Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-20@03:59:52 GMT

دومین معضل زیست‌محیطی مشهد کشف‌رود است

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۸۰۲۷

دومین معضل زیست‌محیطی مشهد کشف‌رود است

رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: احیاء کشف‌رود به عنوان یکی از منابع تامین کننده منابع آبی شهر، بزرگترین معضل زیست‌محیطی پس از آلودگی هوا در مشهد است.

به گزارش قدس آنلاین، محمد حاجیان شهری، امروز در آغاز عملیات اجرائی ساماندهی و احیاء کشف‌رود در قالب مدیریت واحد که در کشف‌رود برگزار شد، بیان کرد: احیاء و ساماندهی کشف‌رود، بزرگترین معضل زیست‌محیطی شهر مشهد پس از آلودگی هواست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول تاریخ، کشف‌رود به‌عنوان یکی از منابع تامین‌کننده منابع آبی برای روستاییان و ساکنان مجاور بوده است.

وی افزود: توسعه شهر مشهد و ورود فاضلاب‌های شهری و صنعتی باعث شده یکی از بزرگترین معضلات زیست‌محیطی در اطراف شهر مشهد شکل بگیرد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد، اظهار کرد: مدیریت شهری در این دو دهه اخیر،  به صورت پراکنده کارهای خوبی را انجام داده اما نتوانسته بر ذی‌نفعان این منطقه کم‌برخوردار نتایج مؤثری را داشته باشد.

حاجیان شهری با اشاره به اینکه «تمام دستگاه‌های اجرایی درگیر این حوزه هستند و با وجود اینکه شهرداری مشهد به صورت قانونی مسؤولیتی را در این حوزه ندارد، وارد این عرصه شده»، گفت: شهرداری مشهد وارد این حوزه شده، به دلیل اینکه خود را  خدمتگزار مردم این شهر می‌داند.

وی ادامه داد: اعضاء شورا بر این موضوع اتفاق نظر دارند که کشف‌رود باید ساماندهی شود تا مسائل محیط‌زیستی روزبه‌روز بهتر شود و امیدواریم این اقدام در کوتاه‌مدت بازخورد خوبی را به همراه داشته باشد.

شهردار مشهد: ساماندهی کشف‌رود در سایه هماهنگی بین‌بخشی امکان‌پذیر است

در بخش دیگری از این مراسم، محمدرضا کلایی، شهردار مشهد،  گفت: امیدواریم ساماندهی کشف‌رود هم برگ زرینی برای این مدیریت مقتدر و هماهنگ باشد.

کلایی اظهار کرد: به واسطه هماهنگی که آقای استاندار انجام داده،  امنیت این‌ روزهای مشهد مثال‌زدنی است و امیدواریم این ساماندهی کشف‌رود هم برگ زرینی برای این مدیریت مقتدر و هماهنگ باشد.

وی افزود: فارغ از حمایت‌هایی که اعضاء شورای شهر، داشتند و هماهنگی که دستگاه‌ها انجام دادند، حمایت دستگاه قضایی از مهمترین نکاتی است که بایستی در طول زمان حضور داشته باشد.  به هیچ وجه نباید فکر کنیم که کار شروع شده و کار اجرایی است، همچنان کار جهادی و عملیاتی است و باید در آن عرق و تعصب وجود داشته باشد.

کلایی بیان کرد: از همین روز اول و تا زمانی که خود این جمع احساس کنند، مشکل زیست‌محیطی رفع و بستر برای کسب‌وکار آماده شده باید پیش رویم و امیدورایم به نقطه قوت و برخورداری برسیم و  فرصت مولدی باشد.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه «موضوعاتی که میان‌بخشی هستند جز با یک مدیریت واحد مقتدر قابل انجام نیست»، تصریح کرد: همه این نیروها در استان خراسان رضوی وجود داشته و استاندار به‌عنوان یک هماهنگ‌کننده، توانست این‌ سازمان‌ها را در کنار خودشان قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم پهنه‌بندی حریم که ابلاغ شده، مکمل این اتفاق باشد و این پروژه را به نتیجه مطلوب برسانیم.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کشف رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۸۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دوبرابری مساحت بوستان‌های مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار مشهدگفت:حفظ و نگهداری فضای سبز با استفاده از روش‌های غیرشیمیایی و هم‌سو با محیط زیست را یکی از روش‌های نوین در مدیریت فضا‌های سبز شهری دانست.

مهدی یعقوبی افزود: در حال حاضر شش بوستان در شهر مشهد به عنوان «بوستان سبز» معرفی شده‌اند و نظارت در هر کدام از این بوستان‌ها، برعهده یک کارشناس گیاه‌پزشک مستقر در هر کدام از مناطق است.

او گفت: در بوستان‌های سبز، به منظور کاهش استفاده از سموم شیمیایی برای دفع آفات و بیماری‌ها، از اجرای سمپاشی‌های بی‌مورد جلوگیری شده و در مقابل، از شیوه‌های غیرشیمیایی موثر و متد‌های کنترل بیولوژیک، مکانیکی و فیزیکی استفاده می‌شود. 

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار مشهد افزود: طی سالیان اخیر به همت مدیریت فضای سبز شهری، حفظ و نگهداری فضای سبز در تعدادی از بوستان‌های سطح شهر با رویکرد سبز صورت پذیرفته و با توجه به مزایای متعدد این روش از جمله کاهش قابل توجه مصرف سموم شیمیایی و مخاطرات زیست‌محیطی، حفظ سلامت شهروندان، کمک به استفاده از تکنیک‌های کم‌خطر در کنترل جمعیت آفات و عوامل بیماری‌زا و نیز حذف تدریجی روش‌های قدیمی و پر‌خطر، برنامه‌ریزی لازم برای توسعه این طرح صورت گرفته و در نظر داریم تا پایان سال ۱۴۰۳، تعداد بوستان‌های سبز را به ۱۳ بوستان افزایش دهیم.

 

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین راهکارهای رفع مشکلات زیست‌محیطی اصفهان در جلسه مشترک شهرداری و استانداری
  • ۱۴۴ متخلف زیست محیطی دستگیر شدند
  • آمادگی ایران برای جلوگیری از فجایع زیست محیطی
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • ثبت بیش از ۵۰۰ مورد آلودگی زیست محیطی در لرستان
  • باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری اقتصادی و زیست محیطی است
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان
  • افزایش دوبرابری مساحت بوستان‌های مشهد