Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-16@22:48:05 GMT

مرگ ۲ نفر در آتش عشق نافرجام زن صیغه‌ای

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۱۵۱۰

مرگ ۲ نفر در آتش عشق نافرجام زن صیغه‌ای

 ۱۵ فروردین سال ۹۶ گزارش یک آتش‌سوزی هولناک به مأموران پلیس تهران داده شد. آن‌ها متوجه شدند چند نفر در کارگاه خیاطی گرفتار آتش شده‌اند. با مهار آتش‌سوزی، پنج نفری که در این کارگاه دچار سوختگی شده بودند به بیمارستان منتقل شدند. دو نفر از پنج نفر که سعید و یکتا نام داشتند، جان خود را از دست دادند و خسارت سنگینی هم به کارگاه وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شرق؛ با بررسی‌های اولیه مشخص شد عامل این آتش‌سوزی که جوانی به نام آرش است، فرار کرده. صاحب کارگاه گفت: آرش مدتی بود برای من کار می‌کرد. او جوان بسیار فعال و خوبی بود و کارش را هم خوب بلد بود. از آنجایی که او خیاط ماهری بود، خوب هم پول درمی‌آورد، دو سال قبل ازدواج کرد و بعد از مدتی از همسرش جدا شد. مدتی بعد فهمیدم با زنی دیگر ازدواج کرده است.


این فرد در ادامه گفت: زن جوان را که یکتا نام داشت، یکی از دوستان آرش به نام سعید به او معرفی کرده بود. سعید مرد خوبی بود و آرش و یکتا را برای ازدواج به هم معرفی کرده بود. وقتی از سعید پرسیدم چرا این کار را کردی، گفت: یکتا زنی جوان و زیبا، اما فقیر بود. تنها زندگی می‌کرد و نیاز داشت یک مرد کنارش باشد. آرش هم از همسرش جدا شده بود و تنهایی اذیتش می‌کرد. من به آرش پیشنهاد دادم با یکتا آشنا شود و با هم مدتی در ارتباط باشند و اگر خواستند ازدواج کنند. بعد از مدتی آرش گفت: یکتا را دوست دارد و تصمیم دارند با هم زندگی کنند. آن‌ها با هم به صورت موقت ازدواج کردند.


صاحب کارگاه ادامه داد: در مدتی که آرش با یکتا بود، خیلی حالش خوب بود. بیشتر کار می‌کرد، بانشاط بود و معلوم بود از زندگی‌اش راضی است.


مأموران در بررسی‌های بعدی متوجه شدند بعد از اینکه آرش با یکتا به صورت موقت ازدواج کرده، برای او چند سرویس طلا و لباس خریداری کرده و همه خواسته‌های یکتا را برآورده کرده و حتی برای درمان دندان‌های او و سایر مشکلاتش ۳۰ میلیون تومان هزینه کرده، اما بعد از آن یکتا تصمیم به جدایی از او گرفته است.


یکی از نزدیکان آرش گفت: سه ماه از ازدواج موقت آن‌ها گذشته بود. آرش بسیار به یکتا دل بسته بود و می‌گفت: او زنی است که می‌تواند خوشبختش کند، اما وقتی یکتا به خواسته‌هایش رسید و همه پول‌های آرش را گرفت، دیگر به آرش بی‌محلی کرد. سه ماه از صیغه آن‌ها گذشته بود که آرش به یکتا گفت: می‌خواهد با او به صورت دائمی عقد کند و زندگی جدیدی را تشکیل دهد، اما یکتا قبول نکرد. یکتا گفت: آرش را مناسب ازدواج دائمی نمی‌داند، اما اگر بخواهد می‌تواند مدت دیگری با او صیغه کند.


این موضوع باعث اختلاف آن‌ها شد. آرش از این موضوع خیلی ناراحت بود و وقتی اختلاف بالا گرفت، یکتا گفت: از او جدا می‌شود. آرش خیلی عصبی بود. او هنوز جدایی اولش را به این دلیل که همسرش خیلی دردناک او را ترک کرده بود فراموش نکرده بود که این اتفاق برایش افتاد. روز حادثه از سعید خواسته بود که به کارگاه خیاطی بیاید و یکتا را هم بیاورد تا موضوع را حل کنند. آرش سعی داشت یکتا را نگه دارد، اما در کارگاه یکتا به او گفت: دیگر دوستش ندارد و می‌خواهد او را ترک کند. این باعث درگیری شدید در کارگاه شد. آرش کنترل خود را از دست داد. او یک گالن بنزین برداشت و گفت: حالا که این‌طور است خودش و یکتا را می‌کشد. او بنزین را روی خودش و یکتا پاشید و از آنجایی که بخاری در کارگاه روشن بود، یک‌دفعه همه‌جا آتش گرفت.


این فرد ادامه داد: آرش خودش نزدیک در خروجی بود و بلافاصله از در خارج شد، اما بقیه در آتش سوختند و کارگاه هم خسارت سنگینی دید.


مأموران در دو سال گذشته تحقیقات گسترده‌ای را برای پیداکردن آرش که متواری شده بود انجام دادند و از خانواده او خواستند اگر اطلاعاتی دارند یا اگر آرش با آن‌ها تماس گرفت سریع موضوع را گزارش دهند، اما ردیابی‌ها به جایی نرسید و آرش حتی با خانواده‌اش هم تماس نگرفت.


با‌این‌حال با توجه به اینکه یکتا و سعید در بیمارستان جان خود را از دست دادند و سه نفر دیگر از کارگران هم به‌شدت آسیب دیدند و خسارت سنگینی نیز به کارگاه وارد شد، شاکیان درخواست کردند به پرونده رسیدگی شود.


اولیای‌دم سعید و یکتا اعلام کردند درخواست قصاص دارند و سه فرد دیگر هم درخواست دیه کردند، بنابراین برای مشخص‌شدن خسارتی که به این افراد وارد شده بود، پرونده برای بررسی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: حوادث قتل زن صیغه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ اردیبهشت آخرین فرصت دریافت شناسه یکتا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: فعالان اقتصادی تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری فرصت دارند تا مجوزهای کسب و کار کاغذی را به مجوزهای الکترونیکی تبدیل کنند و از این مهلت مذکور به بعد، مجوزی قانونی است که دارای شناسه یکتا باشد.
یعثوب نژاد محمّد افزود: ارایه خدمات دولتی هم منوط به داشتن مجوز الکترونیکی است و هرگونه تمدید، توسعه و تبدیل مجوزها بصورت الکترونیکی خواهد بود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۶۳ هزار و ۵۰۰ درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان ثبت شده که از این رقم ۴۰ هزار و ۶۲۹ مجوز صادر و ۳۳۰ مورد هم شکایت در این درگاه ثبت شده است.
نژاد محمد ادامه داد: این شکایت‌ها توسط درگاه ملّی مجوزها رصد می‌شود و اگر دستگاه مربوطه، اتاق و یا اتحادیه‌ها مدارک یا هزینه اضافی مطالبه کنند، مستقیما به دادسرا معرفی می‌شوند و یا اگر موضوعاتی همچون اشباع بازار و یا محدودیت ظرفیت را مطرح نمایند، بازرسی کل کشور به این موضوع ورود و رسیدگی می‌کند.
وی هدف از ایجاد درگاه ملی مجوزها را ایجاد شرایط مساوی برای همه هموطنان و فعالان اقتصادی و حذف امضاهای طلایی دانست و گفت: شفاف‌سازی در انجام فرآیندها و صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌ها، تسهیل مدارک مورد نیاز و تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر مزایای این درگاه است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با اشاره به اینکه شرایط ۴ هزار و ۷۰۰ نوع فعالیت در درگاه ملّی مجوزها نیز فراهم شده است تصریح کرد: مجوزها شامل سه نوع خانگی، صنفی و فرآیند محور هستند که ۵۵۰ نوع مجوزها ثبت محور هستند و در کمتر از سه روز صادر می‌شوند و نزدیک ۳ هزار مجوز، صنفی یا پروانه کسب است و بقیه مجوزها فرآیند محور و یا مجوزهای سرمایه‌گذاری هستند که نیاز به استعلام از دستگاه‌های مربوطه دارند و زمان لازم برای این نوع مجوز از سه روزکاری تا حداکثر سه ماه (بسته به نوع فعالیت و سرمایه گذاری) است.
نژادمحمد عنوان کرد: تا به امروز ۳ هزار و ۷۶۰ مورد شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی استان صادر شده است و این کار تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری ادامه خواهد داشت و مدارک مورد نیاز برای اخذ آن کارت ملّی، ارایه کدپستی و شناسه صنفی است و امکانی فراهم شده است تا از طریق اینترنت خانگی و مراجعه به میز خدمت موجود در اتاق‌ها و اتحادیه‌ها و یا از طریق گوشی‌های هوشمند، فعالین اقتصادی بتوانند در کمتر از ۲ دقیقه با ثبت این اطلاعات، شناسه یکتا را دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • فراخوان درگاه ملی مجوز‌های الکترونیکی
  • تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا
  • فیلم| طلای خوشرنگ آسیا بر گردن «سعید اسماعیلی»
  • ۳۳۶ هزار پروانه کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • صدور ۳هزار و ۷۶۰ مورد شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی
  • فعالان اقتصادی در اردبیل شناسه یکتا دریافت کنند
  • ۶۳ هزار درخواست مجوز کسب و کار در اردبیل ثبت شده است
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین فرصت دریافت شناسه یکتا
  • «نون خ ۵» پربیننده‌ترین سریال نوروزی شد
  • کارگاه آیینه انقلاب در پاکدشت + فیلم