Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@03:02:55 GMT

توسعه گردشگری، باعث اشتغالزایی در روستاها می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۸۸۹۲

توسعه گردشگری، باعث اشتغالزایی در روستاها می‌شود

مهدی دهقانی‌زاده عصر سه‌شنبه در جمع دهیاران شرکت‌کننده در طرح «هر سه‌شنبه یک روستا» که امروز در روستای خورمیز علیای مهریز برگزار شد، افزود: دولت از حضور بخش‌خصوصی برای توسعه صنعت گردشگریی روستایی حمایت می‌کند و برای جذب گردشگران به روستاها باید زیرساخت‌های مناسب فراهم شود که ایجاد بوم‌گردی‌ها و سفره‌خانه‌های سنتی از برنامه‌هایی است که دهیاران باید پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص طرح هر سه‌شنبه یک روستا اظهار داشت: این طرح با هدف آشنایی از اقدامات دهیاران هر روستا در زمینه توسعه روستایی اجرا می‌شود تا دهیاران با حضور در روستاهای مختلف از نزدیک با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های هر روستا آشنا شوند.

در جریان اجرای این طرح، دهیاران در بازدید از روستای خورمیز  از چندین طرح اشتغالزایی و اقتصادی که با تسهیلات اشتغال پایدار روستایی به انجام رسیده، بازدید کردند.

 این طرح در ۴۶ روستای دارای دهیاری مهریز اجرا می‌شود و تبادل اطلاعات و دانش بین دهیاران و آشنایی با ظرفیت‌های هر روستا از دیگر فواید این بازدیدهای دوره‌ای برای دهیاران است.

از جمعیت ۵۵ هزار نفری مهریز ۳۵ درصد در پنج دهستان ارنان، خورمیزات، تنگچنار، بهادران و میانکوه در ۱۴۰ روستا زندگی می‌کنند.

شهرستان مهریز  یک بخش مرکزی و ۴۶ روستای دارای دهیاری دارد و مرکز این شهرستان در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها اشتغال زایی مهریز توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی مهریز توسعه روستایی اشتغال زایی مهریز توسعه روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۸۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی به روستاها در آذربایجان شرقی

محمد خانی در گفتگو با خبرنگاران، با بیان اینکه در طرح جهاد آب رسانی به روستاها، این استان به الگویی برای دیگر استان‌های کشور تبدیل شده است، گفت: در حال حاضر مرحله نخست طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

وی اظهار کرد: مرحله نخست این طرح شهرستان‌های ورزقان، خداآفرین، کلیبر و هشترود است که با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و با اتمام آن ۱۷۸ روستا از آب سالم و پایدار برخوردار می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با بهره برداری از مجتمع آبرسانی قشلاقات در کلیبر و خداآفرین ۶۸ روستا و شهر آبش احمد با چهار هزار و ۱۹۵ خانواده زیر پوشش قرار خواهد گرفت، گفت: با اتمام عملیات مربوط به ایستگاه‌های پمپاژ، می‌توان آبرسانی به ۳۸ روستا را تا تابستان ۱۴۰۳ بهره برداری کرد.

خانی همچنین افزود: با بهره برداری از مجتمع آبرسانی ستارخان ورزقان نیز ۶۴ روستا و شهر ورزقان با پنج هزار و ۷۷۳ خانواده تحت پوشش قرار می‌گیرد که با تخصیص کامل اعتبارات امکان افزایش به ۸۸ روستا نیز امکان پذیر است.

مدیرعامل آبفای استان طرح جهاد آبرسانی را گامی در مسیر محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: ظرفیت‌های اجرای این طرح در روستا‌ها شناسایی شده و همه توان و امکانات در راستای اجرای درست و به موقع پروژه‌های آبرسانی بسیج شده و در مسیر پیشرفت قراردارد.

خانی در مورد استفاده از ظرفیت‌های خیرین در جهاد آبرسانی گفت: وجود خیرین در کشور یک ظرفیت بالقوه است که با الگوگیری از این امر، مجمع خیرین آب‌رسان کشور نیز شکل گرفت و توانستیم از کمک خیرین در آبرسانی به روستا‌ها استفاده کنیم.

دیگر خبرها

  • ۷ هزار روستا به شبکه ملی ارتباطات و اینترنت متصل شدند
  • پیشرفت ۹۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی به روستاها در آذربایجان شرقی
  • آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در روستاها مشخص شد
  • اجرای نهضت ملی مسکن در روستاها به ۴۸۸ هزار واحد رسید
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • قطع شدن راه ارتباطی ۵۰ روستای کوهستانی درشرق کرمان
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • سودای جهانی شدن ابیانه چه زمانی محقق می‌شود؟
  • «ابیانه» یاقوت فلات مرکزی ایران/ سودای جهانی شدن محقق می‌شود؟
  • تدوین پرونده هشت روستا از کشور برای ارسال به سازمان جهانی گردشگری