Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران نقطه نظرات خود را در مورد نوع و سطح همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران پس از استماع سخنان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری دولت به بیان نکته نظرات خود پرداختند. به گونه‌ای که مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه شورای شهر با بیان این که شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در توسعه مدیریت شهری به شهرداری کمک کنند، گفت: اما مسئله اینترنت به عنوان زیر ساخت فعالیت این شرکت‌ها دو روز است که قطع شده و قطعا این قطعی اینترنت بر روی فعالیت شرکت‌های دانش بنیان تاثیر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که می‌توان ستاد توسعه فناوری شهری ایجاد کرد تا با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری در حوزه پاسخگویی به مشکلات و مسائل شهری وارد عمل شد، گفت: البته باید جلسات این کارگروه به صورت منظم تشکیل شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه شهربانو امانی با بیان این که در این آشفته بازار می‌خواهند اینترنت ملی را جایگزین اینترنت بین المللی کنند، ادامه داد: آیا زیر ساخت اینترنت ملی برای شرکت‌های دانش بنیان فراهم شده؟

وی با بیان این که کسب و کارهای نو زمان و مکان نمی‌شناسند گفت: شهرداری املاکی در اختیار اشخاص حقیقی و حقوقی قرار داده که باید بازپس گیرد و ما می‌توانیم آنها را در اختیار این شرکت‌های دانش بنیان قرار دهیم.

در ادامه ناهید خداکرمی نیز با بیان این که هر سازمان و دستگاهی اطلاعات دارند و باید به صورت استاندارد در اختیار دیگران قرار دهند، افزود: که ما از اطلاع دادن به مردم ابا داریم و شاهد آن نیز، این روزها است و نگران استفاده از اطلاعات هستیم. اما باید به مردم توضیح دهیم که در تهران و کشور چه خبر است؟

در ادامه الهام فخاری با اشاره به این که موضوعاتی از قبیل ارزش سازی و نوآوری مهم است تصریح کرد: وضعیت فعلی ما قابل قیاس با بسیاری از کشورها نیست و متاسفانه برای الگوهای نوآوری و به کار گیری نیروهای نوآور هیچ امتیازی قائل نیستند.

وی با بیان این که در راه رسیدن به ایده و طرح‌ها امنیت لازم تامین شود، گفت: بروکراسی پیچیده، قدرت سلیقه‌ای و رانت جامعه را گرفتار کرده و به تبع آن این شرکت‌های دانش بنیان نیز گرفتار شده‌اند.

به گزارش ایسنا، حجت نظری نیز با بیان این که متاسفانه خود مدیریت شهری نگاهی نادرست به این حوزه دارد، ادامه داد: شهرداری نگاهش حمایت از مشاغل سنتی است و باوری به تغییر ندارد در حالی که باید مسائل جدید را با ابزارهای جدید حل و فصل کنیم.

ابراهیم امینی نیز با بیان این که اگر استارت‌آپ‌ها در حوزه حمل ونقل موفق هستند به برکت میلیاردها تومان هزینه‌ای است که صرف اتوبان سازی ، خیابان‌ها و غیره شده است، گفت: حالا دو خارجی نرم افزاری را آوردند و تمام منابع حاصله را عایدی خود می‌دانند و بخشی از آن را نیز به رانندگان می‌دهند. اما مدیریت شهری که بیشترین آورده را داشته حالا به عنوان صدقه سری تازه یک هفته است که 1.5 درصد به آن می دهند و این تقسیم ناعادلانه ناشی از برداشت ناصحیح فعالیت در حوزه استارت‌آپ است.

در ادامه علی اعطا نیز با بیان این که گاها می‌بینیم قبل از آن که تقاضای واقعی شکل بگیرد موضوعاتی را در برنامه‌ها قید می‌کند گفت: به عنوان مثال اراضی پیرامون دانشگاه تهران برای مدت زیادی فریز شد چرا که در اسناد بالادستی پیش بینی شده بود که در این اراضی 4 هزار شرکت دانش بنیان مستقر شوند و باید تبعات وعوارض تصمیمات در آینده مشخص شود و باید بگویم چرا از ظرفیت شهرهای جدید استفاده نمی‌شود و همه چیز را می‌خواهند در تهران متمرکز کنند.

در ادامه الویری با بیان این که به زودی از ستاری دعوت می‌شود تا در جلسه شورای عالی حضور یافته و در مورد استارت‌آپ سایر شهرها نیز صحبت کند، گفت: شرکت‌های دانش بنیان در دو مقوله ارتقای بهره وری و هوشمندسازی می‌تواند به شهرداری کمک کند و پیشنهاد می‌شود علاوه بر منطقه دو یک منطقه دیگر به صورت پایلوت انتخاب شود.

در ادامه صدراعظم نوری با بیان این که وضعیت محیط زیست در تهران بسیار نامناسب است و نمی‌توانیم از این وضعیت دفاع کنیم اظهار کرد: استارت‌آپ‌ها می‌توانند در حوزه محیط زیست و حمل ونقل به مدیریت شهری کمک کنند که البته مدتی پیش ما در شورای شهر در حوزه پسماند با استارت‌آپ‌ها جلسه گذاشتیم اما خروجی قابل ارائه و اجرا نداشت و پیشنهاد می‌شود یک کمیته‌ای با حضور شورا، شهرداری و معاونت علمی ایجاد شود تا برنامه‌های متعددی را طراحی کنیم.

در ادامه زهرا نژاد بهرام نیز با بیان این که منطقه 9 به عنوان منطقه پایلوت همکاری مشترک شناسایی شد و حتی دو ساختمان را برای ایجاد کارخانه‌های نوآوری شناسایی کردیم، گفت: اما مالکیت این ساختمان‌ها در اختیار ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان بود و نتوانستیم در این کارخانه‌ها کاری کنیم و به نظر می‌رسد معاونت علمی باید با سایر دستگاه‌ها وارد مذاکره شود.

به گزارش ایسنا،  در پایان محسن هاشمی با بیان این که فناوری های این چنینی نوین است و خواهش می‌کنیم این فعالیت رانتی نشود گفت: شهرداری و زیر مجموعه‌ آن فکر می‌کنند اطلاعاتشان محرمانه است و نباید منتشر شود اما این گونه نیست و اگر اطلاعات نیز منتشر شود باعث می‌شود که خلاءها شناسایی شود.

وی افزود: شهرداری آماده است که با شرکت‌های دانش بنیانی که معاونت علمی در راستای حل مشکلات شهری به ما معرفی می‌کند همکاری کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۵۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳

معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی در نخستین دورهمی مدیران عامل شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در سال جاری، اجرای دقیق و باکیفیت قانون جهش تولید دانش‌بنیان را از مهمترین سرفصل‌های کاری این معاونت در سال ۱۴۰۳ دانست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جواد مشایخ؛ معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، در نخستین دورهمی مدیران عامل شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در سال جاری، اجرای دقیق و باکیفیت قانون جهش تولید دانش‌بنیان را از مهمترین سرفصل‌های کاری این معاونت در سال 1403 دانست.

 مشایخ با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی در سال جدید گفت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در تلاش است تا با استفاده از ابزارهای موجود، خدمت‌رسانی حداکثری را به شرکت های فناور و دانش‌بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به سؤال یکی از مدیران عامل شرکت‌ها درباره اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: معاونت علمی خود نهاد مالی نیست و اعطای تسهیلات را در قالب قوانین و مقررات موجود از طریق نهادهای مالی همچون صندوق نوآوری و شکوفایی، نظام بانکی و صندوق‌های پژوهش و فناوری پیگیری می‌کند.

توافق‎نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و شرکت کرمان موتور امضاء شد

مشایخ همچنین به ضرورت توجه شرکت‌ها به استفاده از ابزارهای قانونی نوین مانند اعتبار مالیاتی، تولید بار اول و تأمین مالی طرح‌های فناورانه از طریق بازار سرمایه اشاره کرد.

در ابتدای این دیدار، دبیران نمایشگاه‌های «اینوتکس 2024» و «ایران‌هلث 1403» که به ترتیب در روزهای 18 تا 21 اردیبهشت و 29 اردیبهشت تا 1 خرداد 1403 برگزار خواهند شد، به بیان ویژگی‌های این نمایشگاه‌ها پرداختند و مدیران برخی از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس نیز دیدگاه‌ها و سؤالات خود را در زمینه‌های مختلف کاری شرکت‌ها طرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از راه‌اندازی خط تولید دانش‌بنیان‌های ایرانی در کنیا 
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳
  • رشد 28 درصدی واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح دو شرکت جدید دانش‌بنیان
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است