Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حرکت جدید این معاونت در حوزه نماد در اطلاع رسانی و هم‌افزایی اظهار کرد: پیشنهادهایی که در این جلسه ارائه شد، قابل اجراست اما مشکل در حوزه آسیب‌های اجتماعی نگرشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتخار می‌کنیم در کشور هر روز یک جاده، نیروگاه و غیره در حوزه سخت افزاری انجام می‌شود، اما در حوزه نرم افزاری کاری نمی‌شود.

کاظمی گفت: بودجه معاونت پرورشی و فرهنگی در کل 18 درصد تخصیص یافته و 12 درصد مربوط به حوزه آسیب‌ها است. آسیب‌های اجتماعی همه جامعه را درگیر می‌کند، پس نماد طرحی برای کل جامعه بوده و بهره‌وری واقعی سرمایه گذاری واقعی در این بخش است.

کاظمی با اشاره به اینکه نماد به عنوان الگوی جدیدی است که باعث هم افزایی می‌شود، افزود: من به طرح نماد اعتقاد دارم و به عنوان الگوی جدید و هم افزا میتوان کار اثربخشی را در این حوزه انجام دهیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ما بعد از ماه‌ها مطالعه، طرح‌های مختلفی داشتیم که یکی از این طرح‌ها میز نماد است. به همین منظور میز مدیریت نماد طراحی و در همه مناطق و استان‌ها انجام شد.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بودجه اختصاصی سایر دستگاه ها به این طرح گفت: سال گذشته رقمی به این طرح از سوی وزارتخانه و دستگاه‌ها مرتبط تخصیص داده شد که در مقابل رقم پیش‌بینی شده جزئی است، اما ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا پوشش‌مان را به 20 هزار مدرسه برسانیم. البته ما به همین اکتفا نکردیم و هر 15 میلیون دانش‌آموز را با کمک مراکز تخصصی‌ وزارت آموزش و پرورش در موارد اورژانسی تحت پوشش طرح نماد بردیم.

انتهای پیام/

31 / 320 طرح نماد معاون پرورشی و فرهنگی علیرضا کاظمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: طرح نماد معاون پرورشی و فرهنگی علیرضا کاظمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح های عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان