Web Analytics Made Easy - Statcounter

مختار جلالی جواران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح «سرباز ماهر» در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: به دلیل اهمیت این موضوع، اخیرا جلسه مشترکی بین دانشگاه و ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شده و این موضوع بحث و بررسی شد.

ارائه دوره های کوتاه مدت مهارتی تک درس

وی افزود: در این جلسه مقرر شد در مرحله اول، دوره‌های کوتاه مدت مهارتی تک درس متناسب با نیازهای نیروهای نظامی و انتظامی ارائه شده و در مرحله دوم دوره آموزش پودمانی ارائه شود که در نهایت دوره ای پودمانی که ارائه خواهد شد قابل تجمیع باشد و بعد از چند پودمان مدرک رسمی کاردانی به کارشناسی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: یک کارگروه متشکل از نمایندگان دانشگاه جامع علمی کاربردی و نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح برای پیگیری و ساماندهی این طرح تشکیل شده است.

وی افزود: هر ساله حدود ۳۰۰ هزارسرباز، وارد دوره‌های نظام وظیفه می شوند و همین حدود نیز ترخیص می شوند بنابراین در هر سال ۳۰۰ هزار جوان، علاقمند و با نشاط وارد خدمت مقدس سربازی می شوند و اگر درصدی از این جوانان تحت آموزش مهارت افزایی قرار گیرند، در میان و بلند مدت می توانند تاثیر عمیق و گسترده ای در بحث مهارت و اشتغال زایی داشته باشند.

اجرای طرح سرباز ماهر در دانشگاه جامع علمی کاربردی از بهمن ماه

جلالی جواران تاکید کرد: تلاش ما این است از بهمن ماه طرح «سرباز ماهر» در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرایی و آغاز شود.

وی افزود: سربازان در این دوره ها در مراکز علمی کاربری وابسته به وزارت علوم و مراکز علمی کاربری نظامی و انتظامی و بخش های مختلف آموزش خواهند دید و تلاش دانشگاه این است که از ظرفیت سایر مراکز بخش خصوصی و غیر دولتی مراکز علمی و  کاربردی نیز استفاده شود.  

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: همان طور که گفتم، چون هرساله  ۳۰۰ هزار سرباز وارد فرایند نظام وظیفه می شوند، اگر بخواهیم ۱۰ درصد این سربازان را در مرحله اول آموزش دهیم، حدود ۳۰ هزار سرباز نیاز به کلاس و آموزش دارند.

ارائه ۸۰۰ رشته گرایش به علاوه یک هزار و ۵۰۰ تک پودمان

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی تمام سازوکار و آمادگی لازم را برای اجرای این طرح در رشته های مختلف داردافزود: دانشگاه حدود ۸۰۰ رشته گرایش به صورت رسمی و نزدیک به هزار و ۵۰۰ رشته تک درس و تک پودمان دارد که می تواند با همکاری ستاد نیروهای مسلح آنها را ارائه کند.

تخفیف شهریه برای سربازان

جلالی جواران تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی و کاربردی با توجه به اهمیت طرح مذکور از تمام ظرفیت خود برای اجرای کیفی طرح سرباز ماهر استفاده می کند، دانشگاه جامع علمی کاربردی بودجه دولتی ندارد و برای توسعه فعالیت های دانشگاه از مراکز، ۱۵ درصد بالاسری دریافت می کند ولی برای اجرای این طرح سهمیه خود را صفر کرده و حتی پیگیر است از مراکز زیر نظر خود تخفیف دریافت کند تا سربازان بتوانند با یک مبلغ ناچیزی دوره‌های آموزشی را طی کنند.  

رفع موانع اجرای طرح سرباز ماهر

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: اراده همه افراد بر این است این کار مهم ملی با همکاری هم انجام شود و حتی جلسات دانشگاه در این خصوص به صورت فشرده برگزار می شود به طوری که در کارگروه ها هفته ای دو جلسه برگزار می شود، مسئولان ذی ربط هفته ای یک جلسه برگزار می کنند و در سطح ستاد نیروهای مسلح، دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه جامع علمی کاربردی، فصلی یک بار این طرح رصد می شود تا موانع آن برطرف شده و کیفی و گسترده تر انجام شود.

