Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مذاکرات در پی انتقادها و اعتراضات مردمی به درخواست پنج میلیارد دلاری آمریکا برای تامین این هزینه‌ها متوقف شد.

این توقف در مذاکرات یک شکست بی‌سابقه و شدید در ائتلاف ۶۶ ساله ایالات متحده و کره جنوبی است.

وزارت خارجه کره جنوبی با اشاره به اشتراک در هزینه‌های نیروهای آمریکایی مستقر در این کشور گفت: موضع ما این است که باید در یک چارچوب مورد توافق این هزینه‌ها به اشتراک گذاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا بر این باور است که اشتراک هزینه‌های دفاعی باید با ایجاد یک دسته بندی جدید افزایش چشمگیری داشته باشد.

وزارت خارجه کره جنوبی از اظهارنظر درباره دسته بندی جدید هزینه‌های مذکور اجتناب کرد اما خبرگزاری یونهاپ گزارش داد، درخواست آمریکا شامل هزینه‌های کاری برای نیروهای آمریکایی در کره جنوبی، هزینه‌های پرسنل نظامی و حمایتی خانواده‌های آنها، هزینه‌های مرتبط با استقرار نیروهای آمریکایی در شبه جزیره کره و هزینه‌های آموزشی آنها است.

در توافق های قبلی، کره جنوبی تنها هزینه‌های سه دسته بندی را شامل هزینه‌های پرسنل کره جنوبی در استخدام نیروهای آمریکایی، ساخت و سازهای نظامی نظیر تاسیسات در داخل پایگاه‌های آمریکایی و هزینه‌های کمکی نظامی نظیر متریال و خدمات را می‌پرداخت.

جیمز دوهارت، مذاکره کننده ارشد آمریکا گفت، ایالات متحده مذاکرات را با دادن زمان به طرف کره‌ای برای بررسی مجدد پیشنهاد ارائه شده پایان داد و من امیدوارم که پیشنهادهای جدید دو طرف را قادر سازد تا به سمت یک توافق مورد قبول دو طرف پیش بروند. متاسفانه، پیشنهادهای مطرح شده از سوی تیم مذاکره کننده کره‌ای پاسخی به درخواست‌های ما برای اشتراک عادلانه و مناسب هزینه‌ها نبود.

رسانه‌های کره جنوبی گزارش دادند، مذاکره کنندگان پس از یک ساعت مذاکره که قرار بود تمام روز به طول بینجامد، میز مذاکره را ترک گفتند.

قانونگذاران کره جنوبی گفته‌اند، مقام‌های آمریکایی به دنبال پنج میلیارد دلار در سال هستند که پنج برابر هزینه ۸۹۶ میلیون دلاری مورد توافق در سال جاری میلادی است.

مقام‌های آمریکایی به صورت علنی این رقم را تایید نکرده‌اند اما دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پیشتر گفته بود، حضور نظامی این کشور در داخل و اطراف کره جنوبی ارزش پنج میلیون دلاری دارد.

بر اساس قانون اساسی کره جنوبی، توافق درباره اشتراک در هزینه‌های دفاعی باید به تصویب پارلمان این کشور برسد.قانونگذاران حزب حاکم کره جنوبی گفته‌اند، آنها از تایید افزایش هزینه‌ها در مذاکرات کنونی امتناع می‌کنند چون بر خلاف اولویت‌ها و ساختار توافق‌های قبلی است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کره جنوبی آمریکا آمریکا دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۳۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس

به گزارش تابناک، حماس اظهارات «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا را که در آن این جنبش را مسئول مانع‌تراشی در دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه دانست، محکوم کرد.

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اظهارات (وزیر خارجه آمریکا) آنتونی بلینکن هیچ ارتباطی با واقعیت ندارد و با این واقعیت که تأیید می‌کند حماس بیش از یک بار انعطاف‌پذیری برای تسهیل دستیابی به توافق برای توقف جنگ نسل‌کشی و توقف کشتار ملت ما را نشان داده، در تناقض است.»

طبق گزارش المیادین، در این بیانیه آمده است که اظهارات بلینکن «با سرسختی و تعلل (نخست وزیر اسرائیل) بنیامین نتانیاهو و دولت او» که موانع و مشکلاتی بر سر راه توافق ایجاد می‌کنند و به دنبال طولانی کردن جنگ خشمگینانه خود علیه مردم ما هستند، در تضاد است. موضوع اسیران صهیونیست جزو اولویت‌های آنها نیست.

در ادامه این بیانیه آمده است: «مطالبات حماس و مقاومت از روز اول مشخص بوده و همان مطالباتی است که در مارس گذشته ارائه کردند و مورد استقبال همه طرف‌ها و میانجی‌ها قرار گرفت این مطالبات در ضرورت آتش‌بس دائمی، عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر و بازگشت آوارگان به محل سکونت خود در تمام مناطق نوار غزه، افزایش  امداد‌رسانی و شروع بازسازی خلاصه می‌شود.»

در این بیانیه همچنین عنوان شده است: «آمریکا به عنوان شریک کامل در جنگ نسل‌کشی علیه مردم ما که همچنان با سلاح، مهمات و پوشش سیاسی از اشغالگری حمایت می‌کند، با اتهامات واهی علیه حماس این نقش خصمانه خود علیه مردم ما را تکمیل می‌کند.»

این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد حماس در مذاکرات برای دستیابی به توافقی برای بازگرداندن اسیران و آتش‌بس خواسته‌های خود را «تغییر» داده است.

متئو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه گفت که حماس در مذاکرات با اسرائیل، با میانجی‌گری مصر و قطر، «خواسته‌های خود» را تغییر داده است.

حماس پیشتر هم گفته بود که ادعای آنتونی بلینکن مبنی بر اینکه این جنبش مانع آتش‌بس در نوار غزه می‌شود، «جانبداری آشکار» از اسرائیل است.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • روبن آموریم با وست هم به توافق نرسید
  • خشم آمریکا از افزایش هزینه‌های دفاعی چین
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند