Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اردکانیان با اشاره به اتمام طرح مطالعاتی برای استفاده از آب دریای عمان و خلیج فارس در ۱۷ استان کشور، گفت: بر اساس این طرح امکان انتقال ۸.۳ میلیارد مترمکعب آب دریا به کشور برای استفاده در بخش صنعت فراهم شده است. تاریخ انتشار: 14:44 - 28 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۹۳۱۲

به‌گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، رضا اردکانیان وزیر نیرو اظهار کرد: تصفیه فاضلاب و استفاده از پساب آن در صنعت مورد توجه ما است تا کمتر از آب خام سد‌ها در بخش صنعت استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو با اشاره به عملکرد جمهوری اسلامی ایران در موضوع تصفیه آب، یادآور شد: عملکرد ایران در زمینه جمع‌آوری، تصفیه و استفاده از پساب تصفیه شده در مقایسه با سایر کشور‌های منطقه بسیار شاخص و قابل توجه است. زمانی که جمعیت کشور ۴۰ درصد جمعیت فعلی بود و منابع نفتی کماکان برقرار بود و به فن‌آوری‌های جهانی دسترسی داشتیم، در کشور تنها چهار تصفیه‌خانه وجود داشت که هیچ‌کدام از آن‌ها حتی یک شهر را هم پوشش نمی‌دادند.

وی با بیان اینکه امروز تصفیه فاضلاب، شاخص توسعه یافتگی محسوب می‌شود و به ارتقای شاخص بهداشت عمومی کمک می‌کند، افزود: چندی پیش ۲۳۰ اُمین تصفیه‌خانه فاضلاب کشور را افتتاح کردیم.

اردکانیان ادامه داد: در قالب پویش هرهفته_الف_ب_ ایران که از نیمه مهرماه امسال شروع شده قرار است ۲۹ تصفیه‌خانه فاضلاب را با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۳۶۶ میلیارد تومان در نقاط مختلف کشور ایران افتتاح کنیم.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه در مدت زمان فعالیت دولت فعلی ۶۲ تصفیه‌خانه فاضلاب وارد مدار شده است، بیان کرد: تعداد قابل توجهی از تصفیه‌خانه‌های کشور توسط بخش خصوصی احداث می‌شود و سپس پساب آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اردکانیان در خصوص دلایل عدم اقدام برای انتقال آب دریای عمان به داخل کشور که در سوال محمدمهدی برومندی به آن اشاره شده است، اظهار داشت: طرح مطالعاتی وسیعی را در وزارت نیرو برای استفاده از آب دریای عمان و خلیج فارس آغاز کرده‌ایم که ۱۷ استان مشمول این طرح می‌شوند و اخیراً نیز نتایج این مطالعات در شورای عالی آب مطرح و تصویب شد.

وی افزود: علاوه بر سایر منابع، برای جبران کمبود منابع آبی بخش صنعت و حتی کشت‌های گلخانه‌ای حدود ۸.۳ میلیارد مترمکعب آب از خلیج فارس و دریای عمان تخصیص داده شده است.

وزیر نیرو گفت: ۲ میلیارد و ۷۳۰ میلیون مترمکعب آب شیرین از این منابع استحصال می‌شود که استان‌های زیادی از جمله خراسان جنوبی، یزد و کرمان از این آب بهره‌مند می‌شوند.

اردکانیان به موضوع بارورسازی ابر‌ها اشاره کرد و افزود: برای این برنامه یک فروند هواپیما به کمک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و متخصصان داخلی تجهیز شده و تاکنون در استان‌هایی مانند زنجان، قزوین، اصفهان و یزد پرواز داشته است.

وی ادامه داد: همچنین مواد اولیه بارورسازی ابر‌ها در کشور تولید شده و در استان‌های خراسان جنوبی و چهارمحال بختیاری از آن‌ها استفاده شده است، اما با توجه به بارش‌هایی که در کشور داشتیم تاکنون پرواز جدیدی انجام نشده و در زمانی که لازم باشد اقدامات مناسب انجام می‌شود؛ چرا که هواپیما، تجهیزات و مواد اولیه وجود دارد.

وزیر نیرو افزود: سوالی درباره برنامه‌ریزی جهت مهار آب‌ها و یا به عبارت دیگر استیفای حقابه مرزی برای اجرای طرح‌های توسعه منابع آب و خاک را مطرح کردند. این مهم با اجازه مقام معظم رهبری و پشتیبانی مجلس و دولت انجام شده است و در این زمینه ۱۳ سد تکمیل و امکان آبگیری در ۱۴ سد نیز وجود دارد و ۱۷۵ هزار هکتار از اراضی آن‌ها نیز زهکشی شده است.

اردکانیان با تاکید بر اینکه ۴۶ شهر و روستا‌های فراوانی از آب این سد‌ها استفاده می‌کنند، ادامه داد: با اجرای این طرح‌ها امکان بهره‌برداری از ۴۷۰ مگاوات انرژی برق‌آبی فراهم شده و ۹۴ درصد عملیات مهار و تنظیم آب در چارچوب مقررات بین‌المللی صورت گرفته است. همچنین روز چهارشنبه نیز در دفتر معاون اول رئیس جمهور برای اتمام طرح‌های باقی‌مانده جلسه‌ای برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه ملی سازگاری با کم آبی، گفت: در حال حاضر برنامه‌های این کارگروه در ۱۲ استان در مرحله تصویب است و در استان‌هایی همچون لرستان که در سیل پایان سال ۹۷ و آغاز ۹۸ با مشکلاتی مواجه شدند نیز برنامه‌ریزی برای بازبینی وضعیت و مهار سیلاب صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: افتتاح ۳۷ مجتمع آبرسانی روستایی در استان سمنان

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت نیرو اخبار اقتصادی انتقال آب خزر سدها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مالیات برای مردم تبیین شود/لزوم مبارزه با فرار مالیاتی

به گزارش خبرگزاری مهر، رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور به همراه جمعی از مدیران این سازمان با آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفت گو کردند.

رییس جامعه مدرسین حوزه در ابتدای سخنان خود، با اشاره به عملیات پهپادی و موشکی سپاه پاسداران بر علیه رژیم صهیونیستی ابراز کرد: پیروزی افتخار آفرین نیروهای مسلح در مقابل جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی را تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم سالی سر شار از عافیت، سلامتی، اقتدار و موفقیت در عرصه‌های مختلف را در پیش داشته باشیم.

نباید حتی قطره‌ای نفت، خام فروشی شود

وی نفت را ثروتی خدا دادی توصیف کرد و اظهار کرد: باید با بهره گیری از مالیات و خودداری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده، به گونه‌ای که حتی قطره‌ای نفت، خام فروشی نشود، زمینه را برای استفاده نسل‌های آینده از این نعمت فراهم کنیم.

امام جمعه قم با اشاره به ضرورت استفاده از مالیات به عنوان یک منبع درآمدی خاطر نشان کرد: دولت ناگزیر است بخشی از هزینه‌ها را از طریق مالیات تأمین کند؛ اما آنچه که در این میان اهمیت دارد، پرهیز از برخوردهای سلیقه‌ای و عمل بر اساس یک شاخص واحد است.

با فرهنگ سازی و اخذ صحیح مالیات، زمینه رضایتمندی مردم فراهم شود

وی تصریح کرد: باید با فرهنگ سازی و اخذ صحیح مالیات، زمینه رضایتمندی مردم فراهم شود؛ چرا که نظام ما بر خلاف دیگر کشورها در صدد تعامل واقعی با مردم است و لذاست که نوع کار ما نیز با دیگر کشورها متفاوت است.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه تأکید کرد: باید عمدتاً تمرکز شما بر روی موارد فرار مالیاتی باشد و مصارف مالیات در شهرهای مختلف نیز برای مردم به خوبی تبیین شود.

وی با تقدیر از برقراری میزهای خدمت در مصلی‌های نماز جمعه گفت: میزخدمت در مصلی‌ها کار بسیار خوبی است؛ چرا که مسئولین در یک فضای خوبی با مردم تعامل می‌کنند و از این طریق بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

مشارکت مردم می‌تواند در همه عرصه‌ها راهگشا باشد

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری با یادآوری شعار سال افزود: اگر در جامعه میان مسئولین و مردم همدلی وجود داشته باشد، علی رغم همه عناد و دشمنی دشمنان، مشکلات حل خواهد شد؛ چرا که مشارکت مردم می‌تواند در همه عرصه‌ها راهگشا باشد.

وی خطاب به مسئولین ادامه داد: تمام تلاش دشمن فاصله انداختن بین مردم و مسئولین است. بنابراین هر چه با عملکرد خود این فاصله را کم کنید، توسعه، عمران و آبادانی کشور را به همراه خواهد داشت.

در ابتدای این جلسه، محمدهادی سبحانیان، رییس سازمان مالیاتی کشور، گزارش مختصری از عملکرد این سازمان ارائه کرد.

وی با اشاره به افزایش سهم درآمدهای مالیاتی تا حدود ۵۰ درصد از هزینه‌های کشور ابراز داشت: تمرکز ما بر مؤدیان بزرگ مالیاتی است و به سرعت به سمت هوشمند سازی، و سیستمی کردن نظام مالیاتی می‌رویم.

معاون وزیر اقتصاد با تأکید بر لزوم تبیین مصارف مالیات برای مردم افزود: مالیات بیش از ۵۰ درصد مؤدیان خُرد صفر بوده است و ۴۰ درصد نیز زیر ۲۰ میلیون تومان در سال.

وی ابراز داشت: مردم باید از پرداخت مالیات رضایت خاطر داشته باشند؛ لذا باید رسانه‌ها کمک کنند تا گزارش اموری که مالیات‌ها صرف آن شده‌اند به گوش مردم برسد.

کد خبر 6082208

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۵ هزار روستا در کشور
  • آبرسانی به ۵۰۰۰ روستای کشور
  • مصارف مالیات برای مردم تبیین شود/لزوم مبارزه با فرار مالیاتی
  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • اشغالگری در روز روشن
  • ۶۰۰ هزار مترمکعب تصفیه خانه وارد مدار شد/آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا
  • کاهش زمان معطلی مسافران خط 7 مترو با افتتاح ایستگاه ورزشگاه تختی
  • جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی اولویت مدیران عمرانی کشور باشد
  • امکان انتقال پایتخت؛ چرا احمدی‌نژاد موفق نشد؟