Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات‌رئیسه مجلس از نشست غیرعلنی پارلمان برای بررسی مسائل امنیتی روزهای اخیر در کشور با حضور مقاماتی از سپاه و وزارت اطلاعات خبر داد.

قدس آنلاین: اکبر رنجبرزاده نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز هیات رئیسه مجلس، گفت: طبق تصمیم هیات رئیسه هفته آینده مجلس نشست غیرعلنی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این نشست که روز یکشنبه 3 آذر برگزار خواهد شد مسائل امنیتی روزهای اخیر و مسائل اقتصادی مربوط به گرانی قیمت بنزین و کنترل و نظارت بر بازار مورد بررسی قرار خواهد گرفت و مقاماتی از سپاه و وزارت اطلاعات گزارشی را از مسائل امنیتی کشور در این روزها به مجلس ارائه خواهند داد.

عضو هیات رئیسه مجلس، اظهار داشت: همچنین در این نشست که آقای محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و آقایان فرهاد دژپسند و رضا رحمانی وزرای اقتصاد و صنعت نیز در آن حضور خواهند داشت موضوع پرداخت درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین به حساب مردم و دیگر مسائل مربوط به این بخش مورد بررسی قرار می‌گیرد و مدعوین به جلسه نیز گزارش‌های خود را ارائه خواهند کرد. 

رنجبرزاده خاطرنشان کرد: علاوه بر این مقاماتی از سازمان بازرسی و سازمان تعزیرات حکومتی در این جلسه حضور خواهند یافت و گزارشات خود را از نظارت بر بازار و کنترل بر قیمت‌ها و روند مربوط به این بخش به نمایندگان ارائه خواهند کرد. 

عضو هیات رئیسه مجلس در پایان گفت: علاوه بر این چنانچه امضاهای استیضاح آقای محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی از حد نصاب پایین‌تر نیاید جلسه استیضاح وی در هفته آینده برگزار خواهد شد. 

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: احمد امیرآبادی سپاه پاسداران افزایش قیمت بنزین جلسه غیر علنی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۸۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منوچهر متکی: دولت باید اقتصاد را رها کند

منوچهر متکی نماینده منتخب تهران در مجلس دوازدهم در گفت‌وگویی رادیویی با بیان اینکه ایران ظرفیت‌های داخلی و ملی فراوانی در حوزه‌های اقتصادی دارد که باید از قوه به فعل برسند، گفت: در خارج از مرز‌ها با ظرفیت‌های قابل تاملی اعم از ایرانیان و علاقه‌مندان به ایران که از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند مواجه هست؛ بکارگیری این ظرفیت‌ها در سایه یک دیپلماسی روشن صمیمانه، صلح جویانه و دوستانه می‌تواند افق‌های جدیدی را در حوزه اقتصاد ایران باز کند. در بخش نرم افزاری و نگاه به مسائل اقتصادی ایران، باید نقش دولت و نقش بخش خصوصی و همچنین نقش مردم که در پیام نوروزی مقام معظم رهبری هم به آن اشاره شده است را باز تعریف کنیم. اینها از باب تزیین نیست باید باورهایمان را تصحیح کنیم. من همانطور که قبلا هم گفته ام دولت باید اقتصاد را رها کند؛ دولت‌ها در ۴۵ سال گذشته اقتصاد را به گروگان گرفته اند و این موجب شده است که آن شکوفایی لازم در زمینه اقتصاد به وجود نیاید.

وی افزود: باید یک آشتی و صمیمیتی بین دولت و حکمرانی با ظرفیت‌های اقتصادی به وجود بیاید و این دقیقا همان شایسته سالاری است که مبتنی بر دین ماست. ما نگاهمان نسبت به ایرانیان مقیم در خارج از کشور در طی دهه‌های گذشته فراز و نشیب داشته و یک امر مسلم است که هر ایرانی در هرکجای دنیا باید یک ظرفیت تلقی بشود او نام ایران را با خودش دارد مثل کسانیکه مدارج عالی علمی را سپری کرده اند و در مراکز علمی دنیا نقش آفرین هستند و مانند کسانیکه در مسائل اقتصادی رکورد زده اند و جزو فعالین اقتصادی در جای جای جهان هستند. نخبگانی که در حوزه‌های علمی که فکر می‌کنند که در خارج از کشور ظرفیت‌های بیشتری برای شکوفایی علمیشان وجود دارد و می‌روند ما اینها را هم به عنوان ظرفیت کشور و مام میهن تلقی بکنیم؛ اگر این نگاه را داشته باشیم آنها را سرکوفت نمی‌زنیم و با انگ‌های مختلف نمی‌رانیم، این افراد هر کجای جهان باشند ایران در دلشان است. 

نماینده برگزیده مجلس یازدهم یادآور شد: از شکل‌گیری مشروطیت تا تشکیل مجلس ما دائما داریم قانونگذاری می‌کنیم هیچ کشوری به اندازه ما این حجم از قانون‌نویسی و قانون‌گذاری را ندارد. در یک دهه معین بررسی کردند و قانونگذاری ایران و فرانسه را مقایسه کردند؛ ما بیش از ۱۰ برابر فرانسه قانون وضع کردیم و نکته دوم بحث نظارت بر اجرای قانون است. ما قوانین خوب بسیاری داریم که اجرا نمی‌شوند و بالای دو دهه است که مقام معظم رهبری سیاست‌های کلی نظام را بیان کردند؛ از حوزه فرهنگ و سیاست، بهداشت، آسیب‌های اجتماعی و مسائل امنیت اجتماعی. ما سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری را داریم که اجرا نمی‌شوند.

متکی با بیان اینکه از وظایف مهم مجلس نظارت است، اظهار کرد: در حال حاظر این نظارت جدی نیست کمیسون‌های پا به پای دستگاه‌های هم‌تراز اجراییشان باید مسائل اجرایی کشور را پیگیری کنند. ما نباید در کمیسیون هایمان سرگرم رسیدن به ریاست باشیم اگر یک دستگاه اجرایی در مجلس نمره منفی گرفت آن کمیسیون مربوط هم باید استیضاح شود، چون به کار آن دستگاه نظارت نداشته است. 

وی یادآور شد: اجرای قوانین، ساده‌سازی و نظارت بر اجرا یکی از رمز‌های موفقیت کشور‌هایی است که از پیچیدگی فرار کرده‌اند؛ نمی‌دانم ما قدرت را برای این تحول بزرگ، ولی این تحول وظیفه اصلی مجلس است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • توسعه فعالیت‌های قرآنی نیازمند ایجاد یک اکوسیستم تخصصی است
  • قرآن کریم ظرفیت امیدآفرینی را در سطح جامعه دارد
  • نشست بررسی طرح سپرده گذاری اتباع در بوشهر
  • تاسیس مرکزی جداگانه برای ترجمه قرآن تصویب نشد
  • منوچهر متکی: دولت باید اقتصاد را رها کند
  • توسعه فعالیت‌های قرآنی نیازمند بازآفرینی اکوسیستم جدید است
  • پشت پرده حمله به شهروندان چینی در پاکستان چیست؟/ دولت نوپا در اسلام آباد با بحران امنیتی دست به گریبان شد
  • زیر ۱ درصد از ایرانیان خارج از کشور مشکلات امنیتی دارند
  • سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: بررسی قانون افزایش تعطیلات آخر هفته بعد از تعطیلات به جریان می افتد
  • تصویب دو لایحه شهرداری در نخستین جلسه علنی شورای شهر قزوین