Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@10:08:12 GMT

بهروز: معترضان از مردم و طبقات فرودست جامعه بودند

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۴۳۱۶

بهروز: معترضان از مردم و طبقات فرودست جامعه بودند

دبیر جمعیت زنان مسلمان نو اندیش اصفهان گفت: مسئولان باید مردم را توجیه کنند که با آسیب به اموال عمومی مشکلی حل نمی شود و بدون اعمال خشونت مردم را آرام کنند. برخوردها باید ملایم تر و با رعفت بیشتری صورت گیرد و متولیان چشم خود را بر روی برخی از اتفاقات پیش آمده ببندند.

مهری بهروز در مورد مصوبه افزایش قیمت بنزین به خبرنگار ایمنا گفت: طرح واقعی سازی نرخ قیمت بنزین سال ها قرار بود انجام شود اما نباید با عجله، بدون برنامه ریزی و بدون پیشبینی واکنش مردم اجرایی می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر قیمت بنزین ۱۵۰۰ تومان در نظر گرفته می شد و به صورت پلکانی افزایش می یافت مردم به خوبی توجیه می شدند.

وی افزود: قطعا زمانی که قیمت یک لیتر آب ۱۵۰۰ تومان است، قیمت بنزین باید بیش از این قیمت باشد اما نباید این افزایش قیمت به صورت ناگهانی و با بی احتیاطی اجرا می شد.

دبیر جمعیت زنان مسلمان نو اندیش اصفهان در پاسخ به این سوال که دولت و اصلاح طلبان با استفاده چه راه کار هایی می توانند فشار های این طرح را برای مردم کمتر کنند؟ گفت: دولت باید به دهک های پایین جامعه توجه بیشتری کند و اگر واقعا مصوبه افزایش قیمت بنزین تاثیرا مثبتی روی زندگی مردم دارد، کاری کند که مردم نیازمند این تاثیرات را در زندگی خود حس کنند. خود مردم هم باید به دولت کمک کنند.

بهروز در مورد نحوه واکنش مردم به این مصوبه گفت: معترضان از مردم و طبقات فرو دست جامعه بودند. این اعتراضات بیشتر در محلات کمتر برخوردار رخ داد. اما مسئولان باید مردم را توجیه کنند که با آسیب به اموال عمومی مشکلی حل نمی شود و بدون اعمال خشونت مردم را آرام کنند. برخورد ها باید ملایم تر و با رعفت بیشتری صورت گیرد و متولیان چشم خود را بر روی برخی از اتفاقات پیش آمده ببندند.

وی خاطرنشان کرد: نحوه برخورد مردم نیز اشتباه بود . هرچه به اموال عمومی آسیب برسد این خود مردم هستند که باید هزینه آن را بپردازند و این حرکت معقولی نیست.

کد خبر 397361

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جمعیت زنان مسلمان نواندیش بنزين افزایش قیمت بنزین سهمیه بندی بنزین گرانی بنزین افزایش نرخ بنزین اعتراضات بنزینی پمپ بنزين شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا
  • تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی خوزستان به ۷۰ درصد رسید
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • افزایش تعداد جایگاه پمپ بنزین در کهیگلویه و بویراحمد
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