Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اینکه نوید دولت برای ارائه خدمات بیش‌تر به‌ مردم باید محقق شود گفت: بسیج تمام ظرفیت‌های خود را برای جلوگیری از فساد به‌کار می‌گیرد. ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۳ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سرهنگ محسن رشیدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در ارتباط با رویکرد بسیج در بحث فساد اظهار داشت: همه آحاد ملت به عنوان‌بسیجی وظیفه جلوگیری از فساد را دارند و ما نیز هر جایی که اثبات کنیم زمینه فساد وجود دارد آن را به مراجع قضایی اطلاع خواهیم داد تا برخورد قانونی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خط قرمز ما فساد است و بسیج تمام ظرفیت‌های خود را برای جلوگیری از فساد به‌کار می‌گیرد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در ادامه به طرح مهارت‌افزایی سربازان اشاره و عنوان کرد: کارگاه‌های مهارتی با شعار«هر سرباز در پایان خدمت با یک مهارت» ایجاد شد تا بعد از ورود به جامعه شغلی برای خود داشته‌باشند.

وی بیان کرد: اکنون این دوره‌های مهارتی به‌شدت برای سربازان دنبال می‌شود و همه سربازانی که در سپاه هستند حداقل یک مهارت را کسب کرده‌اند و در پایان به آنان وام‌های اشتغال‌زایی داده می‌شود.

آیت‌الله مکارم شیرازی: مبارزه با فساد قربانی حاشیه‌سازی نشودامام جمعه شیراز: دستگاه قضا به موج‌افکنی‌ها در مبارزه با فساد توجه نکندانتقاد امام‌ جمعه قم از اظهارات رئیس جمهور؛ ‌‌به‌جای ‌دفاع از مفسدان در مسیر مبارزه با فساد گام بردارید

رشیدی در ارتباط با افزایش قیمت بنزین و اعتراضات اخیر در استان لرستان گفت: نویدی که دولت به کسبه‌ها و اقشار مختلف جامعه برای ارائه خدمات بیش‌تر به‌خاطر افزایش بنزین می‌دهد باید محقق شود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان خاطرنشان کرد: آنچه که در بدنه جامعه می‌بینیم افزایش قیمت‌هاست، نمی‌شود به زور بگوییم که قیمت اجناس بالا نرود چون زمانی که قیمت سوخت افزایش می‌یابد قطعاً روی تمام اقلام و ارزاق عمومی نیز تأثیر می‌گذارد‌، دولت طبق وظیفه خود باید روی افزایش قیمت کالاها نظارت جامع‌تری داشته باشد‌.

رشیدی با تأکید به اینکه متأسفانه مطالبه‌گری در لرستان ضعیف است به اعتراضات اخیر در لرستان اشاره و اظهار داشت: باید استانداری و فرمانداری‌ها مردم را توجیه کنند که چگونه ممکن است با افزایش قیمت بنزین قیمت سایر کالاها افزایش نمی‌یابد؟

وی افزود: مردم باید بگویند با حساب‌کردن ما بنزین روی تمام اجناس تأثیر دارد، حالا شما آقایان دولت چه بسته حمایتی برای پوشش این موضوع دارید؟ ولی اگر مطالبه خود را در قالب اعتصابات و اعتراضات انجام دهند ممکن است به انحراف کشیده شود و عملاً به حاشیه می‌رود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با بیان اینکه در زمان افزایش قیمت‌ها به‌دلیل اینکه بلد نیستیم خوب، دقیق و علمی مطالبه کنیم حق اصلی خود را به حاشیه می‌بریم، عنوان کرد: اگر صنوف مختلف قبل از جریان‌های اخیر با استاندار و فرمانداران می‌‌توانستند گفت‌وگو کنند مشکلات این‌چنینی به‌وجود نمی‌آمد‌.

