Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بیمه مرکزی با تأکید بر پوشش خسارات حوادث اخیر به بانک‌ها، اظهار داشت: در حال حاضر منتظر گزارش ارزیابی میزان خسارات وارده به ساختمان های بانکی هستیم.    
به گزارش خبرنگار عصر ایران از کیش؛  غلامرضا سلیمانی در نشست خبری با اصحاب رسانه، در پاسخ به سوالی در خصوص پوشش بیمه‌ای حوادث اخیر و برآورد میزان خسارات وارده به ساختمان های دولتی به ویژه بانک ها، با تاکید بر اینکه صنعت بیمه در حال بررسی گزارش های رسیده به شرکتهای بیمه ای است، اظهار داشت: متأسفانه در آشوب‌های اخیر شاهد خسارت به ساختمان های دولتی به ویژه بانک ها خسارت هایی از قبیل آتش سوزی و خسارات به دستگاه های خودپرداز و از بین رفتن اسکناس داخل این دستگاه ها بودیم، هرچند به جهت پوشش بیمه‌ای خسارات وارده به این بانک ها، خوشبختانه همه‌ی این بانک‌ها پوشش بیمه‌ای حتی در شرایط آشوب را داشته‌اند، و در حال حاضر، دستور ویژه به جهت بررسی دقیق میزان خسارات و پرداخت به موقع هزینه‌ها را اعلام کرده ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بنا به این گزارش وی با رد این فرضیه که برخی معتقدند که چون بسیاری از بانک دارای شرکت بیمه ای هستند این خسارت ها قرار هست پرداخت شود، افزود: تمام بانک‌های خسارت دیده در حوادث اخیر، پوشش کامل بیمه ای دارند و موضوع پرداخت خسارات، هیچ ارتباطی به شرکت های بیمه‌ای متعلق به بانک ها ندارد، به عنوان نمونه شرکت بیمه ایران در حوادث و اغتشاشات اخیر، ۷۲ ساختمان بانک را پوشش بیمه‌ای داشته و به زودی خسارات وارده، پرداخت خواهد شد و جای نگرانی وجود ندارد.

سلیمانی در ادامه در خصوص پرداخت خسارت وارد شده به خودروهای مردم، اظهار داشت: اگر خودروهای مورد نظر پوشش بیمه‌ بدنه با تعهد پوشش خسارت در آشوب ها را داشته باشد، حتما شرکتهای بیمه به موقع میزان خسارات را برآورد کرده و پرداخت خواهند کرد مگر انکه در بیمه نامه خودروهای مورد نظر، تعهد پوشش بیمه در حوادثی همچون آشوب توسط بیمه گذار انتخاب نشده باشد.
 
سلیمانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا افزایش قیمت بنزین تأثیری بر صنعت بیمه داشته است، خاطرنشان کرد: افزایش قیمت حامل های انرژی ممکن است در برخی بخش های کشور اثراتی داشته باشد، ولی با توجه به بررسی هایی که در صنعت بیمه انجام شده، اثر و سهم بالایی برای این بخش متصور نیست.
وی افزود: بخش عمده ای از تأثیر افزایش قیمت حامل های انرژی به حمل و نقل باری برمی گردد که از گازوئیل استفاده کرده و کمتر تحت تأثیر بنزین قرار دارند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیمه مرکزی اعتراضات بنزینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • خسارت باد شدید به خودروها و برخی از منازل شهر ایلام
  • بازدید فرماندار سرباز از خسارات بارندگی و سیل از راه‌های روستایی
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!