Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@12:44:59 GMT

عواید قانونی ایمن‌سازی جاده‎‌ها وصول نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۶۳۶۹

عواید قانونی ایمن‌سازی جاده‎‌ها وصول نمی‌شود

"دکتر حسن جانفدا" روز سه‌شنبه به مناسبت روز جهانی یادواره قربانیان حوادث ترافیکی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این زمینه باید مطالبه‌گری و این درآمد در جای خود هزینه شود وگرنه اگر جاده ها ایمن نباشند نخستین اشتباه با آخرین اشتباه مساوی است زیرا بسیاری از جاده‌های کشور و استان  از استانداردهای لازم برخوردار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت:  جاده‌ها باید ایمن باشند اینکه اولین اشتباه ، آخرین اشتباه نباشد؛ بسیاری از جاده های ما دارای نقاط حادثه خیز هستند که باید  رفع شوند.

جان فدا تصریح کرد: متاسفانه آمارها دال بر این است که علارغم تلاش‌های دستگاه‌های مربوطه در حوزه حوادث ترافیکی ، تعداد فوتیها و مصدومان حوادث ترافیکی در ۶ ماهه سالجاری نسبت به سال گذشته رشد داشته که این خبر خوبی نیست.

مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی  با بیان اینکه حوادث ترافیکی در کمین است با تاکید بر تقویت حس خویشتن داری در افراد اظهار داشت: افراد جامعه باید تحت آموزش تقویت خویشتن داری قرار گیرند تا بر این حس خود غالب شوند. 

وی خاطر نشان کرد: نهادینه کردن فرهنگ صحیح رانندگی نیاز به آموزش و برنامه ریزی همه جانبه دارد تا بدین ترتیب بتوان در مسیر کاهش تصادفات و اجرای قوانین و مقررات این حوزه حرکت کرد.

جان فدا ادامه داد: عامل انسانی به صورت مستقیم ۵۷ درصد و ۹۰ درصد به صورت غیر مستقیم در وقوع تصادف نقش دارند که با آموزش و رعایت نکات و قوانین ایمنی در هنگام رانندگی، می تواند این عامل کاهش یابد. 
مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی اظهار داشت: رعایت نکردن ایمنی و توجه نداشتن به قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی برخی رانندگان منجر به وقوع حوادث زیادی در جامعه می‌شود. 
جان فدا خاطر نشان کرد: دلایل متعددی در بروز تصادفات دخیل است که می‌توان به جاده، خطای انسانی و خودرو به عنوان مهمترین علت‌های شناخته شده اشاره کرد ،البته عامل محیطی و عامل سیاستگذاری در حوزه حمل و نقل را باید به علت‌های فوق اضافه کرد.

نماینده جامعه ایمن کشور در یزد تصریح کرد: البته جاده ایمن و خودرو ایمن هم در کاهش حوادث ترافیکی نقش مهم دارد متاسفانه برخی خودروهای کشور ما از لحاظ ایمنی حتی از یک ستاره ایمنی هم برخوردار نیستند بنابراین همه تقصیرها را نباید بر گردن انسانها انداخت.

وی افزود: جاده باید ایمن باشند اینکه اولین اشتباه، آخرین اشتباه نباشد، بسیاری از جاده ما دارای نقاط حادثه خیز هستند که باید رفع شوند.

جان فدا اضافه کرد: حوادث ترافیکی تبعات اجتماعی زیادی علاوه بر خسارتها در زمینه درمان بلکه برخی از افراد دچار معلولیت می شوند.

یزد در زمره استان هایی است که آمار تصادفات رانندگی در آن بالاست و یک پای اغلب تصادف موتورسواران هستند. 
بیش از ۸۰ درصد موتورسواران از کلاه ایمنی استفاده نمی کنند که بی توجهی منجر به وارد شدن ضربه های شدید به سر و صورت و افزایش درصد مرگ و میرها آنان در حوادث شده است . 
استان یزد بر پایه سرشماری آبان سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۱۳۸هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها و مناطق عشایری زندگی می کنند. 
ماهانه ۵.۵ تا ۶.۵ میلیون دستگاه خودرو از جاده های استان یزد تردد می کنند. 
این استان نقش موثری در ارتباط استان های جنوبی - شمالی، شرقی و غرب کشور دارد. 
 

برچسب‌ها حوادث رانندگی دانشگاه علوم پزشکی ایران یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوادث رانندگی دانشگاه علوم پزشکی ایران یزد حوادث رانندگی دانشگاه علوم پزشکی ایران یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ناجی جان و سلامت انسان‌ها در برابر بیماری‌های عفونی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر پژمان بختیاری نیا به خبرنگار ما گفت: بیماری‌های عفونی از دشمنان دیرباز سلامت بشری هستند که در قرن‌های متمادی با ایجاد همه گیری‌های وسیع و مرگ و میر بالا علم پزشکی را به چالش کشیده اند، بطوریکه بهره گیری از روش‌های مختلف پیشگیری از آنها همواره مورد توجه نسل‌های بشری و به ویژه پزشکان و پژوهشگران بوده است.

وی افزود: ایمن سازی یک دستاورد موفقیت آمیز در سلامت و توسعه جهانی است که هر ساله جان میلیون‌ها نفر را نجات می‌دهد و به وسیله آن با هزینه کم می‌توان از ابتلاء به بیماری‌های عفونی جلوگیری کرد.


دکتر بختیاری نیا با بیان اینکه به روش ساده، امن و موثر برای محافظت از افراد در برابر بیماری، قبل از ابتلا به آن، واکسیناسیون گفته می‌شود، ادامه داد: در این روش، از مکانیزم‌های دفاعی طبیعی بدن برای ایجاد مقاومت دربرابر یک عفونت خاص و تقویت سیستم ایمنی استفاده می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان می‌گوید: واکسن سیستم ایمنی را، درست مانند زمانی که بدن در معرض بیماری قرار می‌گیرد، به تولید آنتی بادی وا می‌دارد، اما از آن جایی که واکسن فقط حاوی گونه‌های کشته شده یا ضعیف شده میکروب‌هایی مانند ویروس یا باکتری است، باعث بروز بیماری نمی‌شود یا فرد را در معرض خطر عوارض آن قرار نمی‌دهد.


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با اجرای برنامه واکسیناسیون همگانی در جهان، شیوع بسیاری از بیماری‌های خطرناک دربین شیرخواران، کودکان و بالغین کاهش بارزی پیدا کرده است، به طوریکه اکنون شیوع بیماری‌های خطیری، چون دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک و فلج کودکان با واکسیناسیون همگانی با موفقیت کنترل و در بسیاری از کشور‌ها عملا به حداقل میزان خود رسیده است، بطور مثال ایمن سازی تأثیر عمده‌ای در کاهش مرگ و میر ناشی از سرخک داشته است و در سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸، واکسیناسیون سرخک از مرگ ۲۳ میلیون نفر در جهان جلوگیری کرده است.


دکتر بختیاری نیا افزود: در حال حاضر واکسن‌هایی برای جلوگیری از بیش از ۲۰ بیماری تهدید کننده زندگی داریم که به افراد در هر سنی کمک می‌کند زندگی طولانی‌تر و سالم تری داشته باشند و براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت ایمن سازی در حال حاضر از مرگ ۳.۵ تا ۵ میلیون نفر در سال در اثر بیماری‌هایی مانند؛ دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، آنفولانزا و سرخک جلوگیری می‌کند.


وی ادامه داد: ۴۰ سال است که از آغاز برنامه توسعه ایمنسازی در کشور ما می‌گذرد و در حال حاضر ایمنسازی کودکان بر علیه بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه، کزاز، فلج اطفال، سرخک، سرخجه، اوریون، سل وهپاتیت B وهموفیلوس آنفلوانزا اجرا می‌شود.

به گفته بختیاری نیا؛ پارسال در مراکز بهداشت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیش از یک میلیون دوز واکسن برای کودکان زیر ۵ سال تزریق و تلقیح شده است و در این دانشگاه خدمات مربوط به واکسیناسیون توسط بیش از ۲ هزار مراقب سلامت و بهورز، همچنین نظارت بر سلامت واکسن‌ها و حفظ شرایط زنجیره سرمای واکسن توسط حدود ۳۰۰ مراقب سلامت ناظر و کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها صورت می‌گیرد.


وی می‌گوید: شعار امسال هفته جهانی واکسیناسیون «نجات زندگی از طریق ایمن سازی» انتخاب شده و هدف هفته جهانی (۵ تا ۱۱ اردیبهشت ماه)، افزایش آگاهی مردم درباره اهمیت حیاتی ایمن سازی کامل و به موقع در تمام طول عمر است و ممکن است برخی والدین به دلایل مختلف برای دریافت واکسن کودک خود دچار تاخیر شده باشند، بنابراین از این افراد دعوت می‌شود حتما برای انجام واکسیناسیون به نزدیکترین پایگاه بهداشتی مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۴۰۳ پرونده ناشی از حوادث کار درآذربایجان‌غربی
  • واکسیناسیون ناجی جان و سلامت انسان‌ها در برابر بیماری‌های عفونی
  • آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در مازندران
  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • ایمن سازی ۲۲۰ هزار راس دام در تربت حیدریه علیه بیماری شاربن
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲
  • ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار
  • ایمن سازی گردنه مله شبانان در محور خرم آباد _کوهدشت