انتهای پیام/ 642/ح

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با علف‌های هرز سطح ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع گندم و جو در لرستان

به گزارش جام جم آنلاین لرستان سید عماد شاهرخی در جلسه طرح جهش تولید در دیمزارها که با حضور مقامات وزارت جهاد کشاورزی و روسای سازمان‌های سراسر کشور به صورت وبیناری برگزار شد، با اشاره به اینکه ۳۷۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است، اظهار کرد: ۳۲۶ مهندس کشاورزی در بخش خصوصی و دولتی مجری طرح جهش تولید در دیمزارها بوده، ۱۵۹ نفر بخش خصوصی و ۱۶۷ همکاران دولتی مجری این طرح در استان هستند.
وی خاطرنشان کرد: ۶۹ شبکه مراقبت با ۴۲۰ نیرو کار رصد و پایش بیماری‌ها را در سطح مزارع انجام می‌دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ۲۴ درصد از اراضی کشاورزی استان آبی و ۷۶ درصد اراضی دیم است، اضافه کرد: اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها با توجه به درصد اراضی دیم و در راستای افزایش تولید ضروری است.
شاهرخی تصریح کرد: در سال اول اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها ۱۱ درصد و سال دوم با افزایش ۱۴ درصدی تولید مواجه بودیم.
وی بیان کرد: امسال سطح زیر کشت گندم ۱۰۴ درصد، جو ۱۰۰ درصد، نخود ۷۳ درصد، عدس ۶۲ درصد، گیاهان علوفه‌ای ۱۰۰ درصد، دانه‌های روغنی ۱۰۶ و گیاهان دارویی ۷۱ درصد تحقق پیدا کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در خصوص ثبت محصولات دیم در سامانه دیمزارها، افزود: ۳۱۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی یعنی ۸۴ درصد در سامانه دیمزارها ثبت شده، همچنین ۵۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی طرح جهش تولید در دیمزارها تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
 شاهرخی به پروژه‌هایی که در طرح جهش تولید در دیمزارها تعریف شده است اشاره کرد و گفت: حفظ ۳۰ درصدی بقایای گیاهی ۱۳۵ درصد، کشت عمود بر جهت و شیب ۱۰۲ درصد، کشت مستقیم بدون شخم ۷۱ درصد، تبدیل آیش به کشت ۱۱۵ درصد، رعایت تراکم بهینه ۱۳۰ درصد و مصرف ۸۰ درصد اوره به پایه ۱۰۰ درصد تحقق پیدا کرده است.
وی در خصوص جذب ادوات و دنباله بندها در طرح جهش تولید در دیمزارها، اظهار کرد: برای سال زراعی۵۰۸ دستگاه ابلاغ شده که تاکنون ۹۴ دستگاه معرفی و جذب شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در خصوص استفاده از بذور اصلاح شده، خاطرنشان کرد: گندم ۹۳ درصد، جو ۵۵ درصد، نخود ۵۴ درصد، عدس ۸۰ درصد، دانه‌های روغنی ۴۵ درصد، گیاهان علوفه‌ای ۱۰۰ درصد و گیاهان دارویی ۱۰۰ درصد تحقق پیدا کرده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم یادواره شهید حجازی در رومشکان + فیلم و تصاویر
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • روزنامه اطلاعات : عشق که یکطرفه نمی شود؛ مسئولین هم مردم را دوست بدارند
  • انتقاد شدید روزنامه اطلاعات از راه‌اندازی دوباره گشت ارشاد
  • انتقاد یک روزنامه از حضور صدیقی در نماز جمعه و راه اندازی دوباره گشت ارشاد
  • خسارتی از بیماری «زنگ زرد» در مزارع لرستان گزارش نشد
  • مبارزه با علف‌های هرز سطح ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع گندم و جو در لرستان
  • مبارزه با آفت زنگ زرد در ۴۰۰ هکتار از گندم زار‌های لرستان
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • ظرفیت گردشگری برای بهبود وضعیت اقتصادی روستانشینان مورد استفاده قرار گیرد