Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@09:17:06 GMT

چگونه خشکی چشم را درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۰۵۳۷

چگونه خشکی چشم را درمان کنیم؟

خشکی چشم از جمله بیماری‌هایی ست که این روزها بسیاری از افراد جامعه به آن مبتلا هستند. در این گزارش به علائم این بیماری، عوارض و روش های درمان آن می‌پردازیم.

به گزارش مشرق، خشکی چشم می‌تواند باعث تاری دید شود. همچنین سبب می‌شود در فعالیت‌های روزمره شما خلل ایجاد کند. به عنوان مثال کسانی که به طور طولانی مدت از کامیپوتر استفاده می‌کنند یا ساعات زیادی در روز را مطالعه می‌کنند بیشتر دچار خشکی چشم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: راهکارها برای درمان اگزما چیست؟ بی‌اشتهایی نشانه کدام بیماری‌هاست؟

اما باید توجه داشته باشید که خشکی چشم درمان نشده می‌تواند به قرنیه شما آسیب برساند. در موارد شدید، این آسیب می‌تواند به از بین رفتن دائمی بینایی و حتی نابینایی منجر شود. با این وجود خوشبختانه میتوان با چند راه حل ساده از بروز چنین عوارض خطرناکی جلوگیری کرد.

اهمیت اشک

بر خلاف سایر قسمتهای بدن، قرنیه حاوی رگهای خونی نیست و به جای گرفتن اکسیژن و مواد مغزی از خون، آنها را از اشک دریافت می‌کند. این اشک‌ها همچنین چشمان شما را تمیز کرده و گرد و غبار و میکروب‌ها را از بین می‌برند.
هنگامی که مبتلا به خشکی چشم هستید، کمیت یا کیفیت اشک کافی نیست، بنابراین ممکن است سلامت قرنیه شما همچنان در خطر باشد. در بعضی موارد، قرنیه نیز ملتهب می‌شود. در صورت عدم درمان، این التهاب ممکن است منجر به زخم های دردناک باز و زخم قرنیه شود. اگر زخم های قرنیه درمان نشود، می‌تواند سبب از بین رفتن دائمی آن شود. اشک بر روی قرنیه به روشن و صاف نگه داشتن آن کمک می کند. این برای دید خوب بسیار مهم است.

علائم خشکی چشم

سوزش و خارش چشم ها

احساس وجود جسم خارجی (شن ریزه) در چشم‌ها

قرمزی چشم‌ها

حساسیت به نورهای شدید

 ریزش اشک بیش از حد

عدم تحمل لنز تماسی

راهکارهای رفع خشکی چشم

در طول روز مایعات کافی بنوشید. این امر به مرطوب نگه داشتن بافت های بدن و از جمله سطح چشم کمک می کند. در مواقعی که کار چشمی طولانی مدت انجام می دهید سعی کنید به صورت ارادی پلک بزنید. به صفحه مانیتور، تلویزیون یا کتاب خیره نشوید و هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار برای چند ثانیه پلک‌ها را ببندید.

از قرار گرفتن در معرض گرد و غبار، یا دود سیگار پرهیز کنید. در محیط‌های خشک و در هوای طوفانی حتی الامکان از عینک (آفتابی یا طبی) استفاده کنید.

در فصول سرد سال که از وسایل گرمازا در داخل منزل استفاده می‌کنید از دستگاه بخور برای مرطوب نگه داشتن فضای اتاق استفاده کنید.

چشم ها را نمالید. مالیدن چشم ها باعث تحریک بیشتر و بدتر شدن علائم می‌شود.

توجه کنید که علائم خشکی چشم چه وقت هایی بهتر و چه وقت هایی بدتر می‌شود.

از مواردی از قبیل گرمای بیش از حد اتاق، سشوار، گرد و غبار مصرف سیگار که ممکن است موجب خشکی چشم شوند، پرهیز نماید.

اشک مصنوعی را به طور مرتب استفاده کنید. اگر چشم‌های شما خشکی خفیف مزمن دارد، حتی اگر چشمانتان خوب و سالم به نظر برسد، آنها را به خوبی شستشو دهید.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین چشم پزشکی چشم سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۰۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند

نام علمی این گیاهPortulaca oleraceae  و از خانواده Portulaceae می باشد. تخم خرفه تصفیه کننده خون و رفع کننده تشنگی است و برای سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود.

به گزارش سرگرمی روز، خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد، تر و دارای نیروی قابضه است. در درمان اختلالات و التهاب مجاری ادرار موثر است. این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن در درمان بیماری های کبدی مفید است.

از جوشانده خرفه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین درد های سینه، سوزش مجاری ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود.

مصرف خوراکی خرفه به صورت سبزی خام و پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب کاربرد دارد و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درمان درد کلیه مفید است.

جویدن برگ خرفه به مقدار کم، کندی دندان را که بر اثر خوردن میوه های ترش و یا علت دیگری ایجاد شده است را رفع می کند. البته زیاد جویدن آن نیز کندی دندان ایجاد می کند. ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سر درد و دردهای میگرنی می شود.

گفتنی است که گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صوردت پودر و جوشانده استفاده می شود. خرفه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی را دارد. خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیدیه شده است.

از عصاره خرفه برای رفع التهابات گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. افراد سرد مزاج باید خرفه را با نعناع و کرفس بخورند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی (فیلم)
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی
  • نبرد خونین مار ۱۵ متری و خرس گریزلی/ کدام شکارچی پیروز می‌شود؟
  • انواع گل مژه و درمان آن