Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@01:56:06 GMT

کاربران هر کدام از شبکه‌های اجتماعی چه سنی دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۴۲۰۳

کاربران هر کدام از شبکه‌های اجتماعی چه سنی دارند؟

مجله مهر - احتمالا درباره میزان محبوبیت شبکه های اجتماعی در جهان زیاد شنیده‌اید. این آمار در جهان سالانه تغییر می‌کند و این موضوع ارتباط مستقیمی با نیاز شهروندان، سیاستگذاری کشورها و البته به روزرسانی این پلتفرم‌ها دارد. اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته شده میانگین سنی استفاده از این پلتفرم ها است. در جدول زیر  محبوب ترین شبکه‌های اجتماعی جهان را در سال ۲۰۱۹ معرفی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل نام هر یک از این پلتفرم‌ها دو میله به رنگ آبی و قرمز نشان داده شده است. خط آبی تعداد کاربرانی که در این شبکه ثبت نام کرده‌اند را نشان میدهد و خط قرمز تعداد کاربران فعال آن در جهان را به تصویر کشیده است.

در بین شبکه های اجتماعی سال ۲۰۱۹، فیسبوک با داشتن ۸۵ درصد از کاربران اینترنت در سراسر جهان (به استثنای چین) در این جدول حاکم است. این نشان می‌دهد توانایی فیس‌بوک با وجود رقابت روزافزون و رو به کاهش از ابتدای سال، توانسته تا حد زیادی اعضای خود را حفظ کند.

یوتیوب در رتبه دوم قرار دارد و فیس بوک مسنجر در رده سوم جای گرفته است. واتس‌اپ، اینستاگرام و توییتر نیز حریف خوبی هستند و دقیقاً پشت سر سه نفر برتر قرار دارند.

گزارشی جدید GlobalWebIndex نشان می‌دهد که بسیاری از سرویس‌های پیام رسانی مانند Snapchat، Line، Viber و WeChat صرفا در برخی جمعیت‌ها و جوامع خاص رونق دارند، پس تعجب آور نیست که این سیستم‌عامل‌ها در اینفوگرافیک زیر بسیار پایین هستند.

وقتی صحبت از خدمات پیام رسانی می شود، بین Facebook Messenger و WhatsApp  ارتباط تنگاتنگی دیده می‌شود. در حالی که فیس بوک تعداد اعضای خود را حفظ کرده است اما واتس‌اپ کاربران ماهانه بیشتری را در یکسال اخیر جذب کرده است. اما Snapchat در مقام سوم پیام‌رسان‌ها قرار دارد.  با این حال این پیام‌رسان نتوانسته موفقیتهای زیادی در بسیاری از کشورها داشته باشد.

این گزارش همچنین آشکار می کند که فیسبوک، یوتیوب و واتس‌اپ به ترتیب به عنوان بستر مورد استفاده برای سرگرمی کاربرد دارند.

همچنین گفته شده؛ بیشتر کاربران YouTube بین ۱۶ تا ۲۴ سال سن دارند. بیشتر کاربران در YouTube یا بازدیدکنندگانی هستند که به حساب خود وارد نشده اند.

همچنین بیشترین کاربران فیسبوک بین سنین ۲۵ تا ۳۴ سال را دارند که بیش از ۲۹درصد از کل کاربران را تشکیل می‌دهند.

اما بیشترین کاربران اینستاگرام با بیش از ۳۷ درصد از مجموع کابران زیر ۲۴ سال سن دارند.

توییتر نیز ۳۱ درصد از کابرانش بین ۲۵ تا ۳۴ سال سن دارند و ۳۰ درصد از کل کابرانش کمتر از ۲۴ سال دارند.

کد خبر 4775827 عارف چراغی شوی

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی پیام رسان بومی تلگرام صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران اینفوگرافیک صفحه اول روزنامه های اقتصادی بنزین قیمت بنزین صفحه اول روزنامه های ورزشی فیلم سینمایی باورهای اشتباه زلزله آلودگی هوا معرفی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟

مطالعات حاکی از آن است که در حال حاضر هفت کشور آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو، صددرصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بر اساس جدیدترین داده‌ها، اکنون هفت کشور از سراسر جهان تقریباً تمام برق مورد نیاز خود را از منابع انرژی تجدیدپذیر تأمین می‌کنند. آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۹.۷ درصد برق مصرفی خود را با استفاده از انرژی‌های زمین‌گرمایی، آبی، خورشیدی یا بادی تولید می‌کنند.

داده‌های آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) و آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر (IRENA) همچنین نشان می‌دهد که ۴۰ کشور دیگر از سراسر جهان در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ حداقل ۵۰ درصد برق مصرفی خود را از فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر تولید کرده‌اند که ۱۱ مورد آن‌ها کشورهای اروپایی هستند.

تأمین برق با باد، آب و خورشید شامل باد خشکی، ساحلی و فراساحلی، فتوولتائیک خورشیدی، نیروی خورشیدی متمرکز، برق زمین‌گرمایی و برق‌آبی مواردی از این قبیل است که استفاده هرچه بیشتر از آن‌ها، انتشار گازهای گلخانه‌ای بیشتری را متوقف می‌کند.

اسکاتلند، رکوردار تولید برق تجدیدپذیر در یک سال

فناوری‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در اسکاتلند موفق شدند در سال ۲۰۲۲، معادل ۱۱۳ درصد از کل مصرف برق کشور را تولید کنند. این رقم رکوردشکن، نقطه عطفی در سفر اسکاتلند به‌سمت کربن‌صفر شدن خالص است و به وضوح پتانسیل عظیم منابع انرژی تجدیدپذیر را در سطح جهانی نشان می‌دهد. در حالی که تولید برق اسکاتلند تحت سلطه نیروی بادی قرار داشت، محققان پیش‌بینی می‌کنند که انرژی خورشیدی در دهه‌های آینده بر منابع برق جهانی تسلط پیدا خواهد کرد.

تسلط انرژی خورشیدی در آینده

طی سال‌های اخیر پیشرفت قابل‌توجهی در بهبود نرخ بهره‌وری سلول‌های خورشیدی صورت گرفته است. کاهش هزینه‌های تجاری نیز موجب شده است که دانشمندان ادعا کنند انرژی خورشیدی به نقطه اوج غیرقابل بازگشتی رسیده است که تا سال ۲۰۵۰ آن را به منبع اصلی انرژی جهان تبدیل خواهد کرد. طبق این ادعا پیشرفت‌های تکنولوژیکی و اقتصادی گذار به انرژی پاک را نه‌تنها قابل دسترس، بلکه اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

انرژی خورشیدی گسترده‌ترین منبع انرژی روی زمین و جذابیت اقتصادی آن در چرخه افزایش سرمایه‌گذاری به سرعت در حال بهبود است. بنابراین این نقطه اوج خورشیدی برگشت‌ناپذیر جهانی با توجه به مسیرهای تکنولوژیکی که توسط سیاست‌های گذشته هموار شده، بدون نیاز به هیچ‌گونه سیاست‌های اقلیمی بیشتر طی شده است و انرژی خورشیدی به تدریج بر بازارهای جهانی برق تسلط پیدا خواهد کرد.

کد خبر 745424

دیگر خبرها

  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید
  • حساسیت کاربران اینترنتی به موضوع حجاب و گشت ارشاد بیش از تنش میان ایران و اسرائیل! + نمودار
  • هشتگ داغ میان کاربران عرب زبان ؛ شکراً ایران
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • با «فیلتر‌های گپ» پیام‌های واتساپ را سریع‌تر پیدا کنید
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • رو دست وایبر به واتساپ و تلگرام؛ رسما هوش مصنوعی را ادغام کردند!
  • وایبر از تلگرام و واتساپ سبقت گرفت!
  • هشدار شبکه شاد به کاربران: به پیام‌های درخواست ارسال اطلاعات اعتنا نکنید