Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@04:10:43 GMT

افزایش 32 درصدی بودجه عمرانی ایلام در سال آینده

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۲۱۵۳

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: اعتبارات استان در سال آینده از رشد ۳۲ درصدی در حوزه عمرانی و رشد ۱۷ درصدی در حوزه جاری برخوردار خواهد بود.

«قاسم سلیمانی‌‌دشتکی» در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با موضوع بررسی بودجه ، اظهار کرد: امروز در شرایط سختی قرار داریم و چند روز قبل دکتر جهانگیری بیان کرده بود که ما عملا‌ در فروش نفت مشکل داریم و صادرات بسیار کم شده است و باید متکی به منابع دیگری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تأکید  اقتصاد مقاومتی این است که برمزیت‌های داخلی خود تسلط داشته باشیم اما هنوز تا رسیدن به این نقطه فاصله داریم، گفت: تلاش همه‌ی مدیران باید رسیدن به این مطلوب باشد.

استاندار ایلام گفت: در شرایط کنونی دو راه برای افزایش درآمدها وجود دارد که یکی از راه‌های آن کم کردن یارانه‌های آشکار و پنهان است که یکی از یارانه‌های پنهان همین تولید بنزین و مشتقات نفتی و حامل‌های انرژی است به طوری که به ازای هر لیتر بنزین ۵ هزار تومان بر دولت هزینه تحمیل می‌شود.

سلیمانی ادامه داد: با اجرای سهمیه بندی بنزین به درآمدهای جدیدی خواهیم رسید که یکی از کاهش تفاوت قیمت بنزین است و دیگری افزایش صادرات این محصول است و

وی تاکید کرد: منابع درآمدی ما از این سهمیه بندی بنزین به حساب خانوارها واریز می‌شود و کمکی به معیشت آنان می‌کند.

استاندار ایلام با بیان اینکه اعتبارات استان در سال آینده از رشد ۳۲ درصدی در حوزه عمرانی و رشد ۱۷ درصدی در حوزه جاری برخوردار خواهد بود، گفت: برای افزایش بودجه جاری رایزنی‌هایی شده است.

استاندار ایلام گفت: بر اساس محاسبات انجام شده بالای ۱۴ میلیارد کسری بودجه در سال آینده در استان داریم که این را هم به سازمان برنامه و بودجه ارسال خواهیم کرد و درخواست داریم که این کسری را جبران نمایند و به شرطی تصویب خواهیم کرد که کسری بودجه ما را جبران شود.

سلیمانی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم که درآمدهای غیر نفتی را بالا ببریم تا بتوانیم از این گردنه سخت عبور کنیم ، تصریح کرد: ما در سال ۹۶ خیلی مشکل داشتیم اما امسال ثبات خوبی ایجاد و تا اندازه‌ای در حال عبور از گردنه های سخت اقتصادی هستیم.

وی تصریح کرد: اتکا به نفت یک نقیصه  برای کشور است و ما باید به سمت تولید مشتقات نفتی حرکت کنیم و بتوانیم محصولات نفتی را صادرات کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بودجه عمرانی شهرداری قم در سال جاری، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار ۱,۷۰۰ میلیارد تومان به طور خالص به معاونت عمرانی اختصاص دارد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: از این مقدار ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ماهیت عمرانی دارد.

وی افزود: بخشی از این بودجه در معاونت عمرانی به صورت صفر تا صد راهبری می‌شود و بخش دیگری مناطق نظارت مقیم را بر عهده دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه تمام بودجه‌ای که در معاونت عمرانی تعریف می‌شود بهره‌بردارهایی در مجموعه شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: مناطق هشت‌گانه، معاونت‌های شهرداری قم، حوزه سرمایه‌گذاری، حوزه قطار شهری، روابط عمومی و مدیریت اجرایی از جمله بهره‌برداران پروژه‌ها هستند.

حلوایی‌زاده با بیان اینکه بخشی از پروژه‌ها از صفر تا صد بر عهده معاونت عمرانی است اما در بودجه مناطق تعریف شده است، تصریح کرد: در بخشی از پروژه‌ها نیز به دلیل سقف معاملات، انجام مسائل قراردادی و نظارت عالی بر عهده معاونت فنی و عمرانی است، اما نظارت بر مبنای مناطق شهرداری قم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس سقف معاملات متوسط سال ۱۴۰۲ در پروژه‌های بالای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، باید مناقصه عمومی برگزار شود و نظارت عالی با معاونت عمرانی اتفاق افتد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بر این اساس، سه برابر بودجه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی، طراحی و نظارت در مجموعه معاونت عمرانی انجام می‌شود.

کد خبر 747282

دیگر خبرها

  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • افزایش ۲۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز مهران
  • سهم ۶۴ درصدی طرحهای عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه
  • سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه ۵ در سال ۱۴۰۲
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه پنج در سال ۱۴۰۲
  • سهم ۶۴ درصدی عملیات‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه