۲۹ آبان ۱۳۹۸
چگونه ازیخ زدن کنتورآب جلوگیری کنیم؟
کاهش دما و موج سرما در کشور ضرورت رسیدگی به کنتورهای آب را دو چندان کرده و مشترکان باید نکاتی را در راستای جلوگیری از یخ زدن این کنتورها و ترکیدگی انشعاب آب، انجام دهند. ناطقان: از ابتدای هفته جاری شاهد آغاز بارش برف و باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور بودیم که ممکن است باعث یخ زدگی کنتورهای آب و در نهایت قطع شدن آب مشترکان شود.
در این راستا با قراردادن پشمشیشه، گونی کنفی و پوشال در محفظه کنتور و عایقکردن لولههای سطحی میتوان از یخزدگی انشعاب و کنتور تا حدود زیادی جلوگیری کرد.مشترکان باید در صورت مشاهده یخزدگی از حرارت دادن مستقیم و یا ریختن آب جوش روی کنتور و یا شبکه آب داخل ساختمان و یا بر افروختن آتش در مجاورت تاسیسات آبی خودداری کنند. در صورت بروز مشکل یخزدگی با سامانه اطلاعرسانی ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب استان تهران تماس بگیرند تا گروههای عملیاتی در سریعترین زمان ممکن در محل حاضر شوند.
گروههای عملیاتی آبفای استان تهران با استفاده از تجهیزات کامل همچون دستگاه یخزدای انشعاب آب، آمادگی کاملی برای رسیدگی به مشکلات احتمالی دارند. دستگاههای یخزدا با استفاده از مخزن آب، دمای آب داخل لوله را به میزان مورد نیاز افزایش میدهند و پس از آن با استفاده از خط اصلی، آب گرم به داخل کنتور و یا شیر انشعاب فرستاده میشود تا یخ موجود در لوله و کنتور بدون آسیبزدن به آنها آب شود.
در تهران در خانههایی که جهت شمالی دارند به دلیل افزایش دمای هوا احتمال یخ زدگی کنتور بیشتر است و باید کنتور را با پوشال و پارچه بپوشانند تا گرم شود.
کهنه و نو بودن منازل مسکونی هیچ ربطی به یخزدگی کنتورهای آب ندارد. جنس لولههای آب به گونهای است که یخ نمیزند و فقط حوضچه نگهداری کنتور به دلیل وجود رطوبت یخ میزند. طبق آییننامه اگر مشترکان از تاسیسات آب نگهداری نکنند در صورت بروز مشکل باید خسارت را پرداخت کنند. منبع: ایسنا برچسب ها: یخ زدن ، کنتور آب ، سرما
منبع: ناطقان
جنجال سریال تلویزیونی "وارش" در رشت
زنگنه: برنامهای برای افزایش قیمت گازوئیل نداریم/ اطلاعی از استیضاح ندارم
سفر مهم رئیسجمهور به ژاپن؛ روحانی در توکیو به دنبال چیست؟ خبری در راه است؟
محمدرضا حیاتی: خوانندگان پیش از انقلاب، به چه جرمی نمیتوانند به کشور برگردند؟
منبع این خبر، وبسایت nateghan.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۵۸۴۰۴۹۶ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
کلیدواژه: یخ زدن کنتور آب سرما
خبر بعدی:
میدان هنرنمایی مردمی و عبور از سلبریتیزدگی
تزریق امید و آگاهی برای کار باعث شده است تا «میدون» میدانی در جهت رونق تولید و تبلیغ کالای ایرانی باشد که خود، به افزایش تولید و اشتغال خواهد انجامید.
به گزارش مشرق، سالها بود که مسابقات تلویزیونی صرفا به سنجش اطلاعات عمومی یا زور و بازوی افراد محدود میشد. افرادی به این مسابقات میآمدند و با جواب دادن به چند سؤال یا جابهجا کردن چند جسم سنگین، جایزهای میگرفتند و میرفتند. اما مدتی است که مسابقاتی در تلویزیون راه افتاده که فراتر از سرگرمی، عرصهای برای هنرنمایی و احترام به افرادی هستند که با تلاش و جهاد، خود را شکوفا کرده و به بهبود فضای اجتماعی نیز کمک کردهاند. مسابقه «میدون» یکی از این برنامه هاست که ضمن وفاداری به جنبههای زیباشناختی لازم برای یک برنامه تماشایی، هیجان و جذابیت را در خلاقیت حرفهای افراد و رقابت دراشتغالزایی میجوید.
بیشتر بخوانید:
مسابقه «میدون» فصل تازهای در شبکه ۳
وقتی برای اولین بار و قبل از دیدن برنامه، در معرفیاش خواندم «میدون، یک رقابت تلویزیونی استعدادیابی شغلی است که با هدف مشاوره و حمایت از کسب و کارهای برتر نوپا، طراحی شده» به نظر رسید که با برنامهای خشک و محدود به مباحث اقتصادی روبرو هستیم. اما برخلاف این معرفی بد، «میدون» جانب مخاطب را هم دارد و برنامهای روان و مهیج است و محتوایی مماس با دغدغههای امروز مردم در حوزه مسائل معیشتی هم دارد. در این برنامه بعضا افرادی حضور مییابند که ورشکسته شده یا شکست شغلی خورده بودند و ماهها بیکار بودند، اما با توجه به استعداد و علاقه شخصی خود، دل به دریا زدند و در عرصهای خاص، کاری جدید را راه انداختند و امروز نه تنها خودشان مشغول کاری هستند که با آن ارتباطی عاشقانه دارند، بلکه باعث و بانی تأمین معاش چند خانواده دیگر هم شدهاند.
«میدون» همچنین به آسیبشناسی عرصه کار و بازاریابی هم میپردازد. با دیدن این برنامه ممکن است تازه پی ببریم که در برخی از حوزهها چقدر خلأ وجود دارد. به طور مثال در یکی از قسمتهای اخیر «میدون» وقتی دو جوان به معرفی ابداع خود در زمینه پزشکی پرداختند، بین کارشناسان حاضر در برنامه اختلاف افتاد که برای گرفتن مجوز، باید به کدام نهاد مراجعه کرد. تا پایان برنامه نیز این دو جوان متوجه نشدند که برای کسب جواز باید به کجا مراجعه کنند! در این اوضاع سخت اقتصادی و معیشتی، تولید برنامهای چون «میدون» و جلا دادن به مسئله کارآفرینی واشتغالزایی در این برنامه، دستمریزاد دارد. به ویژه اینکه برای پخش این مسابقه، بهترین زمان، یعنی پنجشنبه و جمعه شبها در نظر گرفته شده است.
نکته مهم دیگر درباره «میدون» حضور مردم عادی است و از تلاشهای خلاقانه آنها تحسین میشود. یعنی برنامهای است که قهرمانانش فراتر از سلبریتیها و به معنای واقعی کلمه زحمتکش و خلاق هستند. برخلاف بسیاری از سلبریتیها که زاده و پرورش یافته بیعدالتی و نابرابریاند، قهرمانان این برنامه برخاسته از فضاهای سالم تولیدی و مولد پول حلال هستند.
سازندگان این برنامه، هوشمندانه سعی کردهاند تا موضوع اقتصادی را در قالبی هنری بریزند. یعنی این رقابت، فقط چالشی مالی و اقتصادی نیست، بلکه شرکت کنندگان در ابتدا برای معرفی کارشان باید نمایش اجرا کنند و ماجرای خود را با روایتی هنرمندانه تعریف نمایند.
هر چند که گاهی برخوردهای داوران برنامه با شرکت کنندگان، تحقیرآمیز و تند به نظر میرسد. بعضی اوقات نیز گویی تولیداتی که در برنامه معرفی میشوند، احراز صلاحیت نشدهاند و بهطور مثال، در یکی از قسمتهای اخیر این برنامه کاری معرفی شد که فاقد مجوز بود. این درحالی است که این برنامه باید ابتدا نسبت به آنچه معرفی و تبلیغ میکند، اطمینان لازم را کسب کند و نشود مثل بعضی از پیامهای بازرگانی که در آن محصولاتی غیراستاندارد به جامعه معرفی میشد!
خلاصه اینکه، تزریق امید و آگاهی برای کار باعث شده است تا «میدون» میدانی در جهت رونق تولید و تبلیغ کالای ایرانی باشد که خود، به افزایش تولید و اشتغال خواهد انجامید.