادثه‌ساز ۵ برابر افزایش پیدا کرده و جریمه سرعت غیر مجاز بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان خواهد بود. جریمه راننده‌ای که از مواد روان‌گردان استفاده کرده باشد نیز حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

یک روز پس از این سخنان بود که رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز اعمال افزایش مبالغ جرائم رانندگی از روز ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ خبر داد. حسینی در خصوص نحوه انتشار جدول نرخ جرائم رانندگی گفت: این جدول ابتدا در تاریخ ۲۵ فروردین در یک روزنامه رسمی چاپ و سپس از سوی رسانه‌های سمعی و بصری به اطلاع مردم خواهد رسید.

البته این وعده تاکنون یعنی روز یک اردیبهشت محقق نشده است و به شکل عجیبی هنوز جدول جریمه‌های راهنمایی و رانندگی مربوط به سال ۱۴۰۳ منتشر نشده و شاید لازم است دستکم در انتشار این جدول سرعت عمل بیشتری لحاظ شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آوای خوش باران در بروجرد پیچید + فیلم
  • ماجرای انتقال اشیا تاریخی بروجرد به مخزن نگهداری قلعه فلک‌افلاک چه بود؟
  • مبل‌فروش متخلف در اردبیل جریمه شد
  • جریمه ۱۲۷ میلیاردی قاچاقچی کالا در لرستان
  • اولین کاروان حج عمره لرستان پنجم اردیبهشت اعزام می‌شود
  • ۲۴ واحد متخلف در اصفهان ۶ میلیارد ریال جریمه شدند
  • درآمد 6 هزار میلیاردی از جریمه رانندگان
  • جریمه شش میلیاردی ۲۳واحد متخلف استان در سال ۱۴۰۳
  • جریمه ۱۲ میلیاردی قاچاقچی سوخت در سیرجان وصول شد
  • تاوان سنگین تالار و رستوران متخلف در اردبیل