Web Analytics Made Easy - Statcounter

اواخر آبان ماه سال گذشته واکسن آنفولانزا همانند یک کالای با ارزش در استان زنجان نایاب شد و بسیاری از افراد جامعه هدف از تزریق این واکسن ناتوان ماندند اما در سال جاری فعلا این واکسن در داروخانه‌های استان موجود است. ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۳ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، بهترین زمان تزریق واکسن آنفولانزا نیمه‌شهریور تا شروع فصل سرما یعنی آبان‌ماه است و زمان طلایی برای تزریق دارد زیرا دو هفته طول می‌کشد تا بدن در برابر ویروس ایمنی لازم را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روزها نیز که به انتهای آبان نزدیک است فصل سرما در استان زنجان شروع شده است و در جهت در امان ماندن از آنفولانزا بهتر است تا جامعه هدف واکسن آنفولانزا را تزریق کند و از خطرات احتمالی این بیماری محفوظ شوند.

چرا که اواخر آبان ماه سال 97 واکسن آنفولانزا همانند یک کالای با ارزش در استان زنجان نایاب شد و بسیاری از افراد همانند بیماران با مشکل تنفسی، مادران باردار و برخی از افراد که نیازمند جراحی بودند و بنا به تجویز پزشک باید این واکسن را دریافت می‌کردند، از یافتن واکسن آنفولانزا از داروخانه‌های استان عاجز ماندند، با این که مردم چندین هفته منتظر ماندند تا شاید واکسن به داروخانه‌ها برسد اما این انتظار هم نتیجه‌ای نداد و در نهایت اعتراضات مردم را نیز در پی داشت.

داروخانه‌های سطح استان نیز علت نبود این واکسن را چند مورد از جمله نبود آمار دقیق از سطح نیاز استان به این دارو اعلام کردند زیرا بنا به گفته مسئولان طی سال 96 واکسن آنفولانزا از داروخانه‌ها خریداری نشد و موجب فساد آن‌ها شد از طرفی معدوم سازی این حجم از داروی تاریخ مصرف گذشته موجب آلودگی محیط زیست نیز می‌شد.

داروی ضد سرطان چینی روانه بازار می‌شودپرهزینه‌ترین داروهای مورد استفاده در کشور کدامند؟ضرورت استفاده از روش‌های نوین در درمان سرطان/ واردات بی‌رویه دارو از موانع اصلی طراحی داروهای نوین است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار تسنیم از زنجان گفت: بیماری آنفولانزا از اواسط آبان ماه تا اواخر دی و بهمن ادامه می‌یابد و شیوع آن در استان‌های سردسیر همانند استان ما بیش‌تر است.

پرویز قزلباش با تاکید بر این که افراد باید تمام موارد بهداشتی را رعایت کنند تا دچار این بیماری نشوند و در صورت بروز علائم به پزشک مراجعه کنند، اظهار داشت: در مواردی که درصدی از آنفولانزا با عفونت همراه می‌شود یا سیستم ایمنی فرد ضعیف باشد یا ویروس مشکل ایجاد کند، برای این موارد پروتکل وجود دارد و در صورت داشتن علائمی همانند تنگی تنفس زیاد، یا رفتن بیماری به سمت عفونت‌های باکتریایی باید بیمار بر اساس شرایط خاص بستری شده و تحت درمان قرار گیرند.

به گفته وی واکسن آنفولانزا در داروخانه‌های استان موجود است اما برای همه افراد توصیه نمی‌شود و بهتر است گروه‌های خاص آسیب‌پذیر همچون پزشکان، پرسنل بیمارستان، افراد پیر و بیماران تنفسی حتما این دارو را دریافت کنند.

پیگیری های خبرنگار تسنیم طی چند روز گذشته از داروخانه‌های استان نشان می‌دهد که واکسن آنفولانزا با قیمت 35 هزار و 800 تومان در داروخانه‌های سطح استان موجود است و افراد در صورت نیاز می‌توانند این دارو را تهیه نمایندو امیدواریم مثل سال گذشته کمیاب نشود. 

انتهای پیام/7557/ز

R7557/P/S6,59/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان

فریبا ولی‌پور در خصوص اجرای ماده ۲۴ قانون جمعیت، اظهار کرد: براساس این قانون دولت مکلف است از کودکان زیر پنج سال حمایت داشته و سبد تغذیه را تقویت کند.

وی با بیان اینکه این اتفاق در لرستان در حال اجراست و روند مطلوبی دارد، بیان کرد: این حمایت نیز شامل مادران باردار و یا مادران دارای کودک شیرخوار زیر دو سال است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: با توجه به اینکه سال گذشته این قانون شامل حال مادران دهک یک است و برای امسال دهک یک، دو و سه را نیز شامل می‌شود.

ولی‌پور اضافه کرد: همچنین ماهانه یک مبلغی به این افراد پرداخت می‌شود که این مبلغ سال گذشته ۴۰۰ هزار تومان بوده و امسال ۶۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: همچنین شارژ کارت غیرنقدی نیز برای مادران اجرا می‌شود که این طرح تحت عنوان طرح «یسنا» است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان بیان کرد: تا پایان سال گذشته ۳۱۲۶ مورد شناسایی و به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ارائه خدمات به افراد مذکور معرفی شدند تا از سید حمایتی تغذیه‌ای بهره‌مند شوند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • این افراد امسال مشمول پرداخت مالیات می‌شوند/ جزئیات
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن