Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از وزارت بهداشت، باقر لاریجانی با اشاره به مصوبات نود و یکمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی با اشاره به نقش دستیاران تخصصی در ارائه خدمات‌درمانی گفت: در این شورا حداکثر کشیک دستیاران در رشته‌های تخصصی ۱۲ شب در ماه تعیین شد. تنظیم برنامه دستیاران توسط مدیران گروه و یا رئیس بخش‌های مربوطه با رعایت سقف تعداد کشیک موظف صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره تکمیل ظرفیت دوره‌های دستیار تخصصی گفت: دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی مجاز است در مرحله تکمیل ظرفیت در هر دوره از آزمون پذیرش دستیار رشته‌های تخصصی بالینی، در صورت تقاضای دانشگاه‌ها، به اعلام اساسی افراد واجد شرایط پذیرش از بین مردودان مرحله اصلی همان دوره در قالب ظرفیت‌های خالی مانده ناشی از منصرفان، دستیاران تغییر رشته یافته، متقاضیان انتقال و نیز ظرفیت‌های تکمیل نشده با همکاری مرکز سنجش آموزش پزشکی اقدام کند.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی افزود: در شورا مقرر شد مرکز سنجش آموزش پزشکی ترتیبی اتخاذ کند تا افراد واجد شرایط پذیرفته شده در مرحله تکمیل ظرفیت دارای حداقل نمره آخرین فرد پذیرفته شده در همان رشته/محل و در همان سهمیه در مرحله اصلی پذیرش باشند.

وی با اعلام مصوبه شورا درباره دوره‌های تکمیلی تخصصی(فلوشیپ) گفت: طبق مصوبات این شورا از سال ۱۳۹۹ و به بعد آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی به‌صورت متمرکز و پذیرش به‌صورت دانشگاهی خواهد بود. 

لاریجانی گفت: از سال ۹۹ هر داوطلب آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی فقط در یک رشته/ محل می‌تواند شرکت کند. کارگروه طراحی سوالات باید ترکیبی از اعضا هیئت ممتحنه و مدیران برنامه آموزشی دوره تکمیلی تخصصی مرتبط باشند.

وی با اشاره به شرایط شرکت در دوره فوق تخصص و تکمیلی تخصصی اضافه کرد: دارا بودن مدرک دانشنامه تخصصی رشته پیش‌نیاز از شرایط الزامی شرکت در آزمون‌های پذیرش دستیار فوق‌تخصصی و دوره‌های تکمیلی تخصصی در رشته‌های مورد نیاز است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت به فعالیت‌های بین‌المللی حوزه آموزش اشاره و گفت: موضوع جذب دانشجوی خارجی در دوره‌های تخصصی و فوق‌تخصصی در برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دنبال می شود. این متقاضیان مشروط به فعالیت در خارج از ایران از برخی الزامات دانشجویان داخلی معاف هستند.

وی افزود: اتباع خارجی که متقاضی گذراندن دوره‌های تکمیلی تخصصی باشند، مشروط به اینکه پس از فارغ التحصیلی در خارج از ایران فعالیت کنند، نیاز به مدرک دانشنامه تخصصی رشته پیش‌نیاز ندارند و با داشتن گواهینامه تخصصی می‌توانند در آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی شرکت کنند.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی درباره تغییر وضعیت رشته جراحی عروق از دوره تکمیلی تخصصی به رشته فوق تخصصی جراحی عروق گفت: آن دسته از دارندگان مدرک دوره تکمیلی تخصصی ادوار گذشته داخل کشور که براساس مصوبه شورا به رشته فوق تخصصی تغییر مقطع پیدا کرده و متقاضی گذراندن دوره آموزشی تکمیلی برای کسب مدرک فوق تخصصی هستند، می‌توانند در قالب ظرفیت مازاد، مابقی دوره  فوق‌تخصصی را در یکی از دانشگاه‌های تربیت کننده رشته مربوطه، به‌جز دانشگاهی که در آن مشغول هستند، بگذرانند. متقاضیان مدرک فوق تخصصی ملزم به شرکت در امتحان گواهینامه و دانشنامه فوق تخصصی و همچنین دفاع از پایان نامه هستند.

لاریجانی گفت: طبق مصوبات این شورا تعهدات پذیرفته شدگان مقطع فوق تخصصی به غیر از مشمولین قانون برقراری عدالت آموزشی به میزان یک برابر مدت تحصیل تعیین می شود. کاهش تعهدات موضوع این مصوبه به متعهدینی که در حین انجام تعهد هستند نیز قابل تسری خواهد بود

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: برای افرادی که مشمول این مصوبه هستند در صورت انجام تعهد به میزان یک برابر مدت تحصیل گواهی پایان تعهدات ضریب K فوق تخصص صادر می‌شود. لیکن افرادی که مشمول تعهدات ماموریت آموزشی هستند، مجوز اخذ مدرک تحصیلی را پس از طی دوره تعهدات آموزشی اخذ خواهند کرد.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی ادامه داد: میزان تعهدات افرادی که با استفاده از سهمیه اعضای هیئت علمی در آزمون فوق تخصصی پذیرفته شده‌اند شامل این مصوبه نمی شود و تابع احکام استخدامی صادر شده است. افرادی نیز بر مبنای توافق با دانشگاه‌های علوم پزشکی برای رفع نیازهای آموزشی به کارگیری می‌شوند، میزان تعهدات این افراد نیز تابع توافقات صورت‌گرفته با دانشگاه است و این مصوبه شامل حال این افراد نمی‌شود.

