Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست با مدیران رشد شرکت پتروشمی جم گفت: شرکت پتروشیمی جم از یک موقعیت برجسته در بین شرکت های پتروشیمی برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، "محمد شریعتمداری " در نشست با مدیران ارشد و مدیران رشد شرکت پتروشمی جم با حضور سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری افزود: یقیناً تزریق یک فکر، ایده و نیروی جدید به رشد و تعالی شرکت کمک می کند و حضور آقای سعیدی به عنوان مدیرعامل در این شرکت نیز با همین هدف صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  تصریح کرد: با توجه به اینکه کشور ما بزرگترین دارنده منابع نفت و گاز جهان است باید در حوزه پتروشیمی نیز گام های بلندی برداریم. یکی از کارهایی که در این حوزه باید صورت بگیرد توجه به ایده آل های ما در حوزه افزایش سهم پتروشیمی ها در دنیا است و باید به عنوان جزیی از اجزای فعالیت های پتروشیمی نگاه بلند مدت و دورنگرانه ای به این امر داشته باشیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: همچنین در حوزه سیاستگذاری های پتروشیمی که به این وزارتخانه منتقل شده هم باید دقت نظر ویژه ای کنیم. علاوه بر این باید بین مجموعه های پتروشیمی یک هم افزایی بوجود آید.
شریعتمداری تمرکز در پتروشیمی ها را جزو برنامه های این وزارتخانه دانست و گفت: از طریق ایجاد شوراهای مشترک باید تلاش کنیم که این هم افزایی در مجموعه های پتروشیمی داخلی بوجود آید و باید ارتباط را با مجموعه وزارت نفت گسترده تر کرد تا به همگرایی بیشتری رسید.
وی در ادامه به برخی نکات مهم اشاره کرد و گفت: اتمام پروژ های نیمه کاره باید در دستور کار قرار گیرد و برای سرعت بخشیدن به کارها، این وزارتخانه آمادگی کامل دارد. همچنین برای به نتیجه رساندن فعالیت های شرکت باید برنامه زمان بندی دقیق و روشنی داشت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: همچنین از مجموعه بزرگی مثل شرکت جم انتظار می رود که ظرفیت های داخلی و استفاده از امکانات داخلی برای حل مشکلات فنی شرکت را محور فعالیتهای خود  قرار دهد و برای این منظور یک ماموریت و بخش جداگانه ای باید تعریف شود.
وی افزود: توجه به برنامه  های استراتژیک  مثل حاکمیت شرکتی و توسعه نرم افزاری هم باید روند روبه رشد داشته باشد. علاوه بر این هیات مدیره شرکت باید به عوامل انگیزشی هم نگاه ویژه داشته باشد.
شریعتمداری افزایش صادرات را نیز یکی از محورهای فعالیت شرکت جم عنوان کرد و گفت: ما نیاز به صادرات داریم، در همین زمینه هم شرکت باید برنامه ریزی روشن و مشخص داشته باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برای توسعه فعالیت های پایین دستی توجه به مشارکتهای خرد یکی از کارهای خوبی است که می توان آن را انجام داد. در همین زمینه فعالیت های مشترک با صندوق ها و همچنین فعالیت شرکت با مجموعه بخش غیر دولتی می تواند از ارزش افزوده ای که از مجموعه تولیدات این شرکت در خارج از کشور می شود به داخل منتقل کرد.
شریعتمداری، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در شرکت پتروشیمی جم را با اهمیت دانست و گفت: بهره وری نیروی انسانی، فناوری و مواد اولیه مورد مصرف در تولید که باعث کاهش هزینه کل می شود باید مورد توجه قرار گیرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: استفاده از ظرفیت های بومی یکی از مواردی است که باید بدان توجه کرد.
وی افزود: همچنین در حوزه شایسته سالاری و جوانگرایی باید قدم های مهمی برداشته شود و مردم بدانند که نحوه انتخاب مدیران و ارتقای کارشناسان بر مبنای شایسته سالاری است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: موضوع شفافیت نیزیکی از مباحثی است که در گزارشات خود باید به آن توجه داشته باشید. یقینا راه حل فروش و کارآمدی شرکت از مسیر موضوعاتی مثل شفافیت، شایسته سالاری و جوانگرایی می گذرد.
وی تصریح کرد: در بحث اطلاع رسانی نیز هرقدم خوبی که شرکت بر می دارد باید به اطلاع مردم برسد.
در این نشست سعیدی مدیر عامل پتروشیمی جم گزارش جامعی را از برنامه های شرکت  و طرح های پیش رو ارایه کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازارهای جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزیده‌های نفتی هفته

خبرهای مربوط به پیشتازی ایران در افزایش تولید اوپک، افزایش تولید نفت ایران در خلیج فارس، تکمیل بیش از ۲۸ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام صنعت نفت در سال ۱۴۰۲ و فعال شدن ۶ درصد ظرفیت خالی تولید پتروشیمی‌ها را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

پیشتازی ایران در افزایش تولید اوپک: براساس گزارش ماه آوریل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، ۱۳ عضو این سازمان طبق گزارش منابع ثانویه در ماه مارس (اسفند - فروردین) ۲۶ میلیون و ۶۰۴ هزار بشکه نفت خام تولید کردند که ۳ هزار بشکه بیشتر از ۲۶ میلیون و ۶۰۱ هزار بشکه ماه فوریه است.

در این گزارش آمده است که ایران در ماه مارس (اسفند – فروردین) ۳ میلیون و ۱۸۸ بشکه نفت خام تولید کرده که ۲۸ هزار بشکه بیشتر از فوریه ۲۰۲۴ (بهمن - اسفند) بوده و به این ترتیب پیشتاز افزایش تولید در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شده است.

افزایش تولید نفت ایران در خلیج فارس: مسعود بیرانوند، معاون مدیر منطقه بهرگان شرکت نفت فلات قاره ایران با بیان اینکه چاه هندیجان ۹ یکی از چاه‌های افقی حفاری‌شده در میدان هندیجان منطقه نفتی بهرگان است، اعلام کرد: این چاه از ابتدای راه‌اندازی در سال ۱۳۹۰ و با وجود انجام عملیات اسیدکاری و فرازآوری با نیتروژن، تولید پایداری نداشته است و به‌دلیل افت فشار جریانی، چند بار چاه غیرعملیاتی می‌شد.

وی تصریح کرد: با انجام موفقیت‌آمیز پروژه فرازآوری چاه هندیجان ۹ که با استفاده از گاز حاصل از چاه هندیجان ۱۴ انجام شد، از اواخر اسفند سال ۱۴۰۲ حدود یک هزار بشکه به تولید نفت این منطقه در خلیج فارس افزوده شد.

فعال شدن ۶ درصد ظرفیت خالی تولید پتروشیمی‌ها: بیژن چگنی، مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام خبر افزایش هفت درصدی تولید صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ گفت: ظرفیت خالی پتروشیمی‌ها از ۲۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۲۱ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است. این شرکت با جدیت در حال برطرف کردن موانع تولید با همکاری یکپارچه همه هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های ملی نفت، گاز و پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی است.

بی‌اثر کردن تحریم‌های تولید و فروش نفت: داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور این هفته در نشست خبری با بیان اینکه دشمنان سعی کردند بازار جهانی نفت را برای ما محدود کنند، گفت: وزارت نفت توانسته در عمل اثر تحریم‌ها را در زمینه فروش و تولید نفت کم کند و آنچه تولید می‌کند از قبل بازارش مهیاست.

وی افزود: دولت سیزدهم تلاش کرد در ۲.۵ سال گذشته کشور را به ظرفیت‌های تولید و صادرات نفت پیش از تحریم‌ها نزدیک کند، امروز روزانه بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت خام و میعانات گازی در کشور تولید می‌شود که در مقایسه با رقم روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای نیمه نخست سال ۱۴۰۰، این روند نشان از تلاش دولت برای بازگرداندن ظرفیت‌های نفتی به پیش از تحریم دارد.

تکمیل بیش از ۲۸ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام صنعت نفت در سال ۱۴۰۲: جواد اوجی، وزیر نفت روز چهارشنبه (۲۹ فروردین‌ماه) در حیاط هیئت دولت در جمع خبرنگاران با گفت که وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ با سرمایه‌گذاری مؤثر در بخش‌های بالادست و پایین‌دست صنعت نفت توانست پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار را به سرانجام برساند.

دیگر اخبار: تحقق ۱۱۱ درصدی برنامه افزایش تولید نفت و گاز گچساران در سال ۱۴۰۲، اجرای ۸۰ پروژه فنی و خدماتی در نفت و گاز آغاجاری، امضای قرارداد برداشت داده‌های لرزه‌نگاری دشت مغان و فروش نفت ایران در بالاترین سطح ۶ سال گذشته از دیگر اخبار صنعت نفت در این هفته بودند.

پیشنهاد هفته: اگر می‌خواهید از تازه‌ترین وضع صادرات گاز ایران به دیگر کشورها باخبر شوید، این گزارش را بخوانید.

دیگر خبرها

  • گزیده‌های نفتی هفته
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / روند ادامه‌دار کاهش قیمت سکه
  • بهای نفت در پی «اقدام اسرائیل علیه ایران» در بازارهای جهانی افزایش یافت
  • تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • محصولات فناورانه ایران در نمایشگاه روسیه
  •  سیگنال بازارهای جهانی به دلار تهران
  • پیش‌راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام آغاز می‌شود
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • رقابت‌پذیری کالاهای ایرانی در بازارهای بین المللی با نانو پوشش ها