جلالی جواران یادآورشد: همه پای کار هستند و امیدواریم همچنان این روحیه را تا پایان کار حفظ کنند تا به یک رویه منجر شود، تمام علاقه ما این است که وقتی سرباز کارت پایان خدمت خود را دریافت می کند، به یک فرد کارآفرین تبدیل شده باشد که به دنبال کار اداری  و دولتی نباشد.

نحوه دریافت مدرک بعد از طی دوران سربازی

وی با بیان اینکه این طرح در کل کشور برای سربازان اجرا خواهد شد افزود: طبق قانون، چون همزمان با تحصیل، سربازی خلاف است سربازان نمی توانند مدرک دریافت کنند، بنابراین، یکدسته از این سربازان گواهی تک درس و یک بخش هم گواهی های پودمانی دریافت می کنند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: این سربازان می توانند چند پودمان را طی کنند و بعد از طی دوره خدمت سربازی برای ادامه تحصیل یا دریافت مدرک به دانشگاه مراجعه کنند، که پودمان های این افراد جمع شده و اگر نیاز باشد که پودمان دیگری نیز طی شود، می توانند طی کرده و مدرک رسمی دریافت کنند که برای ادامه تحصیل در داخل و خارج از کشور مورد تایید وزارت علوم است.

کد خبر 4775380 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی سرباز ماهر دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها دانشگاه تهران تکمیل ظرفیت سازمان سنجش باقر لاریجانی دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی مدیران دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبایی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۲۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند تحقیقاتی را به ثمر برسانند که در بررسی دقیقتر تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی موثر است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حامد دانشور دانش‌آموخته دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مدل سازی و تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده توان با ترانزیستور گسسته در محفظه شیلد روزنه دار» با بیان اینکه تقویت کننده توان یکی از بخش‌های اصلی هر تجهیز مخابراتی است، افزود: تأثیرپذیری الکترومغناطیسی این تقویت کننده یکی از مسائل مهم در عملکرد این تجهیزات است.


وی خاطر نشان کرد: پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، عملکرد کل مدار تقویت کننده تحت تابش میدان‌های الکتریکی مجاور آن را به صورت همزمان مورد تحلیل قرار نمی‌دهند. در این پژوهش، عملکرد کل مدار تقویت کننده توان تحت تابش میدان الکتریکی در یک محفظه شیلد روزنه دار به صورت تمام موج تحلیل شد.


به گفته محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برای انجام این پژوهش، ابتدا یک تقویت کننده توان با مشخصات موردنظرطراحی گردید و سپس این تقویت کننده برای کاهش اثرات میدان‌های تابشی مجاور درون یک محفظه شیلد روزنه دار قرار گرفت.


وی ادامه داد: در ادامه با تحت تابش قراردادن این محفظه، تأثیرپذیری عملکرد تقویت کننده توان تحلیل شد.


فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد: با استفاده از نتایج و روش ارائه شده در این پژوهش می‌توان تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی مختلف نظیر موبایل و ماهواره‌های مخابراتی را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد.


دانشور عنوان کرد: از نتایج حاصل از این پژوهش تاکنون دو مقاله منتشر شده که تمرکز اصلی آن‌ها روی تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده با تعمیم روش عددی تفاضل محدود حوزه زمان است.


وی افزود: برای ادامه این پژوهش، با فراهم کردن ترانزیستور مورد استفاده در طراحی تقویت کننده توان موردنظر و ساخت این تقویت کننده، می‌توان نتایج حاصل از این پژوهش را با نتایج حاصل از اندازه گیری صحت سنجی نمود.


وی با اشاره به ویژگی‌های این پژوهش گفت:دقت بالاتر در تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت توان در مقایسه با روش‌های دیگر و تحلیل‌های نرم افزاری و همچنین کاهش تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی مختلف به کمک محفظه شیلد روزنه دار از ویژگی‌های این تحقیق بوده است.


گفتنی است، اساتید راهنمای این پروژه دکتر احد توکلی و دکتر پریسا دهخدا از اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده اند.

دیگر خبرها

  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • خبر خوش برای سربازان؛ آتش‌نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته اند
  • آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
  • چرا وام سرباز ماهر و ازدواج پرداخت نمی شود؟
  • آغاز اجرایی سازی آیین نامه پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان از خرداد ماه
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • زلنسکی: برای جنگ مدرن، به سربازان جوان تازه‌نفس نیاز داریم