لاریجانی با بیان اینکه مدت تعهدات پذیرفته شدگان مقطع تخصصی بهره‌مند از قانون برقراری عدالت آموزشی مطابق با قانون است، گفت: برای این گروه از داوطلبان به دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکید شده که ضمن اخذ سند تعهد، شهر محل گذراندن تعهدات نیز در این اسناد ذکر شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: طبق مصوبه شورا از سی و نهمین دوره آزمون گواهینامه رشته‌های تخصصی بالینی و به بعد، ۱۰۰ درصد سوالات آزمون گواهینامه رشته‌های تخصصی بالینی به‌صورت متمرکز در مناطق آمایشی نهایی‌سازی خواهد شد.

وی با تصریح اینکه در این شورا مصوب شد فارغ التحصیلان رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی بالینی با رعایت مقررات آموزشی مرتبط، مجاز به شرکت در آزمون دانشنامه تخصصی و گواهینامه و دانشنامه فوق‌تخصصی در پایان دوره هستند، اظهار داشت: متناسب با شرایط داوطلبان دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی مجاز است علاوه بر شهریورماه، در صورت لزوم در برخی از رشته‌ها، بهمن یا اسفندماه، آزمون دانشنامه را برگزار کند.

معاون آموزشی وزارت‌بهداشت با اشاره به شرایط داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون گواهینامه رشته‌های تخصصی و دانشنامه رشته‌های فوق تخصصی بالینی افزود: داوطلبان علاوه بر معرفی از سوی معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیل لازم است حد نصاب قابل قبول لاگ بوک دستیاری را تکمیل و صلاحیت‌های بالینی در قالب شیوه‌های نوین ارزیابی احراز کنند.

وی افزود: پیرو تشکیل هیئت‌های ممتحنه و ارزشیابی منطقه‌ای، در نشست مقرر شد هیئت‌های ممتحنه کلان مناطق‌ آمایشی برای پزشکی عمومی تشکیل شود. شیوه نامه اجرایی هیئت‌های ممتحنه کلان مناطق‌ آمایشی برای پزشکی عمومی در دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی تدوین و در نشست بعدی شورا طرح خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری از امروز

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگاری سال ۱۴۰۳ وزارت آموزش‌وپرورش سوم اردیبهشت اعلام شد که بنابر اظهارات معاون وزیر آموزش و پرورش، سه برابر ظرفیت جذب در آموزش و پرورش، در آزمون پذیرفته‌ شده‌اند که این افراد برای مرحله «ارزیابی تکمیلی» و گزینش می‌توانند از امروز (پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳) حداکثر به مدت چهار روز با مراجعه به درگاه my.medu.ir  بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز در سامانه اقدام کنند. 

«ارزیابی تکمیلی و گزینش» شامل بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری ثبت‌نام، معاینات پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش، سنجش و ارزیابی تکمیلی است.

حمید طریفی حسینی معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش پیش از این به ایسنا گفته بود که طبق برنامه ریزی انجام شده فرآیند «ارزیابی تکمیلی» شرکت‌کنندگان قرار است تا پایان اردیبهشت ماه به سرانجام برسد و اواسط خردادماه نیز «نتایج قطعی» و نهایی آزمون توسط سازمان سنجش اعلام و در نهایت حدود ۲۸ هزار نفر به کادر آموزشی در دوره ابتدایی جذب شوند.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، امسال فرآیند ارزیابی در حوزه‌های ارزیابی تکمیلی کوتاه تر شده است؛ زمان تشکیل پرونده ارزیابی تکمیلی و بررسی «اسناد امتیاز آور» و بخشی از امور گزینش و بررسی‌های پزشکی بلافاصله پس از اعلام نتیجه اولیه و در زمان مراجعه به اداره کل آموزش‌وپرورش انجام می شود و در صورت تکمیل شدن پرونده، به حوزه ارزیابی معرفی و گروه‌های ارزیابی حرفه‌ای کار ارزیابی تکمیلی را انجام می دهند.

وی زمان تعیین شده برای جذب و استخدام و سازماندهی پذیرفته‌شدگان نهایی در مدارس را اوایل تیرماه اعلام و گفته بود: ابلاغ آنها و سازماندهی معلمان رسمی در مدارس دوره ابتدایی نیز در تیرماه انجام می‌شود تا نیازسنجی دقیق از کمبود نیروی انسانی بدست و به تفکیک استان، منطقه و مدرسه در طول تابستان کمبودها بررسی، جبران و از ابتدای مهر بدون مشکل وارد مدارس شوند.

زمان برگزاری دوره‌های ضمن خدمت این معلمان نیز بلافاصله بعد از تشکیل پرونده استخدامی در اواخر خرداد ماه انجام می‌شود، کار آموزش پذیرفته‌شدگان از طریق دانشگاه فرهنگیان دنبال و دوره آموزشی به صورت فشرده از تابستان آغاز می‌شود و در صورت نیاز در حین خدمت نیز از مهرماه کار آموزش معلمان جدیدالاستخدام، ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌ آموزگاری از امروز
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری از امروز
  • زمان جذب و استخدام پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری